Dilema

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

djape1977

Post by djape1977 »

jete opel, vektra preciznije receno, samo za razliku od vektre ima mekano ogibljenje. ne pljujem po opelu inace, imao sam ih i ja, samo kazem da opel i nije nesto posebno dobar ni u jednom pogledu. onako prosecan i bezlican, a to je po meni najgore. dva meni omiljena modela opela, omega i calibra, prelepe linije karoserije ali nekako nedovrseni... omega je pretvrda da bi bila prava limunzina, a calibra preslaba da bi bila pravi sportski auto. kvalitet izrade im je takodje sasvim prosecan. kako je to moj burazer definisao, opel je auto za svako dupe. e pa ja se time ne zadovoljavam. u kog god sam opela u zivotu seo, nasao sam polozaj za voznju za 5 sekundi a ni posle 5 sati nisam bio odusevljen. to mi je otprilike osecaj - moze se voziti, za razliku od recimo alfa romea gde kad posle 10 minuta podesavanja i isprobavanja nadjem pravi polozaj i onda se odusevim.
sto se ogibljenja tice, svo opeli su tvrdi a nisu nesto posebno stabilni. po meni auto ili treba da bude mekan i udoban ali onda zaboravi jurcanje po krivinama, ili tvrd ali ekstra stabilan. u vreme kad sam ja vozio mazdu 626, moj brat je vozio vektru. navozao sam se tog auta. tvrdji od mazde a manje stabilan. j***** takav auto.
j***** auto bez kardana

sale89bre

Post by sale89bre »

omega je pretvrda da bi bila prava limunzina, a calibra preslaba da bi bila pravi sportski auto
Nazalost, ovo je istina :(
Volim Opela i to samo zbog Calibre i GSI-a... O novim ni ne razmisljam jer treba dubok dzep za kupovinu...
Nisam majstor da napravim bure, al sam majstor da osvajam cure :)

Alekre

Post by Alekre »

Jesu deo GMa kao sto je i Opel. Inace je Daewoo daleko bolji auto.

BTW Cali nije spora uopste, samo niste naleteli na pravu.

sale89bre

Post by sale89bre »

Calibra nije spora... to niko ne kaze... Spora je u odnosu na ostala sportska kola...
Inace, kao sto sam rekao vec, Calibra mi je san snova :)
Nisam majstor da napravim bure, al sam majstor da osvajam cure :)

djape1977

Post by djape1977 »

ma calibra izgleda extra, samo standardna 2.0 ide ko mrtav konj. redovno sam ih sisao sa mazdom. sramota je da jedan hatchback brije nesto sto izgleda kao calibra. turbo verzija je vec nesto, samo je po meni to morala da im bude najslabija varijanta
j***** auto bez kardana

Alekre

Post by Alekre »

Bas te, Turbo 4x4 i V6ice, ove obicne stvarno nisu nista posebno, slazem se.

Post Reply