LADA CLUB CAFFE

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Re: LADA CLUB CAFFE

Post by Gago »

Pa da li su Bokijeve fantazije ili tvoje, nemam pojma :D :D :D
Doduse, Dejca je istinski zaljubljenik u Lade, ali nema vremena :roll:

Travelman bi da sedi na dve stolice ( i EU i Kosovo) :kez :kez :kez , a to ne moze jos dugo :D
Samo Samara Srbina Spasava

skora

Post by skora »

Ma travelman je covek starog kova,prosao sve sisteme vlasti do sada i klasicno navucen na otimanje...... ja sam vam bar naj ocititiji osakaceni primer pojedinca.

Njegova inaoguracija u vodju,samo bi dovela do toga da ostali clanovi bez pogovora budu njegove zrtve (sve bi im uzeo),sto bi dovelo do raspada i ovo malo jada s cim raspolazemo te bi on tako ubrzo postao vodja neceg nepostojeceg.Te sve fotografije koje kaci sa raznoraznih putovanja je klasican marketinski trik,kako bi pridobio simpatije glasaca,pod parolom prijateljskih poseta raznim zemljama sa ciljem lobiranja stranih investitora u nas klub i njegovo prosirenje .....

Dakle ustaljeni sistem vladavine ciji smo svedoci vec decenijama,a svi dobro znamo da prava pojedinca u toj vladavini ne postoji jer ja sam vam najocitiji primer te anarhije i diktature jaceg.

Dakle ,daleko mu lepa kuca......a za vodju treba covek iz naroda ,posten,realan,radan....DEJCA ....koji razume probleme sirotinje i stanja u koje smo dovedeni gledajuci slike iz Ceske,Slovacke,Nemacke,Alpa ....dok nam stomaci krce a neko se sa spustenim krovom inhalira na cistom vazduhu.

Mani me takvih :roll: ......samo nek se oni druze sa falicnima kao sto je Boki ,jer da je to normalno Bog bi stvorio Adama i Adama a ne Adama i Evu .....

Fuj !!!! :!:

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote:Mani me takvih :roll: ......samo nek se oni druze sa falicnima kao sto je Boki ,jer da je to normalno Bog bi stvorio Adama i Adama a ne Adama i Evu .....

Fuj !!!! :!:
Pa za jednog strumpfa si se i previse trtio uz Travija, obaska sto si omdah otrcao da upoznas gejoljuba cim si cuo za njegova interesovanja :mrgreen:

skora

Post by skora »

Boki78 wrote: Pa za jednog strumpfa si se i previse trtio uz Travija,
Nije tacno :!: ...u pitanju je bila klasicna navlakusa koju ja nisam ni sanjao da je moguca u druzini kakva je ova.Pozvao me je da mi preda poklon jer sam bio nov clan .....i taj poklon se vrlo brzo pretvorio u druzenje koje je je bilo nemoguce izvesti bez odredjenih lublikanata.Kada sam oboleo od suljeva,i kada je bilo vise nemoguce trpeti njegovu torturu ,odbacio me je kao krpu ,i presao u Novo Beogradski atar.
Boki78 wrote:obaska sto si omdah otrcao da upoznas gejoljuba cim si cuo za njegova interesovanja :mrgreen:
Bio sam primoran i doveden u bezizlaznu situaciju.Pod parolom da idemo da mi kupi ćokoladu,odveo me je na nepoznatu aTresu gde su me silovali par sati ....... kad se samo setim kakvo je to bilo izivljavanje :(

Boki78

Post by Boki78 »

skora wrote:Nije tacno :!: ...u pitanju je bila klasicna navlakusa koju ja nisam ni sanjao da je moguca u druzini kakva je ova.(
Eto ovde uvek neko nekog navuce :mrgreen:
skora wrote:odveo me je na nepoznatu aTresu gde su me silovali par sati ....... kad se samo setim kakvo je to bilo izivljavanje :(
Sta kukas, sad znas i za veliku zaveru, i za obnovu austrougarskog carstva i za auto na vodu, i za perpetuum mobile sa klatnom i polugom, a jos kukas i zanovetas :mrgreen:

skora

Post by skora »

...nego ...... vidim mali Buda nesto pametuje,pa kovelim da mu nije visak muskosti malo pomutio razum......mislio sam da sprovedemo neku pomoc u koperaciji sa nekim mobilnim operaterom ,recimo pod sloganom :

- Da Gago konacno nesto opali,posaljite sms na 1234

:lol:

Gago

Post by Gago »

Samo sam cekao kada ces mene da se setis :kez :kez :kez

skora

Post by skora »

Gago

Post by Gago »

Jos samo za Aleka da se setis nesto i svi su obuhvaceni :P :P :P

skora

Post by skora »

Gago

Post by Gago »

:kez :kez :kez

travelman

Post by travelman »

Auuu, ala ste vi kafenisali nocas ... ko zna kolikii je ceh bio .... :D ... konobarica je se sigurno oparila ... :twisted: ...
Zato sto nam treba iskreni ljubitelj lada, a ne neko ko ce manipulacijom sa vrha gurati svoje polovne menjace ili dodatnu opremu! Smrt biznisu, sloboda ljubavi prema ladama!
Boki je u pravu, pa ovo i vrabci na grani znaju na koga je mislio ... ;) ...
Ja podrzavam Bokijev predlog za Dejcino unapredjenje......smatram da je svojim likom i delom do sada ostavio utisak korektnog postenog domacina,spremnog da sugerise i pomogne kada su neki kvarovi u pitanju,a pritom nije inicijator nikakvih podbadanja ,sprdacine i slicno,vec maximalno ozbiljan sto se u ovako nekom kolektivu trazi.
I ja podrzavam Bokija, sve za ljubav ... :oops: ...
Daklem Dejca je ubrao dva glasa. Evo ko je treci glas za Dejcu, ajmo nemojte da se stiskate! :!:
Ja ... :!: ...
To je 50e za javnost a Travi i ja znamo da si trazio
Trazio bi on i vise pa bi nam se posle podsmevao kako je od nasih para pravio lepezu u BMW jer mu ne radi klima ... :roll: ... Znamo ja i Boki te fore, dace Bog da i tvoj bmw dozivi hidro udar .... :kez .... a moze i ona srebrna meca kupe da dozivi istu sudbinu pa onda neces jednog voziti pre podne a drugog popodne ... :!: ...
logan Dejcine kampanje domacinski:,, Sto posejes, to pozanjes." 8)
Skorin mladalacki slogan:,, Strucnost ispred politike." :prvi
A moj slogan bi bio ... bolje jedan da ima sve, nego svi po malo pa na kraju niko nema nista ... ;) ...
Ma travi ne ume da radi u admin panelu ....srusio bi forum iz dva poteza :mrgreen: ....njega komp ne zanima osim da pusti poruku na forumu
Istina ziva ... :oops: ... ali je zato moj najbolji drug Boki doktor za racunare i priskace u pomoc ... :prvi ...
Travi je dvostruki agent,strani placenik i domaci izdrajnik.
Mora da si video onu sliku sa hamerom, ja mlad i lud a on u full borbrnoj spremi. Dobro sam prosao, mogao je neki crnac da me navuce na haubicu pa bi bilo ... :roll: ... :mrgreen: ...
Travelman bi da sedi na dve stolice ( i EU i Kosovo)
Travi je odavno pod tockove bacio i EU i kosovo ... ;) ...
Ma travelman je covek starog kova,prosao sve sisteme vlasti do sada i klasicno navucen na otimanje......
Naravno, dobijas 5 bambi poena u dnevnik... :prvi ... tek mi je 45 a vec sam sve zelje ispunio u zivotu ... :angel ... Zivele 90e ... :D ...
Te sve fotografije koje kaci sa raznoraznih putovanja je klasican marketinski trik,
Upisujem ti jos 5 bambi poena u dnevnik ... :prvi ... Skoro sam opet kacio, trudim se da ti olaksam posao kad jednog dana dodje vreme za to. Lepo si govorio, za auto je najbitnije da ima istoriju. I ja te poslusao, znas da brzo ucim ... :!: ...
obaska sto si omdah otrcao da upoznas gejoljuba cim si cuo za njegova interesovanja :mrgreen:
Boki, nije mi silazio sa grbace dok ga nisam odveo i upoznao ... :shoot

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

nije vama lako, berza treba da ostane al za ladin program, auto vec izumire a tako i delovi, a neko treba da se oglasava da bi narodu bilo lakse da dodje do njih, juce na bp dolazi covek kod rusa i trazi protokomer za 11x, rekoh u sebi pored tolikih radnji on trazi na bp (nije iskljuceno da vec nije trazio). Glasam za Dejcu a i za Skoru, Dejca je dobar covek i zna nesto oko lade a Skori je dosadno pa sedi stalno za kompom a i vodi i zna kako rade forumi.

Gago

Post by Gago »

a Skori je dosadno pa sedi stalno za kompom
:D :D :D

travelman

Post by travelman »

Za divno cudo, pametno zbori ovaj Aleko ... :) ...

Dejca + Skora = dobitna kombinacija ... :angel ...

Post Reply