Ладе у огласима
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- KardanPower
- Automobil: Lada 2107
Re: Ладе у огласима
Ja mislim koliko sam vidjao, da ona farbicki nema ni jedna te lajsne. Inace lepe su obadve, samo ne znam da'l mogu i kod nas na stare 107-ice da se stavi i desni retrovizor ko na toj?
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school
Ma fabrickih sa lajsnama ima ih sigurno, vidjao sam ih na oglase stare desetak godina bez lajsni pa zato i pitam. Jer desetak godina cinimi se da je ipak mali vremenski period a vec menjane sajtne. Zato i pitam dali ih ima i fabrickih bez lajsni.KardanPower wrote:Ja mislim koliko sam vidjao, da ona farbicki nema ni jedna te lajsne. Inace lepe su obadve, samo ne znam da'l mogu i kod nas na stare 107-ice da se stavi i desni retrovizor ko na toj?
Djepe to sigurno zna nego on izgleda ne zalazi u ovaj deo foruma.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Pa da smo u nekoj boljoj zemlji mozda bi i mogao da ga proda za te pare jer auto jeste nov,ali kako stoje stvari u srbiji nzm dali ce neko da mu sune i 500e za njega...
- aleko-2141
Ja sam gledao po ruskim sajtovima cena im ide i do 3 hiljade al su 2000-2002 god
- KardanPower
- Automobil: Lada 2107
Al je lep Moskvic strasno koliko je u fabrickom stanju! 
Stvarno je prelep i verujem da vredi svake pare,jer iz fabrike pa nzm dali je bio ovoliko savrsen,ma strasno... 
- aleko-2141
Ima ih dosta sa kilometrazom do 40 000 al su u kremenko stilu ovaj je bas bas dobar na slikama, komsija ima aleka presao nesto manje od 40 000 u garazi i raspao se a moj 200 000 pa je utegnutiji od njegovog i ako nije imao sajtne 
ja da imam pare ja bi ka kupio al po malo nizoj ceni
ja da imam pare ja bi ka kupio al po malo nizoj ceni
Aleko more zovi ga i ponudi mu 1500 eu. mozda i pristane. Stvarno je dobar, koliki gepik ima to meni treba,
Meni tako pobeze 2106 nova 2000 godiste za 900e se prodala.... a mozda i manje...

- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
sve uredu ali kada vidim onaj moskvicev 1.5 motor ..vna mi se jedu ! Prvo vodene hilzne ajde to i nekako drugo motor se iz nepoznatog razloga pregreva i 3 fabricki prelazi jedva 40000 km ! djubre ne vidjeno jos ako je nkim slucajem ono bugarski 1.5 motor taj je tek tesko ....... bugarski ne moze ni 20000 da predje ! Aleko sa ladinim ili bilo kojim drugim motorom je ok !
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
- aleko-2141
Dzaba sad kad radim moj, da se pojavio pre dva meseca uzeo bih ga bez razmisljanja a i kupio sa fijetu 1.4 tdci tako da od kupovine ovog aleka nema nista
Odavno nisam video lepsi Aleko i sredjeniji Aleko. Uglavnom su sve neke dresine.
- aleko-2141
Videces moj za dve nedeljestolex wrote:Odavno nisam video lepsi Aleko i sredjeniji Aleko. Uglavnom su sve neke dresine.