LADA CLUB CAFFE

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Re: LADA CLUB CAFFE

Post by dejca »

NE

Boki78

Post by Boki78 »

Pi bre kakav si, ja mislio domacin covek, a on nama odlucno NE :(

Evo sve brige oko hostinga padaju na BG ekipu ti samo da gazdujes i banujes, evo strumpfa prvog :mrgreen:

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Skora će to sve bilje da radi a i više je upućeniji u te rabote, ako bi se glasalo ja bih za njega ili tebe jer ti poznaješ računarsku tehniku. Eto ja mogu biti moderator u delu za 2107 lade.

skora

Post by skora »

Boki78 wrote:Prvo i najbitnije :!: da prosto ukinemo svaki vid trgovine i oglasavanja na forumu.
Zasto ???? :shock: :shock: :shock: Ne kapiram ????? ..... sto mislis da je to stetno za kvalitet foruma????

Boki78

Post by Boki78 »

dejca wrote:Skora će to sve bilje da radi a i više je upućeniji u te rabote, ako bi se glasalo ja bih za njega ili tebe jer ti poznaješ računarsku tehniku. Eto ja mogu biti moderator u delu za 2107 lade.
Pa nije fer da juznjaci kukaju kako je sve u BG-u , a kad im se ponudi uprava da sami prebacuju na BG :kez Ne brigaj ti za racunarsku tehniku, sve sto te bude zanimalo imace ko da ti pomogne, samo preuzmi bic u ruke i gazduj, naravno ako dodje do toga da poglavica abolira!
skora wrote:
Boki78 wrote:Prvo i najbitnije :!: da prosto ukinemo svaki vid trgovine i oglasavanja na forumu.
Zasto ???? :shock: :shock: :shock: Ne kapiram ????? ..... sto mislis da je to stetno za kvalitet foruma????
Zato sto nam treba iskreni ljubitelj lada, a ne neko ko ce manipulacijom sa vrha gurati svoje polovne menjace ili dodatnu opremu! Smrt biznisu, sloboda ljubavi prema ladama! :!:

skora

Post by skora »

Boki78 wrote:sve sto te bude zanimalo imace ko da ti pomogne, samo preuzmi bic u ruke i gazduj, naravno ako dodje do toga da poglavica abolira!
Ja podrzavam Bokijev predlog za Dejcino unapredjenje......smatram da je svojim likom i delom do sada ostavio utisak korektnog postenog domacina,spremnog da sugerise i pomogne kada su neki kvarovi u pitanju,a pritom nije inicijator nikakvih podbadanja ,sprdacine i slicno,vec maximalno ozbiljan sto se u ovako nekom kolektivu trazi.

Moj glas svakako ZA (ukoliko Alti ne zeli vise)
Boki78 wrote:Zato sto nam treba iskreni ljubitelj lada, a ne neko ko ce manipulacijom sa vrha gurati svoje polovne menjace ili dodatnu opremu! Smrt biznisu, sloboda ljubavi prema ladama! :!:
Ti si se nesto zesce pobrkao :? .....kako mislis da na jednom automobilskom forumu odredjene marke (brenda),da ne postoji opcija - berza?????

Te tvoje bolesne tripove koje imas sto sam ja prodavao bele migavce a ti nisi imao para da ih kupis ,pa si pljuvao po stylingu,ili sto ti je mnogo da das 50e za menjac koliko sam ti trazio - ostavi za nekog drugog.Nemoj meni to da pricas :!: ...... Ako nemas kintu da odrzavas samaru ti predji na rivu,ali nemoj da mi izmisljas toplu vodu oko oglasa jer oni svima znace .Nemaju BAS SVI zmije u dzepu kao ti :!:

Boze me sacuvaj ....cuj ga - da mu neko pokloni :mrgreen:
...... Pa nije ti ovo socijalna ustanova bre :hit

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote: Ja podrzavam Bokijev predlog za Dejcino unapredjenje......smatram da je svojim likom i delom do sada ostavio utisak korektnog postenog domacina,spremnog da sugerise i pomogne kada su neki kvarovi u pitanju,a pritom nije inicijator nikakvih podbadanja ,sprdacine i slicno,vec maximalno ozbiljan sto se u ovako nekom kolektivu trazi.
Daklem Dejca je ubrao dva glasa. Evo ko je treci glas za Dejcu, ajmo nemojte da se stiskate! :!:
skora wrote: Ti si se nesto zesce pobrkao :? .....kako mislis da na jednom automobilskom forumu odredjene marke (brenda),da ne postoji opcija - berza?????
Zasto da u necemu ne budemo prvi? :)
skora wrote: Te tvoje bolesne tripove koje imas sto sam ja prodavao bele migavce a ti nisi imao para da ih kupis
:sad: Nisam imao ni leba da jedem, kamoli da platim jedan bocni zmigavac 500 dinara :(
skora wrote: ili sto ti je mnogo da das 50e za menjac koliko sam ti trazio - ostavi za nekog drugog.
To je 50e za javnost a Travi i ja znamo da si trazio 150e jer si video da toliko kostaju provereno dobri za rivu, a stalno pricas da je samara bolja pa onda ne moze menjac da bude gori. I sad kako da ti dam nesto sto nemam. Jedino da se pozajmim kod prijatelja ili da dignem kredit za menjac :(
skora wrote: ...... Pa nije ti ovo socijalna ustanova bre :hit
Ali je zato carstvo u kome caruje drugarstvo :)

skora

Post by skora »

Image

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Slogan Dejcine kampanje domacinski:,, Sto posejes, to pozanjes." 8)
Skorin mladalacki slogan:,, Strucnost ispred politike." :prvi
Samo Samara Srbina Spasava

skora

Post by skora »

Image

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote:Image
Ima i moj glas! Dejcu za predsednika! :)

Gago

Post by Gago »

Ja sam za Travelmana..
Putuje covek oko sveta Samarom, pronosice glasa o Lada klubu sirom sveta :prvi

skora

Post by skora »

Ma travi ne ume da radi u admin panelu ....srusio bi forum iz dva poteza :mrgreen: ....njega komp ne zanima osim da pusti poruku na forumu

Dejca je covek za to :!: .....ima znanja koliko je potrebno .....ima podlugu iz elektronike,elektrotehnike,elektrike....... a za neki ozbiljniji problem imamo ljude koji bi priskocili u pomoc ,tako da je ipak bolji izbor Dejca.

Gago

Post by Gago »

Pa imao bi Travi potlacene, kao npr tebe i Bokija i Dejcu da sredjujete tehnikalije, a on bi sirio ideju o superiornosti Lade ...
Eto kako povecati broj clanova, a ne traziti ih medju onima u oglasima, koji beze od Lade glavom bez obzira... :mrgreen:

skora

Post by skora »

Ma beze q**c :!: ...to su Bokijeve fantazije ...... ali bez obzira na sve .....ipak

Image

P.S.

Travi je dvostruki agent,strani placenik i domaci izdrajnik.Vesto se krije pod plastom Lade , a 30 godina vozi VW.....i dan danas ga krije po coskovima dvorista....a to je ne dopustivo za jednog lidera zajednice kakva je nasa.

:!:

Post Reply