Ладе у огласима
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: Ладе у огласима
Sve u svoje vreme
hteo sam jedan drugi snimak da ti pokazem ali ne mogu nigde da ga pronadjem,u pitanju je brza konverzija na turbo,promenjena je i glava motora,ubacena je sa dve bregaste i to sve za veoma kratko vreme i veoma dobro odradjeno ako budem pronasao postavicu...
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school
Vala moracu da izmerim kompresiju, ako je to kao sto kazete... Ide i moja 120 na ravnom, ali se na uzbrdici ugusi solidno... Npr ista je stvar kad se iskljucim sa auto- puta ka Mladenovcu, pa ona uzbrdica i tu je isti slucaj kao kod Bubanj potoka...
Samo Samara Srbina Spasava
-
Boki78
Znam video.Marety wrote:Sve u svoje vremehteo sam jedan drugi snimak da ti pokazem ali ne mogu nigde da ga pronadjem,u pitanju je brza konverzija na turbo,promenjena je i glava motora,ubacena je sa dve bregaste i to sve za veoma kratko vreme i veoma dobro odradjeno ako budem pronasao postavicu...
ja sam ga bas pogledao pre jedno 5,6 dana,ali ne mogu da se setim dali su na ruskom ili na kom jeziku zapisali da uzmem da ga potrazim...
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Marety wrote:hteo sam jedan drugi snimak da ti pokazem
Mislis na ovaj snimak ?
(viewtopic.php?f=12&t=855&p=82356&hilit=turbo#p82356)
http://www.youtube.com/watch?v=KCn_HQzR ... re=related
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
ili idi na jedno lepo ciscenje karburatora i stelovanje paljenja. a i ventile ne bi bilo lose da prestelujes ako zadnjoh 30 00 nije radjeno...Gago wrote:Vala moracu da izmerim kompresiju, ako je to kao sto kazete... Ide i moja 120 na ravnom, ali se na uzbrdici ugusi solidno... Npr ista je stvar kad se iskljucim sa auto- puta ka Mladenovcu, pa ona uzbrdica i tu je isti slucaj kao kod Bubanj potoka...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
Ciscenje karburatora je palo pre mesec dana, kompresorom jer do tada nije mogao na benzin da upali, a sad pali ekstra, stelovanje paljenja nije skoro radjeno, a ventili mislim da nikad nisu stelovani za ovih 76000 km i 23 godine... 
e to je tajSamar-Guja wrote:Marety wrote:hteo sam jedan drugi snimak da ti pokazem
Mislis na ovaj snimak ?
(viewtopic.php?f=12&t=855&p=82356&hilit=turbo#p82356)
http://www.youtube.com/watch?v=KCn_HQzR ... re=related
to produvavanje je lek za privremenu upotrebu mislio sam na kompletan remont karburatora, ali ako radi kako treba ne diraj. a za ventile pa bilo im je krajnje vreme bar pre 10 godina....Gago wrote:Ciscenje karburatora je palo pre mesec dana, kompresorom jer do tada nije mogao na benzin da upali, a sad pali ekstra, stelovanje paljenja nije skoro radjeno, a ventili mislim da nikad nisu stelovani za ovih 76000 km i 23 godine...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
- zlatko83vr
I moji ventili nisu dirani uopste 23 god i malo vise predjenih km. Izgleda da cu i ja morati to da odradim mada ide ekstraGago wrote:a ventili mislim da nikad nisu stelovani za ovih 76000 km i 23 godine...
Stelovani su danas ventili kod Elektronicara, svi su bili u dozvoljenim granicama, osim prvog, sto smo podesili...jeronimo wrote:to produvavanje je lek za privremenu upotrebu mislio sam na kompletan remont karburatora, ali ako radi kako treba ne diraj. a za ventile pa bilo im je krajnje vreme bar pre 10 godina....Gago wrote:Ciscenje karburatora je palo pre mesec dana, kompresorom jer do tada nije mogao na benzin da upali, a sad pali ekstra, stelovanje paljenja nije skoro radjeno, a ventili mislim da nikad nisu stelovani za ovih 76000 km i 23 godine...
Mada ja sad videh da Boki78 nailazi sa 120km/h na onu uzbrdicu kod Bubanja Potoka, ja na nju nailazim sa maximalno 80-85 km/h tako da nije mozda ni cudo sto posle izlazim sa 50-55 km/h... U svakom slucaju cu u dogledno vreme izmeriti komresiju

- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Ma mozda nisi na vreme zaleteo ili ti se patosnica zaglavila 
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Ako tako gledas onda ugrozavas saobracaj, mnogo sporo ides ispod ogranicenja