Bese to pre par godina, na moru. Glisiram ja tako uz obalu kad se u sekundi navukose crni oblaci. Brze bolje ga iz 2. munem u 3. i udarim po gasu trazeci neku nadstresnicu da se sakrijem od kijameta. Sva sreca bese u blizimi benzinska pumpa pa pobegoh ispod nadstresnice. Poce da pirka tajfun, lete sisarke na sve strane a pljusak polako vata zalet i pravi potok po asfaltu. Ja vec digao krov, dvoumim se da li da vadim onu tanku ciradu za jednokratnu upotrebu i ususkam tek ispoliranog ljubimca ....
... staje nesto iza mene,
Boney M se cuje u stereo zvuku a
rivers of babylon prsti na sve strane ...

...
... ja se primio ko mlad majmun ... pavijan ...

... moja omiljena pesma a i odavno je nisam cuo. Okrenem se kad ono ...

...
... isto je bila HONDA, crna ko noc a sija se kao da je dan. Silazi baja sa motora, isti Blek stena a iza njega matorka sa dugom plavom kosicom. Po mojoj proceni, sigurno su imali po 55 godina ako ne i po koju vise.
Prvo sto sam pomislio je da ce sad da vade krpicu i brisu motorce, ali jok. Otvorise prikolicu i izvadise kisna odela, navukose ih i sedose na motor spremajuci se da odmah krenu jer je letnji pljusak vec slabio. Momcina ga upali a ja pomisli da ceme zamoliti da se pomerim kako bi se isparkirao ...
... ali gle cuda, motor sa prikolicom podje u rikverc a ja ko svaki paor se nadje u cudu ...

... odose po onoj kisi dalje a da ni sarmu probali nisu ... hebe se njima za sve, uzivaju u voznji pa makar bila i kisa umesto sunca ...
Letos i u Bg videh jednog takvog kruzera, isto su se vozili matorci. A nasi sabani prvo sto su prokomentarisali je bilo, koliko moze da razvije max brzinu ...

...
P.S. decurlija sa foruma koja nisu cula za Boney M i Bleka stenu, neka se obrate nasem najstarijem clanu
Skori za pojasnjenje ...

...