najgori auto na svetu
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- darkmensale
- Automobil: Lada 2107
i za razliku od yuga fica dobro napreduje... novi model je prelep i rado bi ga kupio (zeni naravno). a kako yugo napreduje? dodaju par plastika, promene izgled prednje maske, a ispod "dobri stari yugo"..pa to znaci da svako ko ima stari model moze da ima novi za neverovatnih 199,99e...koliko odprilike kostaju plastike, maske i naravno loptica za tenis. 
[url=http://www.limundo.com/ref/Raziel38/][img]http://www.limundo.com/fajlovi/BannerAff/Limundo-468x60.png[/img][/url]
- darkmensale
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
- darkmensale
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Jeste istina je poshto je gredica pozadi pravljena od sendvich lima pa se sva ukrivi od silnog bocnog uletanja u krivine "pod rucnom " , dok trkacki yugash nema gredicu izbacuje se i stavlaju se amortizeri sa oprugama umesto gibnja + roll bar i shipke izmedju amortizera ........darkmensale wrote:Ali to je istinaBKS_tmo wrote:Pa tvoja izjava, šta bi drugo moglo biti.darkmensale wrote:Sta tu ima smesno

Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
- darkmensale
- lengenda
- Automobil: Dacia Sandero
A drugar je kupio novog Stojadina krajem 2006. i do sada, u saradnji sa caletom, ubio sigurno 85000 km, ako ne i vise, taj Kec se vozi svakog, ali svakog dana po ne znam koliko kilometara, na posao, do placa, do faksa, do Struge, svuda, prakticno ne izlaze iz njega, samo se smenjuju za volanom, kako kome zatreba.
Jednom je popio jarak na Kosutnjaku, na onim krivinama od RTS-a ka Milosevom konaku, ispravise sta je trebalo i vozi dalje.
Nigde truo, mislim da su mu naneli antikorozivnu po celom donjem postroju kad su ga kupili i to je to.
Skoro ceo vek ima ugradjen Lovato plin i samo sipaj-trosi, sipaj-trosi. Zadnje sto znam da mu je menjano jeste lamela, mislim da je druga po redu, jer ga ne stede nimalo.
I Kec ide k`o grom, koliko znam, sad su ga malo postedeli jer su kupili Multiplu 1.9 JTD, pa je ona sad zaduzena za duze ture, ali Kec ne izbija iz gradske guzve.
I sta mu fali?
To je auto za sistem - kupis novo, vozis tri godine, prodas upola cene, u medjuvremenu sto si pristedeo malo para opet kupis novog Keca i opet ne izlazis iz njega, dusu mu izvadis za tri godine, pa opet isto.
A neki ozbiljniji, udobniji, veci auto moze se imati za duze ture, ako imas garazu i u njega onda sipas i stavljas samo najbolje.
Na primer, moj cale je ovu nasu Ruskinju kupio od kolege iz Novog Sada koji je imao nju za duze i Peglicu za po gradu. Ruskinja je 1992. godiste, a februara 1997. kad smo je kupili brojac je pokazivao 13300 km.
Koliko smo posle culi, taj covek je kupio novu Floridu godinu dana kasnije u istu svrhu.
Mislim da se pokajao zbog Ruskinje...
Jednom je popio jarak na Kosutnjaku, na onim krivinama od RTS-a ka Milosevom konaku, ispravise sta je trebalo i vozi dalje.
Nigde truo, mislim da su mu naneli antikorozivnu po celom donjem postroju kad su ga kupili i to je to.
Skoro ceo vek ima ugradjen Lovato plin i samo sipaj-trosi, sipaj-trosi. Zadnje sto znam da mu je menjano jeste lamela, mislim da je druga po redu, jer ga ne stede nimalo.
I Kec ide k`o grom, koliko znam, sad su ga malo postedeli jer su kupili Multiplu 1.9 JTD, pa je ona sad zaduzena za duze ture, ali Kec ne izbija iz gradske guzve.
I sta mu fali?
To je auto za sistem - kupis novo, vozis tri godine, prodas upola cene, u medjuvremenu sto si pristedeo malo para opet kupis novog Keca i opet ne izlazis iz njega, dusu mu izvadis za tri godine, pa opet isto.
A neki ozbiljniji, udobniji, veci auto moze se imati za duze ture, ako imas garazu i u njega onda sipas i stavljas samo najbolje.
Na primer, moj cale je ovu nasu Ruskinju kupio od kolege iz Novog Sada koji je imao nju za duze i Peglicu za po gradu. Ruskinja je 1992. godiste, a februara 1997. kad smo je kupili brojac je pokazivao 13300 km.
Koliko smo posle culi, taj covek je kupio novu Floridu godinu dana kasnije u istu svrhu.
Mislim da se pokajao zbog Ruskinje...
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.