Pa ta 110-ka u koju se ugledao IlijaGM je i jedina pristojna u poslednje vreme. I meni to uliva sumnju kad neko posle kraceg vremena prodaje kola, ili se razocarao u njih ili je otkrio neku manu, a mozda su i iskrsli porodicni problemi.
Zovi ga ti i daj mu ti tvoju cenu, ona i za 1000e. tesko da se proda.
Ljudi ko koristi Limundo neka pretraži za ključne reči "Lada" ili "Ladu". Ima puno bukvalno besplatnih stvari. Ja sam jesenas platio sajlu kilometraže 700 ili 800din, ne sećam se. A sad evo ih na Limundu dve za 200. I još dosta toga, da ne kopiram sad linkove...
Bolje da ga nisu ni stavljali... kad su već pozajmili motore iz Renoa trebali su uzeti neki Getragov šestobrzinski menjač ovako su samo namolili ZF da nakalemi nekakvu automatiku na VAZ petobrzinac
Hahahaha.... .....Covek prodaje Ladu samaru (onu crnu sto je u oglasima 2 godine).
Ovoga puta je stavio na licitaciju sa pocetnom cenom od 400e ......i dao sledeci opis:
Ajd sto je neka specijalna pa zadovoljava euro 3 normu ....nego me zaintrigirala KLIMA !!!! Te ga ja putem poruke priupitah:
.....a on mi sad odgovara
.....c c c
....hebo li ga Dejca ....i on ima takve fore ...sta reci a ne zaplakati .....zato ce biti na tenderu jos dve godine