DELOVI IZ INOSTRANSTVA
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Re: DELOVI IZ INOSTRANSTVA
Sistem praćenja kaže da su moji kablovi (ili šta je već poslao ruja) stigli u Niš i da su u fazi otpremanja. Očekujem ih sutra...
- Dare

Dobio sam i nalepnicu

Ovako na dodir, rekao bih da su kablovi odličnog kvaliteta. Zaista su silikonski i vrlo mekani, kao i gumice na krajevima. Svi su označeni brojevima, pa nema zabune oko montaže. Za sad, auto radi sa njima
-
travelman
Joj, kak su lijepi ...
... a tek nalepnica ...
...
Sad imas najlepse kablove, cestitam ...
...
Sad imas najlepse kablove, cestitam ...
- Imre
- Automobil: Honda Civic Tourer
Ja mislim isto,ali bez sarkazma!travelman wrote:Joj, kak su lijepi ...... a tek nalepnica ...
...
Sad imas najlepse kablove, cestitam ......
-
travelman
Ok. ako tako mislis .... a ako mislis da ti se sada pravdam, neka mi sutra odma prolupa motor na samari ....
Prvo, ... to je citat iz filma u raljama zivota ... kultna scena kada joj ga Bata Zivotinja pokaze a ona mu se divi .... kao sto sam se ja divio tebi tj kablovima kada si nam ih pokazao ...
Drugo ... kazi ko jos od nas sa foruma ima takve kablove sa natpisom LADA po njima .... zato sam rekao da su tvoji najlepsi i cestitao ti sto si uspeo da ih nabavis ...
Trece ... sada cu i ja da se naljutim i dignem nos, pa necu jedno vreme da se druzim sa vama ... dok se ne odljutim ...
Cetvrto ... srecna Vam nova godina ...
Prvo, ... to je citat iz filma u raljama zivota ... kultna scena kada joj ga Bata Zivotinja pokaze a ona mu se divi .... kao sto sam se ja divio tebi tj kablovima kada si nam ih pokazao ...
Drugo ... kazi ko jos od nas sa foruma ima takve kablove sa natpisom LADA po njima .... zato sam rekao da su tvoji najlepsi i cestitao ti sto si uspeo da ih nabavis ...
Trece ... sada cu i ja da se naljutim i dignem nos, pa necu jedno vreme da se druzim sa vama ... dok se ne odljutim ...
Cetvrto ... srecna Vam nova godina ...
Sta vam je bre judi cemu ta nervoza, i ja verujem da je travelman misleo sve najbolje.
Kablovi su odlicni. Pre neki dan sam bio u prodavnici i covek je kupio svecice bosnu super i silikonske kablove za oko 1000 din. Kablovi su bili oko 450 din.
Kablovi su odlicni. Pre neki dan sam bio u prodavnici i covek je kupio svecice bosnu super i silikonske kablove za oko 1000 din. Kablovi su bili oko 450 din.
-
Boki78
travelman wrote:Ok. ako tako mislis .... a ako mislis da ti se sada pravdam, neka mi sutra odma prolupa motor na samari ....
Travi, pazi sta zelisDare wrote:Ok. Opravdanje uvaženo.
;-)
odlicni kakblovi i lepa nalepnica, koliko je na kraju sve izaslo...?
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Dare, prosledi kablove da ih testiram 
- Dare
Tik preko 2000rsd.jeronimo wrote:odlicni kakblovi i lepa nalepnica, koliko je na kraju sve izaslo...?
Ti još nisi ni stezač testirao...aleko-2141 wrote:Dare, prosledi kablove da ih testiram