Pa naravno,ko bi drugi bio precizan kvalitetan ako ne nemacaleko-2141 wrote:nemacki neki stil
zanimljive slike
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: zanimljive slike
Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
EI Nis je danas jos gori od ove fabrike AZLK-a. Kod njih su ostale te vece masine, a kod nas su vecim delom i one pokradene... Kad udjem u Ei a ono kao u gradu duhova. Ima poneka privatna firma da tu radi, ali ja ne shvatam neke stvari. Toliko mesta, zgrada da se ponovo nastavi sa proizvodnjom, a oni Juru, Beneton i jos mnoge firme otvaraju na drugim mestima... Mislim da su jednom prilikom dok je Ei jos uvek radila Kinezi hteli da preuzmu proizvodnju i nastave da radi, nasi im nisu dali...travelman wrote:Anegdota iz proslog veka ...
Dosli japanci 70tih godina u EI Nis, trebala da bude neka saradnja u vezi proizvodnje TV.a
Stoje tako oni na ulazu i cude se koliko kola na parkingu pa u jednom trenu kazase ... hteli smo da pogledamo vasu fabriku tv.a a ne vasu fabriku automobila ......
Ovi nasi zanemeli, objasnise japancima da su to kola od radnika a ovi se opet cudili kako to da radnicka klasa ima takav standard da svako poseduje auto ... ostalo je sve istorija ....
Danas je dozivljaj i ako neko ima biciklu sa banana sedistem ......
Drive with style,drive like a BOSS,drive Old school
Samo me zanima kako se ovde ulazi?dejca wrote:
Sa druge strane jer levo i nemoze od volana.
Mnogo je to kod nas zapetljano, nase ranije fabrike koje je demokratija unistila su i sagradjene na tudjem zemljistu koje je oduzeto posle rata. Tako je recimo i Flke napravljen na drugoj lpkaciji a ne na zemljistu bivse čarapare "T.I. Zele Veljkovic" gde sam i nekad radio. Taj isti vlasnik firme Falke je hteo da otkupi nekada čaraparu ali u ono titovo vreme mu to nije dozvoljeno.Marety wrote:EI Nis je danas jos gori od ove fabrike AZLK-a. Kod njih su ostale te vece masine, a kod nas su vecim delom i one pokradene... Kad udjem u Ei a ono kao u gradu duhova. Ima poneka privatna firma da tu radi, ali ja ne shvatam neke stvari. Toliko mesta, zgrada da se ponovo nastavi sa proizvodnjom, a oni Juru, Beneton i jos mnoge firme otvaraju na drugim mestima... Mislim da su jednom prilikom dok je Ei jos uvek radila Kinezi hteli da preuzmu proizvodnju i nastave da radi, nasi im nisu dali...
-
Boki78
Tu si se malo zajebo, one su bile unistene za vreme zastitnika svih svercera, el grande Slobe. Kod demokrata su "samo" nedostojno sahranjene.dejca wrote: Mnogo je to kod nas zapetljano, nase ranije fabrike koje je demokratija unistila su
Ni volan nije mnogo bolji, mozda je i markiran(posto pose momo), ali je kic 100% 
Pre bih reko da je Futog u pitanju, da je natovarena sa papričetinu ee ondak bi bilA odkude Leskovac.
A i ova tvoja slika dokaz čemu služe državna vozila.
A i ova tvoja slika dokaz čemu služe državna vozila.
Skora, ovaj lik ti je vlasnik te Lade iz Amerike. https://www.facebook.com/rgrudinin