LADA CLUB CAFFE
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
-
travelman
Re: LADA CLUB CAFFE
Meni 3 komada sa gravurom kao sto smo se i dogovarali, za mene i travelmanku oko vrata kada se vozimo + jedan da okacim o retrovizor umesto kajle ....
Obavezno da bude 14ica, ko felne ...
Obavezno da bude 14ica, ko felne ...
Svojevremeno smo nesto stidljivo pricali o nekom mini druzenju,tipa skup-a,ali je akcenat bio na nekoj klopi,zezanju ,prici....druzenju.....Ako se ne varam,nemojte me drzati za rec,dali je to bilo interno ili javno,mislim da je Gago predlozio jednu kafanu na ibarskoj ,ali je to ostalo da se ispita i proveri.Pre neki dan mi se drugar ponovio sa kolima (C5 u nekoj temi sad procitah da ga hvalite),i pozvao me na cast.Ja predlozih tu famoznu kafanu Restoran Kale !!!! Sprasio on onog HDI-a, i za cas posla stigosmo do Stepojevca.....
Restorancic spolja nista impozantno,ali ima veliki parking tako da je to ok.Unutra dosta gostiju konstantno,tako da uliva utisak na prvu loptu.
Narucismo pice,potrazismo jelovnik ,i nas cetvoro krenusmo da biramo.....U medjuvremenu nas konobar pitao jesmo za corbu,mi rekosmo DA,i posle pojedene corbe koju smo jeli svo cetvoro,vraceno je ovoliko:

Nakon toga porucismo glavno jelo i salate ,ali nas konobar gleda ispod oka i smeska se.Kaze: jeste prvi put ovde ??
Mi rekosmo DA,on nas pita sta volimo da jedemo,mi rekosmo MESO,i on nam predlozi porciju za DVOJE.
Mi se pogledasmo ,ali prihvatismo predlog.
Donosi nam porciju za DVOJE !!!

Nas cetvoro smo se odvalili,i naravno ostatak je zapakovan za poneti ,tako da je i PETA osoba obilato jela.
Epilog sledeci.....Corbe,meso,salate,vruci somuni,cetiri soka,litar kisele ,litar obicne flasirane,dve kafe ....okruglo 3150din.
PET OSOBA U FULL-u SITE i ne mogu da disu ....
Pa eto .....ako vam se svidja predlog ,iz prve ruke provereno na danasnji dan......mozemo tamo da se zaletimo da sastavimo dva stola i malo se druzimo
Restorancic spolja nista impozantno,ali ima veliki parking tako da je to ok.Unutra dosta gostiju konstantno,tako da uliva utisak na prvu loptu.
Narucismo pice,potrazismo jelovnik ,i nas cetvoro krenusmo da biramo.....U medjuvremenu nas konobar pitao jesmo za corbu,mi rekosmo DA,i posle pojedene corbe koju smo jeli svo cetvoro,vraceno je ovoliko:

Nakon toga porucismo glavno jelo i salate ,ali nas konobar gleda ispod oka i smeska se.Kaze: jeste prvi put ovde ??
Mi rekosmo DA,on nas pita sta volimo da jedemo,mi rekosmo MESO,i on nam predlozi porciju za DVOJE.
Mi se pogledasmo ,ali prihvatismo predlog.
Donosi nam porciju za DVOJE !!!

Nas cetvoro smo se odvalili,i naravno ostatak je zapakovan za poneti ,tako da je i PETA osoba obilato jela.
Epilog sledeci.....Corbe,meso,salate,vruci somuni,cetiri soka,litar kisele ,litar obicne flasirane,dve kafe ....okruglo 3150din.
PET OSOBA U FULL-u SITE i ne mogu da disu ....
Pa eto .....ako vam se svidja predlog ,iz prve ruke provereno na danasnji dan......mozemo tamo da se zaletimo da sastavimo dva stola i malo se druzimo
-
travelman
Lepoooo ....
Ali tako caste oni sto voze C5, nama ladasima je premija kada castimo jedne druge i napolitankama ...
Okupi ti nas 6oro pa da bude jos jeftinije nego za vas 5oricu.
1. Travelman
2.
3.
Ali tako caste oni sto voze C5, nama ladasima je premija kada castimo jedne druge i napolitankama ...
1. Travelman
2.
3.
Samo Samara Srbina Spasava
1. Travelman
2. Skora
3. Gago
4. Boki78
5.
6.
7.
Matematika je jako prosta .....Prvo i osnovno ,bilo bi lepo da nas ide sto vise zbog druzenja ,price i smeha .....inace matematicki to izgleda ovako :
Sobzirom da je desavanje na ibarskoj ,a mi na razlicitim stranama sveta.....predlazem da cetvoro idu jednim kolima koja imaju plin.Ta destinacija zahteva 1000din (ni toliko),al zbog matemateke neka bude.Od centra grada ima 40km ako cemo u kilometar precizno.Dakle jedan auto sa clanovima posade kosta 250din po lobanji.To je skroz ok .Npr....Ja kupim Travija ,kupim Gagu ,kod sajma se nalazimo sa Bokijem i jednim kolima nastavljamo do kafane .......Choksiju je malte ne ispred kuce ,ovaj decko iz Lazarevca (zaboravih mu nik ,sto ima dve 110ke) je isto blizu,Ilija recimo moze sa njim posto je sa te strane .....Druga kola mogu da pokupe trojicu koji su preko vode tipa Djape,Alti itd da ne nabrajam sad sve redom .......Dejcu cekamo na autobuskoj ,JA I TRAVI GA CEKAMO ,tamo ga i vracamo ,i sobzirom da je nas pocasni gost,njemu lova za restoran ne treba jer cemo Travi i ja platiti njegov deo.Mozemo recimo vreme da upasemo prema njegovom redu voznje ...Naprimer dodje u BG u 12 ,a krene nazad u 18h .....recimo.Sto se tice Dareta ,takodje ako ga mrzi da vozi,Travi i ja ga cekamo i vracamo .....Ista prica i za ekipu iz Nisa: Miljan ,Marety itd .....
Dakle sve je prosto i lako ,a love stvarno ne treba puno .....MAX po coveku moze da kosta JEDNA CRVENA !!!! Dakle samo dobra volja i raspolozenje za ovakav vid druzenja .....ako ste ZA ???
2. Skora
3. Gago
4. Boki78
5.
6.
7.
Ma bili smo nas cetvoro a petom smo poneli lanc paket ,tako da se i on ogrebao za klopu .....travelman wrote:Lepoooo ....
Matematika je jako prosta .....Prvo i osnovno ,bilo bi lepo da nas ide sto vise zbog druzenja ,price i smeha .....inace matematicki to izgleda ovako :
Sobzirom da je desavanje na ibarskoj ,a mi na razlicitim stranama sveta.....predlazem da cetvoro idu jednim kolima koja imaju plin.Ta destinacija zahteva 1000din (ni toliko),al zbog matemateke neka bude.Od centra grada ima 40km ako cemo u kilometar precizno.Dakle jedan auto sa clanovima posade kosta 250din po lobanji.To je skroz ok .Npr....Ja kupim Travija ,kupim Gagu ,kod sajma se nalazimo sa Bokijem i jednim kolima nastavljamo do kafane .......Choksiju je malte ne ispred kuce ,ovaj decko iz Lazarevca (zaboravih mu nik ,sto ima dve 110ke) je isto blizu,Ilija recimo moze sa njim posto je sa te strane .....Druga kola mogu da pokupe trojicu koji su preko vode tipa Djape,Alti itd da ne nabrajam sad sve redom .......Dejcu cekamo na autobuskoj ,JA I TRAVI GA CEKAMO ,tamo ga i vracamo ,i sobzirom da je nas pocasni gost,njemu lova za restoran ne treba jer cemo Travi i ja platiti njegov deo.Mozemo recimo vreme da upasemo prema njegovom redu voznje ...Naprimer dodje u BG u 12 ,a krene nazad u 18h .....recimo.Sto se tice Dareta ,takodje ako ga mrzi da vozi,Travi i ja ga cekamo i vracamo .....Ista prica i za ekipu iz Nisa: Miljan ,Marety itd .....
Dakle sve je prosto i lako ,a love stvarno ne treba puno .....MAX po coveku moze da kosta JEDNA CRVENA !!!! Dakle samo dobra volja i raspolozenje za ovakav vid druzenja .....ako ste ZA ???
Hvala na počasnom mestu ali dejca iz zdravstvenih problema nemože doći. Reuma ili artritis mi poslednjih godina baš zadaje problema, da vam nepišem detalje. I tako zabavite se bez mene ako se organizujete.
Ja sam do kraja februara zauzet, mogu u martu... Pa kako se vi dogovorite 
Samo Samara Srbina Spasava
Znaci mi da dodjemo dole ..jel ???dejca wrote:Hvala na počasnom mestu ali dejca iz zdravstvenih problema nemože doći.
Znas da Travi jedva ceka da ga pozevm i kazem krecemo !!! On je za 5min na kapiji spreman i ceka
Znamo Gago da imas ispite .....samo se ti opusti ....sve ja pratimGago wrote:Ja sam do kraja februara zauzet, mogu u martu...
...svakako nam odgovara da polozis pa da prodjemo jeftinije
Last edited by skora on Mon Feb 16, 2015 6:47 pm, edited 1 time in total.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
a jaaaaa
ja sam blizu 
Ma ti se podrazumevas svakako ...sta ima tebe da spominjem kad te kupimo na cukarici (ili ti nas - nebitno).....tebi samo javljamo kad da se nacrtas tamo 
Naravno da i ja hocu, samo da bude ili posle 4 Ili vikend.
-
Boki78
Ce ti kupimo krokodilsku mas' i cebence za uz putdejca wrote:Hvala na počasnom mestu ali dejca iz zdravstvenih problema nemože doći. Reuma ili artritis mi poslednjih godina baš zadaje problema, da vam nepišem detalje. I tako zabavite se bez mene ako se organizujete.
Ja se ipak tako nebih zezao jer to nije za šalu, ali dobro razni smo ljidi.