Potrosnja
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- darkmensale
- Automobil: Lada 2107
Pocni da skupljas delove za prepravke motora - razbices se od para posledjape1977 wrote:kako se stvari krecu sa cenama goriva, nije ni taj dan daleko kad cemo da lozimo gradske parkove u lade
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
poslednja potrosnja 10l/100km. Potroseno u poslednjih 10 dana. Sve na plin. Od startovanja,zagrevanja, voznje. Nigde benzina.
Relacija Bezanijska kosa-zemun. Banjica ponekad.
Kad zagreje antifriz na 50 stepeni tad krecem (otprilike 2 minuta zagrevanaj u mestu).
Mislim da je potrosnja OK.
Lada samara 1300.
Relacija Bezanijska kosa-zemun. Banjica ponekad.
Kad zagreje antifriz na 50 stepeni tad krecem (otprilike 2 minuta zagrevanaj u mestu).
Mislim da je potrosnja OK.
Lada samara 1300.
Sto nas je vise to nas vise ima.
[img]http://www.smiliegifs.de/SMILIES/Aliens/1a.gif[/img]
[img]http://www.smiliegifs.de/SMILIES/Aliens/1a.gif[/img]
- lengenda
- Automobil: Dacia Sandero
Pisao sam u LKSForum/Samara/TNG u Ladi svoj slucaj, ortak i ja i dva kofera u autu, od Beograda do Zlatibora i natrag do Cacka, a to je oko 302 km, sipao sam do cepa u Bgd-u, a posle ta 302 km dolio 16,5 litara do onog istog cepa.
Naravno, pricam o benzinu.
Auto je Samara 1500, 21093, 1992. godiste, presla 68000 km, jedna od onih Zastava Lada Samara (vidi avatar
).
To je racunica i po, 5,5 l/100 km na otvorenom, a po Bgd-u ne prelazi 9 l/100 km.
I o plinu ne razmisljam, jer koliko je vozim i gde je vozim, trebace mi sto godina da mi se ulozeno vrati, osim ako ne stegnem ventil, pa sa onih deklarisanih 75 ks ne odem na Ficinih 33 ks (
sala mala), ode mi pola gepeka (a rezervni tocak ne dam
), i jos ako sve ne legne kako treba ili onaj sto je ugradjivao nesto zezne...
Ovako, cekam samo da nam benzin bude bolji
ili kad odem u Grcku, onda lepo osetim sta je 95 oktana.
E, jedino sto moze da me zezne jeste ekologija, ali to je izvan mog domasaja... Ako mi na granici kazu da smrdim i pustam puno olova, ja cu adekvatno i da im uzvratim...
Naravno, pricam o benzinu.
Auto je Samara 1500, 21093, 1992. godiste, presla 68000 km, jedna od onih Zastava Lada Samara (vidi avatar
To je racunica i po, 5,5 l/100 km na otvorenom, a po Bgd-u ne prelazi 9 l/100 km.
I o plinu ne razmisljam, jer koliko je vozim i gde je vozim, trebace mi sto godina da mi se ulozeno vrati, osim ako ne stegnem ventil, pa sa onih deklarisanih 75 ks ne odem na Ficinih 33 ks (
Ovako, cekam samo da nam benzin bude bolji
E, jedino sto moze da me zezne jeste ekologija, ali to je izvan mog domasaja... Ako mi na granici kazu da smrdim i pustam puno olova, ja cu adekvatno i da im uzvratim...
- vaz_mashina
Neće za one kojima je ugradnja 1000e ili koji ga još nisu ugradili, za sve ostale ušteda će uvek biti. A uostalom ne može benzin toliko da pojeftini koliko naši mogu da nabace akciza na njega.vaz_mashina wrote:TNG neće više biti aktuelan, cena benzina stalno pada. Sledeće godine barel nafte će koštati 25 dolara.