neko me kopira u rusiji, ali sa jeftinijim bull barom... mada za stelt varijantu je odlicno...
ja bi tu ubacio bar jednu crvenokosu ovako mi je malo mototono...
nego sta kaze nas dejca, valja li ova galerija?
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
to je expedicioni prtljaznik za sator, kofere, opremu, agregate, ili sta ti padne na pamet . ja treba da zavrsim jedan takav za mene ali od poliranog prohroma...jako korisna stvar
skora wrote:Iiiidi bre u hotel ko covek ,a ne da te pojedu lavovi nocu .....i buve
Pa on sobu ima i kuci, stace onda da ide negde u avanturu ako ce opet da spava i boravi u sobi . Kampovanje je pravi dozivljaj, ranije kada smo isli na more nikada i nikada i nebih putovao autobusom, putovao bih svojim kolima i naravno uvek sator i kamp. A ti sto moras da slusas ženČe toj si je tvoja muka.
Jedino sat ovde dobija +. Volan ja sam više za original ladin, gore radio jedino opravdavam ako se donje mesto koje je za radio pametno iskoristi, a šta je on dole stavio nevidi se dobro. Kad staviš radio gore svu instalaciju moraš gore da postaviš, ja to ipak nebih.
tako je dejco sto je on papuca pa mora da trzi smestaj nismo mu mi krivi . mene zena prati bez problema, zna da ja donosim najbolje odluke i organizujem najbolji provod...
a inace za nas nivadzije vazi dok ne probamo lava, za nas je prase kralj zivotinja...
A jel se secate prosle godine kada je na sav glas pricao da sa onom prvom ladom ide na more, ovo ono ... a onda je kupio pezo 206 jer samara nema klimu, nije udobna, nije fensi za more .... ...