Ладе у огласима

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Re: Ладе у огласима

Post by dejca »

Da je dobra dobra je, ona karavan 2104 je možda bila bolja plus u startu jeftinija za trećinu.
Kad se javio čovek prvo me pitao šta me interesuje "cena li" a ja ma ne i naravno prvo smo se ispričali i za cenu sam pitao nakraju. Pre nekog vremena je pokušao prodati za 1500 i tad mu nudili 1200, a sad kad spmene cenu svi mu kažu hvala lepo dovidjenja. Ono realno tu cenu može dobiti od zaljubljenika u lade, prosečan srbin sa 1200€ najpre će gledati wv i opela tako da za kupca možda će i da pričeka.
Možda mi drug ovih dana krene SU da pazari neki kombi ili pikap pa videćemo.

dejca

Post by dejca »

Stavis dve cure na naslovnoj fotografiji i oglas je poseceniji, pametni bre ovi vozaci lade ali znase koje lade 8)
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1

skora

Post by skora »

Cim vidis u oglasima auto koji ti "*vata oko",i vidis da je fiksni telefon u pitanju ,znaj da je cena OTROV !!!!....jer da nije ,komsija iz dvorista pored prodavca bi kupio odmah ......nebi stigao ni da dodje u oglas
;)
Samara je nova ...price nema .....kao i sto price nema na cenu od 1200e .
Ljubitelja Samare ima .....ali ljubitelja Samare koji bi je platili vise od pola tog iznosa MISLIM da nema.

dejca

Post by dejca »

Cena te samare realna je 800-900€. Ali i to tek kad se vidi uživo, ipak su to godine i koliko da je cuvana u toj zatvorenoj garaži korozija na skrivenim mestima sigurno postoji. Ona vranjanka je bila mnogo mladja sa početnom cenom od 900€. I kilometraža beše dobra.

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

Ja sam uvek mišljenja da je bolje platiti nešto čak i malo skuplje i posle ne misliti o ceni, već uživati u tome što si kupio.

dejca

Post by dejca »

Naravno to i ja kazem, jer tih par stotina evra se kasnije sami vrate.

Boki78

Post by Boki78 »

Auto sa tim godistem i tom kilometrazom je veselje u najavi. Sad ima da pisa na sve strane ko nenormalna. Auto je za pravog ljubitela, nekog ko ce da predihtuje motor i menjac, izmenja sva moguca creva cilindre i gumice i pregleda sve ostalo. Sve to nije preskupo ali uzima boga oca vremena, a kad se na to doda cena tesko da ce se takav naci. U nekom realnijem slucaju ce se prodati ispod 1000e i biti de ljuks prevoz za lokalni prasitji :mrgreen:

BokeYGTi
Automobil: Lada 112 1.6 16v

Post by BokeYGTi »

http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.

dejca

Post by dejca »

Pitanje je kad je radjena ova 2107, ako je to bilo prošle godine i nije zaštićeno iznutra sad je možda i već kasno.

dejca

Post by dejca »

Spolja dobra 111-ka ali motorni prostor ružno prljav, kao da je procureo na dihdunzima poviše.
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... 6/lada-111

Alexa
Automobil: Lada 2106

Post by Alexa »

bolje tako neko kad ga operu i onda satro nigde ne pusta ovo ono....

Ja sam idalje zahvalan onom liku sto mi je prodao audija sto se nije mnogo trudio da sakrije u kakvom je stanju auto.Cim smo podigli haubu video sam da je samo obrisana plastika krpom a da ispod nije pran.I ulje je bilo crno ko katran,motor totalno hladan kad smo dosli,nista nije reparirano sve fabricki izgrebano...jedino me je zajebo sto je na pojedinim mestima prefarbavan pa nisam video tad da ima ipak malo rdje...(i kilometraza-ako ju je uopste on spustao).

dejca

Post by dejca »

Da to je bolje da motor nije opran ali ja se pitam kako je mogao da gleda ovako nešto. I ja nisam neki čistunac ali ovo je previše.
A šta je bilo sa kilometražom na tvom audiju, otkrio si da je manja od realne.

Alexa
Automobil: Lada 2106

Post by Alexa »

U svakom slucaju izgleda jako gadno,ali ako nista drugo bar realno stanje.

Pa da,neko je cackao po elektronici i realna vise ne moze da se ocita.Ono sto znam je da je nabio najmanje 400 000.Kazem najmanje toliko.
Ali pu pu,da ga ne ureknem,ma pali ko mina,uopste se ne cuje da vergla....Ulje jedva da trosi(za 10 000km mozda 100tinak grama) i to uglavnom zbog turbine,jer je tu malo ovlazio kao i na vecini tdi motora tih godina.

Ali definitivno je skupa igracka,prilicno zahteva para za odrzavanje,sve deluje kao jeftino ali kad sitnice stignu na zamenu nikad da se naplaca...Kolko sam se samo puta pomislio kako bi ladu sredio da sam polovinu od odrzavanja dao za nju.....Al dobro polako,docice i ona na sredjivanje jednog dana sigurno,ono sto je bitno-ona stoji u garazi,a audi kisne napolju :P

dejca

Post by dejca »

Cuo sam od dobrog majstora da kilometrazu moze da ocita na neka 12 mesta na automobilu. I on mi pricao da su po tome italijani najgori a da je na svim vozilima iz uvoza smanjivana to je tacno. Moj brat je jednom prilikom bio kod njega i licno video primer na nekoliko vozila kako im proverava tacnu kilometrazu.

Boki78

Post by Boki78 »

Alexa wrote:Ulje jedva da trosi(za 10 000km mozda 100tinak grama) i to uglavnom zbog turbine,jer je tu malo ovlazio kao i na vecini tdi motora tih godina.

Ali definitivno je skupa igracka,prilicno zahteva para za odrzavanje,sve deluje kao jeftino ali kad sitnice stignu na zamenu nikad da se naplaca...Kolko sam se samo puta pomislio kako bi ladu sredio da sam polovinu od odrzavanja dao za nju.....Al dobro polako,docice i ona na sredjivanje jednog dana sigurno,ono sto je bitno-ona stoji u garazi,a audi kisne napolju :P
Turbina i je zadnje mesto na kome je lepo da vlazi. to tako i jeste na vecini kod nas i EU ali medju Turskom i balkanijanerskom populacijom ...
Alexa wrote:Ali definitivno je skupa igracka,prilicno zahteva para za odrzavanje,sve deluje kao jeftino ali kad sitnice stignu na zamenu nikad da se naplaca...
A cek da vidis kad dodje nesto ozbiljnije za resavanje, moz da kupis copor lada za te pare :mrgreen:

Salu na stranu, matori polovnjaci su debelo promasena investicija u toj klasi. Jedno je pilicarenje sa matorim ladama gde gro stvari pljunes i zalepis a sasvim drugo ozbiljna kola. Zato se ona u kulturnim sredinama medju ozbiljnim ljudima i ne kupuju sa tolikim godinama i kilometrazama ...

Post Reply