Ja enormno jedem a imam jedva 70 kg
Izadjem u grad,po 2 pljeskavice pojedem,posle se nacepam piva.
Pre neki dan sam pojeo 6 tanjira supe,7 parceta hleba sa eurokremom i posle sat vremena sam pojeo 300 grama parizera.Nije ni cudo sto mi stomak lose radi...
1 miligram šećera u organizmu sprečava apsorpciju 100 mililitara vode (dehidracija) glukoza ili groždjani šećer se koristi kao dodatak pred velike napore, duga pešačenja itd a slične rezultate daje i u krevetu, ono med i orasi
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
Bojan wrote:Ja enormno jedem a imam jedva 70 kg
Izadjem u grad,po 2 pljeskavice pojedem,posle se nacepam piva.
Pre neki dan sam pojeo 6 tanjira supe,7 parceta hleba sa eurokremom i posle sat vremena sam pojeo 300 grama parizera.Nije ni cudo sto mi stomak lose radi...
Пријатељу, изгледа да имаш глисте
Prijatelju, izgleda da imaš gliste
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!
jeronimo wrote:1 miligram šećera u organizmu sprečava apsorpciju 100 mililitara vode (dehidracija) glukoza ili groždjani šećer se koristi kao dodatak pred velike napore, duga pešačenja itd a slične rezultate daje i u krevetu, ono med i orasi
Ko pojede-popije cistu glukozu i malo vode njemu svaka cast, to se nikad ne radi jer izaziva proliv u roku od odma koliko ja znam!
Tacno da se glukoza koristi pred velike napore ali u pogodnom obliku kao npr. cokolada ili energetska pica nikad cista glukoza!