zanimljive slike
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: zanimljive slike
A vidi na tom placu ima jedna trovratna samara u pozadini, cudi me da nije primecenachabi wrote:lada sa 300km iz bugarske.
A ima i odlicna 107-mica isto u pozadini. Na tom placu se izgleda prodaju samo lade, vidi se zmigavac i specijalke.
Ma nema nista od toga ,cica nece da je proda ali ce zato unuci to kad dodje vreme odmah unovciti posto zasto.veco wrote:Dejco nađi kuću toga čiče šta ima tu 2104 i odi mu u goste. Budi fin ponesi neki poklon i probaj s njim da porazgovaraš o prodaji. Možda popusti čiča kad vidi da si dobar momak koji hitno treba karavanku
ja sam već jednu 2107 dogovorio s unucima, deda koči al su unuci fleksibilni 
nitko se ne javlja na ovaj broj šta pišeskora wrote:Vecooooo ...ima li naseg cice na vidiku mozdaveco wrote:Možda popusti čiča kad vidi da si dobar momak...hvala
ima jedna 2107 na njuškalu krem boja sa 68 000 km, nagovaram kuma da idemo po nju, pošto ga na zafiri jebu dizne a Lada jeftinija od dizni 
Hvalaaaa vecoooveco wrote: nitko se ne javlja na ovaj broj šta piše
Al se pretrgao ...samo jednu sliku stavioveco wrote:ima jedna 2107 na njuškalu krem boja sa 68 000 km

ma nisam, zvao sam ga više puta ali se broj ne koristi. Ova krem je od mene 50 km i nije problem otići ju pogledati samo da je volje. Ima još jedna 2107 crvena( njuškalo) u mojoj blizini ali je malo cijena visoka, ali možda s vremenom padne, pa da završi u dobrim rukama 
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Raketni pogon 
Pratim aktivnosti ovog Maria na fejsu pa ne zanima jel ima netko iz Srbije da je trgovao s njime i da li uopće može da se uveze Lada iz Bugarske u Srbiju, na legalan način, s obzirom da zna imati interesantne lade. Kakve su cijene kod njega i sl?
Samo ako je E3 norma .....i navise naravnoveco wrote: i da li uopće može da se uveze Lada iz Bugarske u Srbiju, na legalan način
Valjda je sad E4 norma, strucnjaci iz drzave doneli novi zakon.
Ne znam za to.....nisam skoro uvozio.....od kad je E4 na snazi