Šta ste danas napravili sa svojom ladom ?
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
-
Boki78
Re: Šta ste danas napravili sa svojom ladom ?
A kome cu ja da uvalim moje pojaseve :
kez Oces da castim kontejner? 
Meni trebaju za 4V
....ne bacaj nista breee 
-
travelman
Necu ...Oces da castim kontejner?
Od tvojih i Skorinih cu da sastavim jedan lep komplet a ostalo neka uzme on za njegovu 4v.
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Ja sam danas bio na tehničkom. Kasnije idem da pokupim uplatnice i da vidim koliko će da me recnu 
-
travelman
I danas se igralo i pravilo svasta nesto sa Ladom ...
...
Nervira me kada mi je cist i sjajan auto, a uvek je takav, pa prodjem kroz neku baru i uprskam ga do pola.
Prednje zavesice sam vidjao na Nivama pa reko ajd da ih i ja turim na Samaru.
Ispalo je ok, a Bokiju donoru zavesica ...
...

Sledece sto mi je u planu za igranje su ugradnja zadnjih pojaseva i ugradnja svetla u gepek.
Pojaseve su mi obecali Skora i Boki a ko zeli da ucini dobro delo pa da mi pokloni ili proda ISKLJUCIVO OD SAMARE unutrasnje svetlo kabine, neka se javi ovde ili na pm.
Nervira me kada mi je cist i sjajan auto, a uvek je takav, pa prodjem kroz neku baru i uprskam ga do pola.
Prednje zavesice sam vidjao na Nivama pa reko ajd da ih i ja turim na Samaru.
Ispalo je ok, a Bokiju donoru zavesica ...

Sledece sto mi je u planu za igranje su ugradnja zadnjih pojaseva i ugradnja svetla u gepek.
Pojaseve su mi obecali Skora i Boki a ko zeli da ucini dobro delo pa da mi pokloni ili proda ISKLJUCIVO OD SAMARE unutrasnje svetlo kabine, neka se javi ovde ili na pm.
- Dare
Ali kad zavesica ili gume nisu oprane i crne, gore je nego da je ceo auto prljav. Zato akcija! 
Usput, registracija mi izađe skoro 25000 za Nivu (2002.) i prikolicu (2003.g, 1000kg).
Usput, registracija mi izađe skoro 25000 za Nivu (2002.) i prikolicu (2003.g, 1000kg).
-
travelman
Dare, akcija je vec bila pre montaze. Mozes misliti kakve su bile kada oprane izgledaju tako. Boki je to vozio po pasivnim krajevima pa su skroz matirale i upile blato u sebe.
U medjuvremenu je palo pranje auta pa su i gume i zavesice premazane sjajem.
Sad je sve kako treba, nisi valjda pomislio da cu ih onakve ostaviti i tako ih voziti.
.
U medjuvremenu je palo pranje auta pa su i gume i zavesice premazane sjajem.
Sad je sve kako treba, nisi valjda pomislio da cu ih onakve ostaviti i tako ih voziti.
- Dare
E onda se nadam da to sad izgleda mnogo bolje.
Da ne pitam da li su šrafovi od prohroma...
Da ne pitam da li su šrafovi od prohroma...
Travelmane, rece mi Skora jos ranije da u Sariti ima unutrasnje svetlo za Samaru i nije skupo. Moracu i ja to da kupim malo kasnije, jer plastika mora kod mene da se drzi da bi radilo, zub je pukao odavno.
Samo Samara Srbina Spasava
-
travelman
Posto si student, ja cu da kupim to novo i dam tebi a ti meni das to tvoje sa polomljenim zubom da prepravim i montiram u gepek ...
...
Ok ...
...
A Skora moze da trkne do Sarite i kupi posto skita tim pravcem, a usput nas i casti kocom sto smo ga ukljucili u biznis.
.
...Ok ...
A Skora moze da trkne do Sarite i kupi posto skita tim pravcem, a usput nas i casti kocom sto smo ga ukljucili u biznis.
Ma kosta oko 500 kinti, kupicu ja to, a tebi dajem ovo za flasu Koka Kole koju cemo da ispijamo Skora i ja dok ti namestas to u gepeku..
Samo ne znam kako ces da namestis ovo zbog polomljenog zuba, jedino da namestis da palis na neki prekidac, da nema veze sa ovom plastikom, jer ne vidim nacin da se namesti neki zub da bi palio pritiskom na plastiku...
Samo ne znam kako ces da namestis ovo zbog polomljenog zuba, jedino da namestis da palis na neki prekidac, da nema veze sa ovom plastikom, jer ne vidim nacin da se namesti neki zub da bi palio pritiskom na plastiku...
- Rale
- Automobil: Samara 1.5 21083
Ima u Autodisku jeftinije, platio sam oko 300 din, ali je kvalitet plastike očajan. Meni se skoro istopila jer su vrata bila otvorena malo duže dok sam nešto popravljao.Gago wrote:Ma kosta oko 500 kinti
Bolje popravi to koje imaš.
Ma, pusti Kadilak bolji je Ladilak!
- Dare
Društvo,
'ajde ako neko ide do te Sarite neka proveri da li imaju ovo:
http://www.niva-lada4x4.ru/shop/product ... cts_id=189
Wesem far za Nivu.
Čisto da ne moram opet da se ubeđujem sa ovim Rusima
'ajde ako neko ide do te Sarite neka proveri da li imaju ovo:
http://www.niva-lada4x4.ru/shop/product ... cts_id=189
Wesem far za Nivu.
Čisto da ne moram opet da se ubeđujem sa ovim Rusima
Ne znam kako da popravim moje kad je zub polomljen na plastici kojom se pali svetlo. I da zatopim nesto ne bi dugo trajalo, a nisam nikad ni video kako ispravno izgleda.
Dare, okreni Maka pitaj, rece mi da im kamion ide za Rusiju ma mesec i po dana, pa mozda mozes da nesto uradis. To mi rekose jer ih je dobavljac ispalio za retrovizore za aleka. Mozda moze on za farove da se raspita, jer se interesovao.
Dare, okreni Maka pitaj, rece mi da im kamion ide za Rusiju ma mesec i po dana, pa mozda mozes da nesto uradis. To mi rekose jer ih je dobavljac ispalio za retrovizore za aleka. Mozda moze on za farove da se raspita, jer se interesovao.
-
travelman
Sve u vezi Sarite kontaktiraj Skoru, jer cesto prolazi pored nje. To je njegov reon.
Taj zub mi nije ni bitan, palice se na istom principu kao i u kabini. A ubacicu i neki prekidac na glavnom dovodu pa ce osvetljenje raditi po potrebi a ne uvek.
Samo ne znam kako ces da namestis ovo zbog polomljenog zuba, jedino da namestis da palis na neki prekidac,
Taj zub mi nije ni bitan, palice se na istom principu kao i u kabini. A ubacicu i neki prekidac na glavnom dovodu pa ce osvetljenje raditi po potrebi a ne uvek.