Samara - delovi

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

Pera

Post by Pera »

[quote="samara1500"]Samaru za delove ne bi trebalo plaćati više od 200-250€, ili eventualno 300€ ako je sa klimom ili tako nekim ekstra dodatkom (tipa servo, elektropodizači, ekstra enterijer i sl.) Ako se skupi nekoliko nas sa krupnijim pazarom, sigurno bi se isplatilo...
Pošto je tema naslovljena "delovi za samaru" evo ja ću napisati šta meni treba pa ako i drugi tako urade može da se stekne neki utisak o potražnji:
stakla prednjih farova - 10€ oba
prednja vrata i leva i desna (od modela sa 5v) - 50€ oba
glava motora 1500 (ako nema više od 100000 na duši) - 30€
par orig čeličnih felni (ne previše korodiralih) - 20€
zadnje staklo (možda i sa sve 5tim vratima)
klima, neke sitnice iz enterijera...
Tako da, eto, ako mi odgovaraju ja bih možda pazario delova i za nekih 100-150€, samo najranije krajem ovog meseca jer sam se trenutno istrošio za druge stvari...[/quote]

Ja lepo kazem da kad bi se nas 5-6 istalilo da uzmemo nesto kao na onom linku sto sam postavio i da nas bog vidi 8)

@samara1500
Takva Samara sa takvim dodacima,kad bi se pojavila kod nas,ako bi se pojavila,nema sanse da bi kostala manje od 500-600 e,najbolje bi bilo tako nesto doterati ovamo,ali ni to bas nije jednostavno :oops:

Pera

Post by Pera »

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3845379&show=1

Nasao sam jos jednu,kao sto rekoh cena malo jaca,ali su ovo, reklo bi se po slikama fabricki automobili.Na ovakvim automobilima reklo bi se da nema greske,ipak je to vozeno i odrzavano u sloveniji,a slozice se svi da smo po navikama i mogucnostima dva sveta.
Btw.nisam znao da za Samaru postoji zadnja deljiva klupa :?

laki-91

Post by laki-91 »

djape1977 wrote:
laki-91 wrote:Jel imas ti kvake na toj alfi? Posto sam oglasavao neke delove za 147-icu na alfinom forumu i vidim da dosta njih trazi kvake, pa mogu da im prosledim tvoj broj.
imam sve kvake osim zadnjih unutrasnjih, njih sam prodao
Postavicu im link ka tvom oglasu ovde na forumu, pa ako su zainteresovani neka te kontaktiraju.

samara1500

Post by samara1500 »

Pera wrote:Ja lepo kazem da kad bi se nas 5-6 istalilo da uzmemo nesto kao na onom linku sto sam postavio i da nas bog vidi 8)
Na žalost, izgleda da smo (od samardžija) jedino ja i ti zainteresovani za tako nešto. Ostali samo krpe ono što moraju dok se ne odluče koji drugi auto da kupe...
:sad:
Što se tiče jakih cena stranaca, samo neka ih drže, meni nije hitno... :lol: Do kraja godine, popadaće sve to na smešan nivo, videćeš, samo dok krene ovaj novi sistem tehničkih pregleda. Kad više ne budu mogli da ih voze bez papira, prodavaće ih tek malo iznad cene starog gvožđa...
:D
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."

Pera

Post by Pera »

[quote="samara1500"][quote="Pera"]Ja lepo kazem da kad bi se nas 5-6 istalilo da uzmemo nesto kao na onom linku sto sam postavio i da nas bog vidi 8)
[/quote]
Na žalost, izgleda da smo (od samardžija) jedino ja i ti zainteresovani za tako nešto. Ostali samo krpe ono što moraju dok se ne odluče koji drugi auto da kupe...
:sad:
Što se tiče jakih cena stranaca, samo neka ih drže, meni nije hitno... :lol: Do kraja godine, popadaće sve to na smešan nivo, videćeš, samo dok krene ovaj novi sistem tehničkih pregleda. Kad više ne budu mogli da ih voze bez papira, prodavaće ih tek malo iznad cene starog gvožđa...
:D[/quote]

Tacno,to treba sacekati :twisted:

Aksentije

Post by Aksentije »

Ako nadjete neku samarku za delove, ja bi bio zainteresovan za sledece:
- regler
- od enterijera sta bi imalo da se probere
- alternator
- jos dosta nekih sitnica

Eto imate jos jednog :D

Bishop

Post by Bishop »

I ja sam zainteresovan, meni treba torpedo, ona plastika oko menjača, levi i desni retrovizor, komplet boca i motorići za prskalice, eventualno ona zadnja daska kod gepeka i možda još koja sitnica...

Ako se skupljate samo javite da se dogovorimo
Trebaće prsti guzici svrbljivoj!!!

zbunjen

Post by zbunjen »

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3847076&show=1

iskreno da jos uvek imam samaru, pomucio bi se za ovako nesto da dovezem, pa da prepakujem... mozda je malo preterana cena samo...
Aaaa, pa to ne moze.. To ne pasuje... To je djunta sa sitnim nutom...

ВАЗ Майка

Pera

Post by Pera »

Pogledaj strane unazad ;)

samara1500

Post by samara1500 »

Onaj iz Šapca (iz prvog posta ove teme) i dalje prodaje svoj krš po istoj ceni... :lol:
Jeb.ga kad još nije zaživelo ono sa tehničkim pregledima, mada očekujem i da će zbog ovih novih propisa u vezi zimskih guma dosta primeraka ovih dana krenuti u prodaju...
:twisted:

elektronicar
Automobil: 2108 + 21093 +2109

Post by elektronicar »

ma imam ja dve samare u delovima po tavanu (jedna s 3v, a druga s 5v) pa javite se kome sta treba. Sto se cena tice niije problem da dam jeftinije od autootpada jer se lako moze dogoditi da uzmem jos koju za delove ako budete zainteresovani. Ja sam na ove dve vec skoro izvukao vrednost koju sam platio (kroz one delove sto sam prebacio na svoje samare) tako da cena moze biti stvar postenog dogovora i vama da odgovara i meni da nije bas djaba. U sredu odvoze djubre pa odlazi opet na otpad neka gomilica lakse ostecenih plastika, sedista, ... mozda i to nekome treba pa bolje da dam i badava nego da odnesu na otpad. Neki dan sam izgubio strpljenje, dva sata sam po tavanu trazio neke delove i od gomile toga ne mogu da nadjem to sto mi teba pa sam odlucio i da pobacam gomilu toga. (064/115-13-41)

Coa123

Post by Coa123 »

E kad je tako... Jel imas tapacirung prednjih levih vrata i onu masku napred- Bukla u udesu? Samara 3 vrata.

elektronicar

Post by elektronicar »

1)tapacir nemam vise ali imam vozaceva vrata nova - crno fabricki zasticena, bez stakla i bez podizaca,... (lik je menjao vrata pre nego sam kupio za delove auto, staklo sam menjao - odvario mi se deo koji se povezuje sa podizacem od one lajsne sto se lepi za staklo ali samo staklo negde cuvam, podizac sam iskoristio, a tapacir nisam ni dobio na njima)
2)masku napred imam dve, sam kazi koja ti cena odgovara posteno (mislim nije mi stalo da zaradjujem na clanovima kluba ali ne bih da neko pravi salu od toga pa da se podsmeva sa ponudjenom cenom, ja razumem da nemamo svi neke velike prihode pa je najbolje da sam kazes koliko ti je prihvatljivo da platis - castis za delove (dali je 500 din mnogo ?), ne bih samo voleo da neko od toga pravi biznis i posle da te delove preprodaje na bubanj potoku ili negde, ako vec dajem povoljno da bude za clanove za njihovaa vozila onda bih voleo da se to tako i shvati sa najboljom namerom, a opet ako se pojavi dovoljan broj zainteresovanih za ovako nesto kupio bih jos koju samaru za delove pa da sakupim bar dovoljno za tu sledecu i da svima bude na dobro)

samara1500

Post by samara1500 »

Meni fale neke sitnice iz enterijera, tipa ručica levog retrovizora, zapušači onih šrafofa što drže ručke vrata, polica iz vrata levih, podizač stakla zadnjih vrata i tako... ima sigurno još ponešto, ali se sad ne mogu setiti. Koligo bi koštala ta vrata? (ako su od varjante samare s 5v)

elektronicar

Post by elektronicar »

badava: ručica levog retrovizora, zapušači onih šrafofa što drže ručke vrata
mislim da vredi 100 din: polica iz vrata levih
nadji neku prihvatljivu cenu za: podizač stakla zadnjih vrata
vrata: nemam pojma, predlozite fer cenu

ma najbolje da dodjete, uzmemo srafcigere u ruke zajednicki zamenimo to sto vam treba, a verovatno ce se i kod vas naci ponesto sto ce meni nekada zatrebati pa da ne cepam cene ja vama a vi meni nego da bude 'drugarski'

Post Reply