Ладе у огласима

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

skora

Re: Ладе у огласима

Post by skora »

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Da da pratim ga i ja svaki dan ali nekoliko dana nema ponuda. Ima ga i na kupindu. https://www.kupindo.com/Ostalo/24448661_Lada-2103

skora

Post by skora »

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gde li samo nalazis ove oglase....
Samo Samara Srbina Spasava

dejca

Post by dejca »

LADA SA STVARNO PREDJENIH 31.000 km.
To nije tacno.
Da je prednji deo limarije dobar i da je istinita kilometraza i da se kupi za 150e. ceo zadnji deo moze da se odsece i zameni od neke druge samare. Ali naravno sve to da se odradi u domacoj varijanti, placati limara je neisplatljivo.

Boki78

Post by Boki78 »

Ponudi coveku dovoljno napolitanki pa idemo po menjac, torpedo I farove. Ostalo je tvoje :P :mrgreen:

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

Ne da nista... :sad: :sad: :sad:
Pitao sam ja vec.....
Mada mozda je i Palilula u Nisu, jer nema navedeno, tako da dzabe ostri sekac :D :D :D
Samo Samara Srbina Spasava

Boki78

Post by Boki78 »

Boze moj, samarinih krseva ce biti sve vise kako vreme bude odmicalo :)

travelman

Post by travelman »

Ne da nista
:twisted:
Ja cu tebi da platim terapiju ako treba i 5000 samo da ti nama budes ponovo dobro :kez
Nekada je toliko davao za ispravne i kompletne a sada je poceo toliko da daje za slupane ... :mrgreen: ...

skora

Post by skora »

Auto je u Krnjaci(prodaje ga KAO prijatelj vlasnika).....vlasnik auta je na DorČolu :D ...... Predjenu kilometrazu opravdava kratkom relacijom od kuce do posla poslednjih 5 godina.Na moje pitanje: A sta je sa ostalih 25god voznje ,ostadoh uskracen za odgovor.....

Auto je dobio udarac odpozadi u visini tablice.Udario ga je kamion ,te je tako udarac pozicioniran vislje nego uopbicajeno u takvim situacijama.Tako visok udarac ,uzeo je danak vecim guzvanjem krova.Za eventualan rad zna se kako ide redosled.....Treba da se sece od stubova na soferki,pa pozadi negde iza sedala zadnje klupe (pre zadnjih koseva).To je golema rabota izuzev ako neko to ne radi sam za sebe,ali to nije model auta za takvu intervenciju ....po mom misljenu.

Ono sto je dobro u ovoj prici ...je....da mehanika puca od zdravlja i utegnutosti.....auto je u voznom stanju ,tih ,miran na trapu ,lepo se salta ....ma bas pravi kakav treba da bude ...pa cak mu je i karburator sad skoro odradjen .Naravno gume novica itd ......Torpedo bez pukotina ,menjac cvrst,odsecan ....pravi samarin kakav treba da bude.

Auto je registrovan (samo odjavljen).....

Sto se tice cene ,vlasnik je verovatno van tih prica ,te se tako ovaj sto ga prodaje ponudio da ga pretera kod sebe i on zavrsi trgovinu. Tu se javlja ta razlika od od cene na kilo do ove cene sto trazi ....

Steta ....ima toliko materijala za iskoristiti sa nje da je to bas retko za videti.Pogledajte samo njusku kakva joj je .Kao laser stoji sve na svom mestu a pritom farovi pucaju od zdravlja ....

Meni se svidja do 00.....ali cena mi ne odgovara nikako.Prodavac je resio da uzme sebi minimum 50 evrica i tu sad nema mesta za nas obojicu.........Za sada je nebi dao ispod 200e ......Ja sam voljan da je platim jedno 15.000din ....tu mi je ispred kuce....pa mi je jos zalije .

Vlasnik se naplatio od osiguranja .....tako da je on namiren ,ali ovaj prodavac je neki ko mi ,tako da mu nemozemo nista za sad ......Zna s cim raspolaze .

...a tako bi mi sela ko budali samar :(

travelman

Post by travelman »

Sta je tamo perfektno. Ja mislim da je samara trula do oo a mozda cak i preko oo. Takodje, mislim da ni gume nisu perfektne kao sto ih hvali. Za kilometrazu je u pravu kad garantuje da je pravih 31000. Jeste ta kilometraza ali za 5 godina ... a onih prethodnih 25 god ko zna. Mislim i da je farban motorni prostor, nekako mi deluje matiran.

E sad, ako po toj ceni moze da se nadje i ne razbiVena, koja je prednost ove raskucane ... jer i to sto je registrovana joj nije nikakav plus.

skora

Post by skora »

Aj idi spavaj - majke ti ...... :evil: ......idi zovi Dejcu pa pricajte malo vas dvojica o lampicama :lol:

:kez

travelman

Post by travelman »

... :D :D :D ... ko da si iz NS.a, tebi su sve gluposti sto pricamo Dejca, Alexa i ja ... :kez ...

dejca

Post by dejca »

Ako ovako izgleda samara sa tom malom kilometrazom kao li izgleda sa sto i kusur km.
Ovo krilo je vec gotovo, gore je zalepio traku jer je vec rupa pogolema a dole kod fara ga drzi samo jos farba.
Image

Stara samarina boljka.
Image

Ovde srafciger propada garant.
Image Image

To vidimo mi na slikama ali skora je isao licno da je upozna i vedeo je i bolje od nas ali meni je nelogicno da je presla samo toliko km. koliko pise u oglasu a ovoliko je napala korozija.
Ovo skora kupuje za 15.000 iljadarke garant. :twisted:

Post Reply