Zile wrote:nisam znao da je farbana
Boja auta je jako zahebana zbog prelamanja i uzivo kad se gleda,a jos u kombinaciji sa senkama koje fotografija napravi

.........tako da je za neku kategoricku tvrdnju sa moje strane za sad rano,....ali....sumnjiv mi je na nekim mestima do 00,a opet neke druge pozicije otvaraju mogucnost da sam ipak odavde iz fotelje omanuo......Recimo....
Mogao bih naprosto da se zakunem da je sloj farbe/laka u uokvirenom delu,duplo deblji od ostatka auta:
Na ovoj sledecoj slici,uzimam mu olaksavajucu okolnost sto sunce bije direktno u objektiv,ali samarina stranica je vise ravna nego sferna,tako da tu nebi treba
LO da bude bas ovolike razlike:
Gledano sa druge strane (kao kontra argumenti),svakako stoji recimo ova pozicija crnog rama,koja recimo moze da ukazuje da nije bilo korekcije u farbarbariji u toj visini:
Medjutim ,moze se gledati i iz drugog ugla na tu stvar,pa se reci da su radili samo sivu metalik,a taj deo ostavili ne diran........recimo.....
Onda dalje,opet imamo kontradiktornu situaciju,gde ako je radjena,onda je ovde nacinjen propust u radu,a ako nije ,nego je izvorno tu u prvoj boji,onda taj autu sa trulom tom pozicijom ne sme da kosta soma na nase ime.Na ovaj momenat mislim:
Gledano sveobuhvatno na auto kao celinu,ovo je samarica koja svakako zavrednjuje paznje....e sad sto je ja nikada ne bi platio toliko,to ne znaci da ona toliko ne vredi ili da je nece brzo prodati.
Lep je auto i to je bez daljnjeg......Ushrao ga je sa ovim smesnim maglenkama,ali to je vec stvar ukusa i stila.Nasloni za glavu na zadnjoj klupi kao fabricka opcija,su recimo momenat za koji bi ja prodao bulju samo kad bih ih nasao.Bruka kako joj cuce.......zadnja polica mu je nova.....to je odlicno......cak i ove ratkapne kao izbor dizajna bi od mene dobile prelaznu ocenu ....naravno uz adekvatne lajkine stikere(a ne opelove) ........ali recimo uvezanu zadnju tablicu za ram istih sa nekom trakom(na slici oznaceno br.3) - nikada mu ne bih oprostio za trazenu cenu.
Mislim.....dzabe ih dele u agencijama gde registrujes kola.Nekako mi ne ide da ocekujes da ti neko izbroji +- soma,a da se ne vodi racuna o svim detaljima.Sitnica,ali upada u oko.....odaje utisak aljkavosti.....tako ja to nekako dozivljavam......Naravno hebes ram i tablicu,ali ako tebe to ne nervira kao korisnika auta,kakvo li ti ulje,klip,karika.....
Auto ima plin a auspuh je crn.To mi se ne svidja.....medjutim,postoje tu jos neke stvari koje su mi sumnjive.Samara 2002go godiste NIJE isla sa karbratom u prodaju.Mozda i gresim.....ispravite me.Ako sam u pravu....onda ova samara,na njenim trulim vratima (na slici oznaceno br.2),ne bi smela da ima oznaku 1500 (na slici oznaceno br.1),vec bi morala da nosi oznaku 1500I (kao sto stoji na mojoj iz 99te)
Kako god....lep je auto bez obzira na moja neka vedjenja.....o mehanici nismo nista procitali tako da ostaje enigma.....ali moja zavrsna rec bi glasila ovako:
- Zamislio je da uzme sto vise jer punto II stoji bez tablica iza lajke i ceka registraciju
http://postimg.org/image/z83rad7n5/ ,a on bi pak voleo da ugradi plin u punta pa da ide na atest i registruje ga u jednom cugu,medjutim fali love za to planinarenje......Punto trazi sekvenciju,prvi atest kosta stotku,i covek razmislja sto bi registrovao lajku kad jedva ceka da sedne u puntica.Daj nju da prodamo.....Otvorio oglase,video cene tih novijih samara,sisao za vrednost registracije sa cenom,i dosao do neke cene koju je napisao.Spreman je da je koriguje jos malo ....i to je to.
.... a cemu mu je sluzila kuka na kolima i kako je moguce da mu lajka stoji pozadi onako sa plinskom bocom u gepeku.....neka prodje kao ne primeceno sa nase strane.....
- Cena !!!! ....ja kazem da 500e uzima kad zine,stim sto mu je to malo jer mu toliko treba za igranku oko plina sa puntum.Ipak bi voleo da pretekne neki dinar za par metara drva ,zimnicu itd .....Kako ce se zavrsiti,to ce pisati neko od vas ko je pozeli u svom dvoristi.....
Eto ....to je to sto se tice gledanja iz mog ugla kroz par slika.......a sobzirom da je sada pola 5 ujutru,i da nema sanse da sam sad razgovarao sa prodavcem,ako ga slucajno neko kontaktira,bas nek napise koliko sam omasio u proceni i nagadjanjima.......
Ja cu za neki dan dole po moju,tako da nema lazi nema prevare.....svratim,vidim,slikam,i kad vam ja napisem izvestaj kakav ste navikli od mene,znate da nema greske .....kao da ga je radio ADAC
http://www.adac.de/infotestrat/tests/au ... fault.aspx
Ajd...laku noc