Doduse, Dejca je istinski zaljubljenik u Lade, ali nema vremena
Travelman bi da sedi na dve stolice ( i EU i Kosovo)
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
......samo nek se oni druze sa falicnima kao sto je Boki ,jer da je to normalno Bog bi stvorio Adama i Adama a ne Adama i Evu .....Pa za jednog strumpfa si se i previse trtio uz Travija, obaska sto si omdah otrcao da upoznas gejoljuba cim si cuo za njegova interesovanjaskora wrote:Mani me takvih......samo nek se oni druze sa falicnima kao sto je Boki ,jer da je to normalno Bog bi stvorio Adama i Adama a ne Adama i Evu .....
Fuj !!!!
Nije tacnoBoki78 wrote: Pa za jednog strumpfa si se i previse trtio uz Travija,
Bio sam primoran i doveden u bezizlaznu situaciju.Pod parolom da idemo da mi kupi ćokoladu,odveo me je na nepoznatu aTresu gde su me silovali par sati ....... kad se samo setim kakvo je to bilo izivljavanjeBoki78 wrote:obaska sto si omdah otrcao da upoznas gejoljuba cim si cuo za njegova interesovanja
Eto ovde uvek neko nekog navuceskora wrote:Nije tacno...u pitanju je bila klasicna navlakusa koju ja nisam ni sanjao da je moguca u druzini kakva je ova.(
Sta kukas, sad znas i za veliku zaveru, i za obnovu austrougarskog carstva i za auto na vodu, i za perpetuum mobile sa klatnom i polugom, a jos kukas i zanovetasskora wrote:odveo me je na nepoznatu aTresu gde su me silovali par sati ....... kad se samo setim kakvo je to bilo izivljavanje
...Boki je u pravu, pa ovo i vrabci na grani znaju na koga je mislio ...Zato sto nam treba iskreni ljubitelj lada, a ne neko ko ce manipulacijom sa vrha gurati svoje polovne menjace ili dodatnu opremu! Smrt biznisu, sloboda ljubavi prema ladama!
I ja podrzavam Bokija, sve za ljubav ...Ja podrzavam Bokijev predlog za Dejcino unapredjenje......smatram da je svojim likom i delom do sada ostavio utisak korektnog postenog domacina,spremnog da sugerise i pomogne kada su neki kvarovi u pitanju,a pritom nije inicijator nikakvih podbadanja ,sprdacine i slicno,vec maximalno ozbiljan sto se u ovako nekom kolektivu trazi.
Ja ...Daklem Dejca je ubrao dva glasa. Evo ko je treci glas za Dejcu, ajmo nemojte da se stiskate!![]()
Trazio bi on i vise pa bi nam se posle podsmevao kako je od nasih para pravio lepezu u BMW jer mu ne radi klima ...To je 50e za javnost a Travi i ja znamo da si trazio
... Znamo ja i Boki te fore, dace Bog da i tvoj bmw dozivi hidro udar .... A moj slogan bi bio ... bolje jedan da ima sve, nego svi po malo pa na kraju niko nema nista ...logan Dejcine kampanje domacinski:,, Sto posejes, to pozanjes."![]()
Skorin mladalacki slogan:,, Strucnost ispred politike."
Istina ziva ...Ma travi ne ume da radi u admin panelu ....srusio bi forum iz dva poteza....njega komp ne zanima osim da pusti poruku na forumu
Mora da si video onu sliku sa hamerom, ja mlad i lud a on u full borbrnoj spremi. Dobro sam prosao, mogao je neki crnac da me navuce na haubicu pa bi bilo ...Travi je dvostruki agent,strani placenik i domaci izdrajnik.
... Travi je odavno pod tockove bacio i EU i kosovo ...Travelman bi da sedi na dve stolice ( i EU i Kosovo)
Naravno, dobijas 5 bambi poena u dnevnik...Ma travelman je covek starog kova,prosao sve sisteme vlasti do sada i klasicno navucen na otimanje......
Upisujem ti jos 5 bambi poena u dnevnik ...Te sve fotografije koje kaci sa raznoraznih putovanja je klasican marketinski trik,
Boki, nije mi silazio sa grbace dok ga nisam odveo i upoznao ...obaska sto si omdah otrcao da upoznas gejoljuba cim si cuo za njegova interesovanja