Goxxy - DIS

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

Goxxy

Post by Goxxy »

Hvala :) Eh, kada bih ti pričao kako sam ja studirao i koje su mene muke hvatale, a još i da sam završio kao redovan student na teret budžeta - mislim da ne bi verovao :D
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

Kobac SPO

Post by Kobac SPO »

Goxxy wrote:Hvala :) Eh, kada bih ti pričao kako sam ja studirao i koje su mene muke hvatale, a još i da sam završio kao redovan student na teret budžeta - mislim da ne bi verovao :D
:?: :?: :?: To su vec akrobacije :?: :?: :?:

Gde inace radis, posto kazes da bi ti plata u urbanizmu bila manja? U Urbanizmu kod nas bi imao oko 400EURa (+/-50EURa)

Goxxy

Post by Goxxy »

Božić i sinovi - Gowi Group Services. Radim kao Chief Web Designer i od samog osnivanja ove radne jedinice sam u firmi, a dohodak koji imam je otprilike duplo veći nego taj u urbanizmu i to je najveći razlog mog ostanka ovde. Da ne pričam da imam zaista dobar status kao jedan od četvorice ljudi koji su od početka u firmi - a ostalo nas je svega dvojica od samog početka...

Akrobacije... samo da znaš. Prva godina redovan, onda sam uhvatio drugu i u trećem semestru se zaposlio. Pa obnovio drugu pa zamrzao i uhvatio uslov za treću. Obnovom druge godine, te 2000. godine se valjda zbog 5. oktobra nije gubio status. A zamrzavanjem se nije gubio ako na kraju te zamrznute uhvatiš uslov za sledeću. Znači dobar taktički potez :D Vidim ja da je tu vrag odneo šalu i da nema više zezancije, i dam za redom treću, četvrtu i petu, i ostanu mi dva predmeta koja sam sledeće godine slušao jer nisam mogao da ih uskladim sa poslom nikako. I naravno ode apsolventska godina i na kraju prošla 2007. za jurenje diplomskog... kažem ja muke žive - fakultet, predavanja, vežbe redovno sa poslom... ;) Pa još usput snimljena 2 filma, odslužena vojska, i neodricanje od prijatelja i devojaka :lol: :lol: :lol:
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

CA
Automobil: Лада Самара 1300с

Post by CA »

Evo da ti i ja cestitam na uspesno okoncanim studijima.
Radio i studirao - uf, al ce tvoja deca da se naslusaju kritika... :D :D :D
Salu na stranu, poverenje koje si stekao radom u firmi od njenog osnivanja je neprocenjivo. Sigurno radis posao u kojem se jako dobro snalazis i volis ga, a to je jos jedna jako bitna stvar (pored kvalitetnog CV-ja).
Iako se drzavna sluzba i dalje svrstava u sam vrh zelja svakog ko trazi posao, u istoj bi morao da gutas knedle, "zaboravljas" ono sto si ucio na fakultetu i radis po nalogu odozgo. Da ne pricam o partijskim knjizicama (koje su preduslov i za zaposlenje i za napredovanje) i konstantnim podsecanjima da ti je partija dala ovo i ono, i da bi trebalo da joj to vracas svako malo. Bar je tako kod nas u Nisu. Doduse, kod nas bi imao vecu platu od Leskovca, zakon o radu se postuje (nema prekovremenog, odmori, bolovanja, slobodni dani...), stalni radni odnos jako "lepo" otvara kreditne varijante...

dexter

Post by dexter »

svaka cast!
asfalt, polje, reka, laz - svuda prolazi moj VAZ!

Kobac SPO

Post by Kobac SPO »

Goxxy wrote:Božić i sinovi - Gowi Group Services. Radim kao Chief Web Designer i od samog osnivanja ove radne jedinice sam u firmi, a dohodak koji imam je otprilike duplo veći nego taj u urbanizmu i to je najveći razlog mog ostanka ovde. Da ne pričam da imam zaista dobar status kao jedan od četvorice ljudi koji su od početka u firmi - a ostalo nas je svega dvojica od samog početka...
To je super posao, ja ga ne bih menjao, a u Urbanizmu za manje love mozes uvek da radis, samo sto taj nije u struci. Uostalom ti znas sta je najbolje za tebe, necu da ti popujem :lol:
CA wrote:Iako se drzavna sluzba i dalje svrstava u sam vrh zelja svakog ko trazi posao, u istoj bi morao da gutas knedle, "zaboravljas" ono sto si ucio na fakultetu i radis po nalogu odozgo. Da ne pricam o partijskim knjizicama (koje su preduslov i za zaposlenje i za napredovanje) i konstantnim podsecanjima da ti je partija dala ovo i ono, i da bi trebalo da joj to vracas svako malo. Bar je tako kod nas u Nisu.
Tako je svuda, a ti ovo kao iz iskustva? :lol: isklreno se nadam da cete promeniti gradonacelnika na sledecim izborima :?
CA wrote:Doduse, kod nas bi imao vecu platu od Leskovca, zakon o radu se postuje (nema prekovremenog, odmori, bolovanja, slobodni dani...), stalni radni odnos jako "lepo" otvara kreditne varijante...

Svud u drzavnim organima se postuje zakon o radu jer se realno manje i radi a plata je uvek ista :wink:

Post Reply