Ладе у огласима

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Re: Ладе у огласима

Post by dejca »

Ma svaki merak ima cenu, enoga i zenin bratanac sa audijem 80. Greje mu jedan prednji točak, zaključavanje centralno se pokvarilo, raspitao se za servis i ništa cifra kaže poveća i teraće tako. Promenio ulje samo i sipao neku modriču od 270 din.

Boki78

Post by Boki78 »

dejca wrote:Promenio ulje samo i sipao neku modriču od 270 din.
Sledeci put moze da profiltrira staro ulje sipa aditiv od 100 dinara i vozi misko :mrgreen: :mrgreen:

Ajd sto ga zabole za centralnu bravu, al taj prednji tocak sto se greje ce ga kostati, mozda i mnogo vise sto ocekuje. Sa takvim pristupom ni trotinet se ne vozi kamoli auto koji god da je ....

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

taj rodjak polako gura glavu u torbu. a i svima koji se voze sa njim...sa kocnicama nema zezanja. pri vecim brzinama ako dodje do blokiranja ide najmanje pirueta na putu. koliko puta ste procitali na vestima :" iz neutvrdjenih razloga je presao u suprotnu traku ili skrenuo sa puta"...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Misliš da može doći do toga. Ja kad sam imao zstavu, dešavalo se isto da jedan od prednjih točkova malo teže ide i grejao je točak, zaribaju malo klešta. Ja sam imao radapciger za vraćanje klipa i njime ga malo razradim i teraj opet godinu dve.

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

to razradite je toliko prosto, u 90% slucajeva zaribaju vodjice i zato blokira, skine klesta tj odvrne vodjice, ako tesko ide vadjenje znaci da su one, ako nisu one onda klip napolje i vodenom smirglom ocisti klip ako je korodirao, ja od kako sam sklopio auto vozim bez zadnjih kocnica i nisam osetio da mi fale, prednje moraju da koce ravnomerno da se ne bi okrenuo ili sleteo s puta a jos gore je kad udje u kolotrag i pocne da koci, krov mu ne gine.

Boki78

Post by Boki78 »

Inace ne pada mi na pamet kako remont kljesta moze da kosta mnogo :) Doduse i pada mi ako je ulje koje sipa 170dinara, nadam se po litru :lol: Iskreno bolje da batali auto nego da ubije sebe ili nekog drugog ...

travelman

Post by travelman »

ja od kako sam sklopio auto vozim bez zadnjih kocnica i nisam osetio da mi fale,
... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...
Hebote, jel si ti svestan svoje nesvesti i sta si napisao ... :mrgreen: ... pa zbog takvih komentara pobegose svi sa foruma, moli boga da Strumpf ovo ne procita jer ce ti pomeriti ljubicu i to na suvo ... :D ...
I posle pricas kako ga cepas autoputem 140/150 ... :hit ...
Zato natalitet i opada ... jer mnogi mirisu travicu odozdo i pre nego ga umoce prvi put u zivotu ...
Sredjuj to pod hitno a do tada ... :angel ...

Boki78

Post by Boki78 »

travelman wrote:Zato natalitet i opada ... jer mnogi mirisu travicu odozdo i pre nego ga umoce prvi put u zivotu ...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

Hoces da te pokupim jedan dan da te provozam da vidis kako koci :P , imao sam naglih kocenja koliko hoces i staje bez problema i u opste se ne zanosi auto, resavam kocnice posle prvog, dolazi mi registracija.

Alexa
Automobil: Lada 2106

Post by Alexa »

Au,da li ti je opravdanje to sto koci odlicno ?? :D

Slazem se Boki.Gledao sam cenu turbine i zamajca...Srcka oce da me uvati :D

E vidis dejco,to je po meni jako lose.Vozi neispravan auto i ulaze samo onoliko koliko mora(pa cak ni toliko) i to sa najjeftinijim i najgorim.
Evo sad mi ponovo ide mali servis i uzeo sam najskuplje ulje, (40eura za 4 litre),uvek gledam da uzmem sto bolje,bar onda kad sam tako u mogucnosti.Za filtere se jos razmisljam da li ponovo da uzmem one MANN-ove ili da uzme UNICOM koji su dosta jeftiniji....

Nego Boki,znam da si mi slao neki link jos pre,valjda uvoznika MANN filtera za srbiju ili sta vec....Znam da si mi rekao da sam mogao jeftinije da prodjem,jel se secas gde to bese pa da proverim cene ?

Ja sam imao tu srecu da mi u porodici niko ne vozi (pa i cale izbegava da vozi pa ga ja uvek vozim gde treba,a lada stoji parkirana u garazi) i onda iole mogu da odrzavam ovaj auto.

Boki78

Post by Boki78 »

Mislim da si ih ti bese uzeo u http://www.eagle-trade.co.rs/ a oni ih dobavljaju od http://www.sanel.biz/ Pa sad vredi probati :)

Alexa
Automobil: Lada 2106

Post by Alexa »

Jeste bas od Eagle-trade.Hvala,videcemo

Razmisljam se i da predjem na Unico,oni se rade po mann ovoj licenci a duplo su jeftiniji.

dejo

Post by dejo »

niva urban se prodaje u hercegovini
http://www.olx.ba/artikal/18914954/lada ... rban-2015/

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

Samo mi kasnimo :(
Ja bih kupio ovaj model i stavio stare branike i volan. Sve ostalo je ok ;)

skora

Post by skora »

Ovo je dobra kocka ....

Image

Registrovan do 05.2016.

Oprema

Radio/Kasetofon

Stanje

Kupljen nov u Srbiji
Garažiran

Opis
auto u dosta dobrom stanju vlasnik sam od 2010 dobio sam je na poklon redovno servisirana zamenjeni set kvačila diskovi pličice pakne auto je u prvoj boji plin atestiran gume m-s dobre odlično radi i na plin kao i na benzin enterijer očuvan pumpa za benzin nova auto za svoje godine u extra stanju zvati posle 15h cena nije fixna

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... -riva-2107

Post Reply