Ладе у огласима
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
Re: Ладе у огласима
Nemam tu informaciju. Ali sve ostalo sto pise je istina. Vise stajala nego sto je vozena.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Ovo je za naseg sina Dragana :-D
I ove moje mi je preko glavealeko-2141 wrote:Ovo je za naseg sina Dragana :-D
Samo Samara Srbina Spasava
Tako je sine dragane sve je tako, zberi si pare i stranac neki da se kupi sa 500,000+ km. Šta ima da se zakeciješ više sa lade.
-
Boki78
Sto? Ako bude bar malo pametan, zavrsi tu nesrecu od skole, posle pametno radi pa kupi normalan auto, nov ili sa stvarnom malom kilometrazom. Verovao ili ne i toga ima. Ovo ostalo je za pametnjakovice koji su bezali sa casova pa sad izmisljaju krive drine ne bi li srbin zajebao svet 
Moze da kupi kola sa malom kilometrazom ali ako je predhoni vlasnik komsija u kog se ima poverenja, ostalo je sve lutrija. Ja kad sam bio razmišljao o drugarevoj astri koja ima stvarnih 100,000 km. i malo se o tim modelima raspitivao u garaži meni niko nije verovao da u Srbiji postoji Astra g sa tom kilometražom.
- aleko-2141
Ima auta sa malom kilometrazom koliko hoces al oni se slabo prodaju,
Kakve su mi komsije, samo bi mi uvalile nestodejca wrote:Moze da kupi kola sa malom kilometrazom ali ako je predhoni vlasnik komsija u kog se ima poverenja, ostalo je sve lutrija. Ja kad sam bio razmišljao o drugarevoj astri koja ima stvarnih 100,000 km. i malo se o tim modelima raspitivao u garaži meni niko nije verovao da u Srbiji postoji Astra g sa tom kilometražom.
Realno, ako se situacija bude razvijala kako treba, tesko da cu posle Samare sesti u neku Ladu...
Verovatna solucija je da upadnem u nekog Puntica dvojku sa klimom i servom posle Samare, dok se ne stane na noge i kupi nesto kvalitetnije.
Samo Samara Srbina Spasava
-
Boki78
Polako
Prvo treba da preskocis Samaru u reziji samostalnog finansiranja. Da vidis kako jeste konzerva al hoce da kosta, cak i biznis ekspertsku gerilu kamoli obicne smrtnike
Kad nju prerastes punto i sl su sledeci izazov 
- aleko-2141
Prodacu ti ja fiestu 
- aleko-2141
Sta oces, znas istoriju auta, to sto je lupana nema veze auto je od tada presa 50 000km, nikakvih problema, sve radi savršeno :-P