Oko 2400 dinara komplet za hladnjak (bez poštarine i eventualnog PDV-a)Boki78 wrote: Nemaju ni na jednom od ova dva
Video snimci (YouTube) i ostali.
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Re: Video snimci (YouTube) i ostali.
-
Boki78
Gde to? To su pretpostavljam ona spolja crevna iznutra plava? Koja sve creva upadaju u komplet, sva za vodu, ili samo pojedina?
- bruyoni
U Rusiji.
Ima spolja crvena iznutra plava i kompletno plava. Dobiju se dva duža creva do hladnjaka plus dva kratka (veze termostata sa pumpom i razdelnikom na glavi)
Čini mi se da imaju i komplet za mali hladnjak on je, čini mi se, duplo jeftiniji. Za tačnu cenu ih mogu pitati kad se vratim kući
Ima spolja crvena iznutra plava i kompletno plava. Dobiju se dva duža creva do hladnjaka plus dva kratka (veze termostata sa pumpom i razdelnikom na glavi)
Čini mi se da imaju i komplet za mali hladnjak on je, čini mi se, duplo jeftiniji. Za tačnu cenu ih mogu pitati kad se vratim kući
-
Boki78
Meni su ta manja koja vezuju mali hladnjak kriticnija, mada ni protiv ovih vecih nemam nista protiv. Ona manje brze stradaju jer se mnogo vise greju, nalaze se tik do izduvne grane.
Pa dao sam ti NOVA ultra dobra creva pre mesec dana breeeeBoki78 wrote:Meni su ta manja koja vezuju mali hladnjak kriticnija,
Sta kmecis sad opet za ta creva ????
-
Boki78
Silikoni su silikoni, usput cu i onu drugaciju slavinu da nabavim pa cemo sve ponovo + veliki servis
To sve na prolece ...
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
https://www.youtube.com/watch?v=pQl1J00ADpM
stari klip, lotos lada
motor poznat al trapovi i ostale prepravke nisu,
stari klip, lotos lada
motor poznat al trapovi i ostale prepravke nisu,
ma ti englezi nemaju pojma...
evo kako izgledaju tjunirane lade i pravi trap kako treba (i donji i gornji)...
https://www.youtube.com/watch?v=tTYhkxvQp8M
evo kako izgledaju tjunirane lade i pravi trap kako treba (i donji i gornji)...
https://www.youtube.com/watch?v=tTYhkxvQp8M
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
Oduvek si znao da prepoznas pravi kvalitetjeronimo wrote: i pravi trap kako treba (i donji i gornji)...![]()
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
englezi odradili mehaniku a rusi estetiku

pa kazu da sa godinama treba da stigne i iskustvo...skora wrote:Oduvek si znao da prepoznas pravi kvalitetjeronimo wrote: i pravi trap kako treba (i donji i gornji)...![]()
![]()
![]()
inace jedan prosecan servis na balkanu bi odradio auto 3x bolje od ovih kretena iz lotusa pogledajte samo sta uradi decko iz grcke sa 2104 da ne pricamo dalje.
nije ni cudo sto je bmw prodao rover grupu za 1 evro kad je video kako rade (a kupili su ih po mnogo vecoj ceni)
- bruyoni
Pa baš i nije tako, BMW je Fordu uvalio samo Land Rover za duplo višu cenu od onoga što su platili za ceo Rover i to tek nakon što su pokupili potrebno znanje za 4x4 pogon i X5 i zadržali Mini. Kada su kupovali Rover hteli su da krenu putem kojim je krenuo VW, budžetske marke, ali je Milberg uvideo da sve to nema smisla stopirao kada je došao na čelo kompanije
pametan covek, samo se resio bede...
sad je land rover kod indijaca pa ce malo urodjenici da trte kolonizatore, barem malko
sad je land rover kod indijaca pa ce malo urodjenici da trte kolonizatore, barem malko
- bruyoni
I land Rover i Jaguar su u vlasništvu Tate, a što ne vole kada ih podsetiš na to... uveh ih podsetim 
Uveo bi BMW red eno RR je njihov, ali je to potpuno druga strna priče, uspelo je Hondi, Nisanu, Tojoti i Opelu. Ali su zaključili da to njije njihova priča, slično kao Mercedes, drže se nekog svog nivoa i ne žele previše da silaze međ narod
Uveo bi BMW red eno RR je njihov, ali je to potpuno druga strna priče, uspelo je Hondi, Nisanu, Tojoti i Opelu. Ali su zaključili da to njije njihova priča, slično kao Mercedes, drže se nekog svog nivoa i ne žele previše da silaze međ narod