Aaaa, pa to je stari dezen, moguće da je TG615 to je model od pre 20 godina. Kao sto rekoh, sankcije su u pitanju. Što se tiče hitris 13'' nisam siguran da ih ima. Mislim da su najmanje 14". Što se tiče cene to možeš da vidiš u Bg u servisnom centru na Novom Beogradu.
mmmm, da. jos jedan specijalitet. samo veliki proizvodjaci mogu sebi da dozvole da proizvode male serije nekih egzoticnih dimenzija. 205/60/13 sam nalazio goodyear, toyo, falken, yokohama, fulda... to razumem, ali zasto koji vrag ne proizvode hitris 185/60/13, to bi se prodavalo.
djape1977 wrote:e sad si me zbunio sa oznakom modela. bile su 185/?/14 sa ispupcenjem na spoljnom bocnom zidu kao neka zastita za rub felne. bile su na mom f132 i da, kupljene su za vreme sankcija. a posto su sad hitris 13?
TG621 je sasvim solidna guma za naša vozila. Ja ih koristim već 8 godina i sasvim su se solidno pokazale. Imao sam i 620 pre ovih i one nisu bile loše, mada kao što rekoh, u to vreme si mogao da kupiš i dobru gumu,a moglo je i da ti zapadne đubre.