Gde na letovanje?
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- josif visarionovic
- Site Admin

Izgleda da nisi bio u Istri (Rovinj, Porec, Umag,...)zlatkodesign wrote:Izvinjavam se seki, ja i ne citam ko pise postove, jos jednom bato, to jest seko izvini, ali i dalje stojim iza toga da je Grcka bolje mesto za odmor od Hrvatske.
Uostalom, dozivljaj letovanja na moru zavisi od licnih afiniteta. Nekom je stalo do izlazaka, diskoteka i barova, a nekom do kupanja, plivanja, mira i tisine, ...
Grcka je po meni srednja zalost, izuzev nekih ostrva, a to mogu da tvrdim, jer sam bio i u Africi i u Aziji na letovanju, ali Istra je Istra.
E sada, pitanje bezbednosti, je druga stvar. Moj prijatelj je prosle godine imao veoma neprijatno iskustvo, sto je kod mene prevagnulo da ove godine ne odem u Hrvatsku na more, iako sam planirao...
ja sam bio 10-ak dana u Grckoj, blizu Atine i super je bilo. na moru.
Hrvatsko primorje je takodje odlicno (odrastao sam u Zadru). Ovih par plazica koje sam posetio u Grckoj (Jerisos, St.Andreas, Egina) nisu lose, ali su ipak plaze na kojima sam bio u okolini Zadra bolje (Borik, Zaton, Petrcane).
Ipk neka mogucnost da odem u Sloveniju, u Portoroz na more. Nisam bio nikad u Sloveniji. Jel ima neko neka iskustva iz Slovenije, Portoroza?
Ja bi da idem Samarom, ali zena nesto "Nemo' da mi stane, sta cemo?"
Hrvatsko primorje je takodje odlicno (odrastao sam u Zadru). Ovih par plazica koje sam posetio u Grckoj (Jerisos, St.Andreas, Egina) nisu lose, ali su ipak plaze na kojima sam bio u okolini Zadra bolje (Borik, Zaton, Petrcane).
Ipk neka mogucnost da odem u Sloveniju, u Portoroz na more. Nisam bio nikad u Sloveniji. Jel ima neko neka iskustva iz Slovenije, Portoroza?
Ja bi da idem Samarom, ali zena nesto "Nemo' da mi stane, sta cemo?"
Sto nas je vise to nas vise ima.
[img]http://www.smiliegifs.de/SMILIES/Aliens/1a.gif[/img]
[img]http://www.smiliegifs.de/SMILIES/Aliens/1a.gif[/img]
- josif visarionovic
- Site Admin

Bugarska. Sa curom sam evo treci put bio tamo i super je.
Ove i prosle godine smo bili u Kitenu. Mesto je na samom jugu Bugarske, 30-40km od Turske. Gradic ima 1000 stanovnika i 70.000 turista u sezoni. Najbrojniji turisti su Cesi i Slovaci, pa onda dolazimo mi Srbi po brojnosti.
Hotel na samoj obali, 10 nocenja sa doruckom, prevozom i osiguranjem smo platili 220 EURa po osobi. Viza je besplatna! (a u svakoj nasoj emisiji o turizmu, kad pricaju o Bugarskoj, kazu da ce verovatno da se smanji broj turista jer su uveli vizu - a ona besplatna!)
Cene su iste ili do 50% nize od nasih. Rucak za dvoje, na samoj plazi u restoranu, sa salatama i picima je 10tak EURa. Hranu u Bugarsku ne nosim ni za usput a kamo li za tamo. Dok veliki broj mojih prijatelja koji letuje u skupljim drzavama, nosi hranu na letovanje.
Za promenu bih sledece godine isao u Grcku, ali je Bugarska svakako meni omiljena destinacija. Svake godine sve vise ljudi, makar iz mog dela Srbije ide u Bugarsku na letovanje. Inace sem Leskovcana, vidjao sam autobuse NI, UE, BG...
Ako nekog interesuju slike, imam ih na FACEBOOKu
Ove i prosle godine smo bili u Kitenu. Mesto je na samom jugu Bugarske, 30-40km od Turske. Gradic ima 1000 stanovnika i 70.000 turista u sezoni. Najbrojniji turisti su Cesi i Slovaci, pa onda dolazimo mi Srbi po brojnosti.
Hotel na samoj obali, 10 nocenja sa doruckom, prevozom i osiguranjem smo platili 220 EURa po osobi. Viza je besplatna! (a u svakoj nasoj emisiji o turizmu, kad pricaju o Bugarskoj, kazu da ce verovatno da se smanji broj turista jer su uveli vizu - a ona besplatna!)
Cene su iste ili do 50% nize od nasih. Rucak za dvoje, na samoj plazi u restoranu, sa salatama i picima je 10tak EURa. Hranu u Bugarsku ne nosim ni za usput a kamo li za tamo. Dok veliki broj mojih prijatelja koji letuje u skupljim drzavama, nosi hranu na letovanje.
Za promenu bih sledece godine isao u Grcku, ali je Bugarska svakako meni omiljena destinacija. Svake godine sve vise ljudi, makar iz mog dela Srbije ide u Bugarsku na letovanje. Inace sem Leskovcana, vidjao sam autobuse NI, UE, BG...
Ako nekog interesuju slike, imam ih na FACEBOOKu
- darkmensale
- Automobil: Lada 2107