zanimljive slike
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: zanimljive slike
Ova je restaurirana,nema uopste lajsne na rubovima,a cak ni rupe gde su bile zabice...ali svakako ekstra izgleda
Edit: A po oprugama se vidi da je farbana i ispod kompletno
Edit: A po oprugama se vidi da je farbana i ispod kompletno
Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
-
Boki78
50% lepo 50% seljanija. pod ovo drugo mi idu sirene celicare i preterano spustanje 
Boki, ima ljudi koji vole German style, a to je u potpunosti to... 
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school
Ima li ljudi ova Lada neku manu????
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school
U Madjarskoj ...ima sta hoces .Marety wrote: I gde li joj je nasao ovo oko rucice menjaca sa ovim pregradama?
-
Boki78
Ne odmazi mi u zezanju strumpfaMarety wrote:Boki, ima ljudi koji vole German style, a to je u potpunosti to...
Meni je to tehicki poptuno bzv. Siriti 13, tj dati nekom nn expertu da sece felne, vari, obradjuje i farba, ne bi li dobio glavobolju za postojecim izborom guma, naspram da odes ko covek u radnju i pazaris 14ice pa posle biras gume kako zelis znak bas ozbiljnog viska vremena i mazohizma ... No svako ima svoju zabavu
Jel !!! To ti je bzvz-e !!!! A nije ti bez veze da stavis sustiklicu sto ti je baba vezla na zadnju policu!!! To ti nije bez veze ??? Nije ti bez veze da sastavljas lajsne po vratima !!!! To ti je super - jel???Boki78 wrote:Meni je to tehicki poptuno bzv. Siriti 13
Pa jel ti znas sta znaci imati sirenu celicaru 4x98 !!! Pa to je blago breeeeee
Ma sta ja tebi pricam kad si ti skolu ucio u MML-u ....
-
Boki78
Par kila sekundara sto se mene tice. Hebo mater ako mi ikad natrce sirene 13ice ima ti ih poklonimskora wrote:Pa jel ti znas sta znaci imati sirenu celicaru 4x98 !!! Pa to je blago breeeeee![]()
![]()
Jesamskora wrote: Ma sta ja tebi pricam kad si ti skolu ucio u MML-u ....![]()
![]()
![]()
Jeste sustiklica pozadi ali polica ima 23 godine i nikad nije menjana, gume sa strane samnom nemaju nikakve veze i da se ja pitam bila bi tanja crna lajsna jedno 20cm vise u cilju sprecavanja lupanja vrata ...
-
travelman
A nije ti bez veze da stavis sustiklicu sto ti je baba vezla na zadnju policu!!!
Istina skroz. Fura Boki sustiklicu i to jos lila boje ...
travelman wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i to jos lila boje ...
![]()
![]()
...
Lila, lila, lila