Ладе у огласима

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

skora

Re: Ладе у огласима

Post by skora »

Cim te reci u pero zboris......onda mozda bolje da batalimo :?

skora

Post by skora »

Mozda nekom trebaju http://www.kupindo.com/Autolimarija/22297327_ratkapne ..... i ako bi me neko prosvetlio ,na koju je foru ratkapne 14 ,nosio na felnama 13 ????? :?

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Dejcaaaaaaaa, kupuj ovo, nemoj da se kajes posle, pa da kacis slike sta si propustio...

http://www.kupujemprodajem.com/Lada-210 ... _id=188826

Posalji Skoru da ti spusti cenu i kupuj :shoot
Samo Samara Srbina Spasava

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

Najveća mana ove Lade je što nije u Leskovac :) To što je malo grebnuta na desnom zadnjem rubu, što je malo ulubljena na krovu i što su felne loše ofarbane -to su sitnice. Inače, ja verujem da je kilometraža istinita.

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Zar je moguce da se najbolje lade prodaju u Zrenjaninu, Kikindi i Subotici, bem ti srecu. Onu koju sam ja propustio bila je u Boru i cena 800 e. i bolja od ove. Dobra je i ova ali sad od kupovine nema nista, pare su ulozene u proizvodnju cveca, a zima prosla i leto mi nikako nisu isli u prilog boljoj zaradi. 352 km. ima do tamo.
Dare Dare zezaj zezaj, da mi je dogorelo do nokata sigurno bih nesto ovako kupio od odmh, sadasnja lada me sluzi odlicno i odlicno izgledada za svoje godine. Kada nekom kazem da bih je menjao oni se cude i pitaju me za razloge. Meni bi karavan trebao zbog prevoza cveca na pijaci, ali i sa ovom se snalazim, pijac mi nije daleko a par gajbi popnem i na krov.
Skoro mi je jedan nudio 400 e. Kaze odlicna je da mu vuce bansek za drva. More begaj be tam, kad sam mu viknuo. Bansek ce da vuce sa njom. :!:
Last edited by dejca on Thu Oct 30, 2014 8:31 am, edited 1 time in total.

Dare

Post by Dare »

Ne ljuti se, čoveče :)
Nije zezanje nego sam shvatio da ti je lokacija važan kriterijum i stvarno je daleko. I više bi koštao transport nego da se saniraju sitnice.

dejca

Post by dejca »

Ma neljutim se nimalo, :) lokacija jeste bitna. Da se ode po nju i sa promenom tablica bi trosak bio oko 200 e. Nije malo.

skora

Post by skora »

dejca wrote: More begaj be tam
Image

:prvi :prvi :prvi

Boki78

Post by Boki78 »

dejca wrote: Skoro mi je jedan nudio 400 e. Kaze odlicna je da mu vuce bansek za drva. More begaj be tam, kad sam mu viknuo. Bansek ce da vuce sa njom. :!:
Jes' vala, kaki bansek, sam lubenice, prasitji i sitna zivina moze sa nju da se vuce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dare

Post by Dare »

Da se razumemo, Lada je tu da služi nama ali ipak nisu prasići baš tolika gospoda da bi se vozli u Ladi. Ja sam našao kompromisno rešenje gde se svako vozi u zasebnoj klasi (ja u business, oni u teretnoj )
:D
Image

dejca

Post by dejca »

To sas praci boki zna iz iskustva nemoj mu zameriš. :mrgreen:
Lepa ti ova prikolica.

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Samo Samara Srbina Spasava

Boki78

Post by Boki78 »

dejca wrote:To sas praci boki zna iz iskustva nemoj mu zameriš. :mrgreen:
Lepa ti ova prikolica.
Pa ne znam, jos uvek nemam lubenicarku, mada ne iskljucujem da nabavim jednu pa da steknem iskustvo. Jbg samara je kao ferrari za nju, dah modernog doba spram praistorije sa platinama, hardijevim zglobovima, varenim krilima , glavom volana i itd .. :mrgreen: :mrgreen: :kez

dejca

Post by dejca »

Au da samara je premium vozilo, ovde kod mene na pijaci imaš više njih nego kocke. Jedan je najači bio letos sa iznošenim koka nosiljama, diterao na gepik ogroman kavez pun kokošaka i odmah ganci oko njega će se potepav za kOkOške
Na lada skupu u Madjarskoj koje lade su bile najzastupljenije, kocke naravno.
Lepa je samara to priznajem, posebno bi mi odgovarala peta vrata ali limarski je mnogo loše uradjema.

Boki78

Post by Boki78 »

A cenis da su lubenicarke radjene od boljeg lima u istoj fabrici? :mrgreen: Samara je kako god obrnes mnogo bolje odradjeno vozilo sto nije ni cudo kad je jedno 15-20 godina mladje ...

Na kraj krajeva

elektronsko beskontaktno vs platine
letva vs glava volana
homokinetici vs hardijev zglob
poprecno postavljen motor sa lako pristupacnim menjacem vs uzduzno postavljen, sa menjacem ispod kabine i kardanom koji je iz perpektive obicne putnicke lajke, daklem ne mecke ili bmw-a, bespotreban teret

razvodnik na kraju bregaste vz razvodnik koji se uzupcava
bregasta iznad ventila vs klackalice i bregasta u bloku
zupcati vs uglavnom lanac sem onih 1.3 sa kaisem

Daklem nije ona premium vozilo, ali je vidni evolutivni korak napred u odnosu na lubenicarku, najmanje onoliko koliko je i modernija 11x u odnosu na samaru ...

Post Reply