Opstanak Skore na Lada forumu
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
-
travelman
Re: Opstanak Skore na Lada forumu
Sram da bude sve one koji su glasali da se mladjani Skora protera i otera sa foruma ...
...
Svaka cast pojedincima ali kamo lepe srece da je vise takvih kao sto je on ... takve majka vise ne radja ...
...
Dodje pre neki dan, otvori dusu i isplaka mi se na ramenu. Kaze, nema leba od Lade ... to vozi niza radnicka klasa i sekundarci bez ikakvih suski u novcaniku. A trazi se nesto drugo...
Dovukao je punu prikolicu sa golfom i poce da je istovara. Da li mu kuka ima atest ili ne, me nije zanimalo. Bilo mi je interesantnije ono sto mi je doneo na poklon ...
...
...
...
Bilo je tu sedista, tapacirunga, komplet zimskih guma, nove patosnice, 2 nova prednja krila, neki svemirski karburator koji daje povecanje od 5KS, ... itd itd ... svasta nesto za Samaru, sve ono sto je godinama kao hrcak sakupljao je zavrsilo kod mene ...
...
Poce kisa pa nisam stigao sve da slikam i klasificiram po policama. Zahvaljujuci njemu, sad imam jednu Samaru u delovima ...
...
...
Svaka cast pojedincima ali kamo lepe srece da je vise takvih kao sto je on ... takve majka vise ne radja ...
Dodje pre neki dan, otvori dusu i isplaka mi se na ramenu. Kaze, nema leba od Lade ... to vozi niza radnicka klasa i sekundarci bez ikakvih suski u novcaniku. A trazi se nesto drugo...
Dovukao je punu prikolicu sa golfom i poce da je istovara. Da li mu kuka ima atest ili ne, me nije zanimalo. Bilo mi je interesantnije ono sto mi je doneo na poklon ...
...
... Bilo je tu sedista, tapacirunga, komplet zimskih guma, nove patosnice, 2 nova prednja krila, neki svemirski karburator koji daje povecanje od 5KS, ... itd itd ... svasta nesto za Samaru, sve ono sto je godinama kao hrcak sakupljao je zavrsilo kod mene ...
... Poce kisa pa nisam stigao sve da slikam i klasificiram po policama. Zahvaljujuci njemu, sad imam jednu Samaru u delovima ...
...
Barem je neko unovcio svoj glas
kad vec Dejca nije uspeo 

-
Boki78
Ako je ono levi podizac stakla za 3v, upisi me momentalno 
-
travelman
Ok, dogovoreno ...
...
Placas samo prednji a dobijas i zadnji gratis da ga imas u rezervi ako ti zatreba jednog dana ...
...
Placas samo prednji a dobijas i zadnji gratis da ga imas u rezervi ako ti zatreba jednog dana ...
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
jedan je karburator kod mene tako da ako ti ga poklanja da znas da imas jos jedan 
-
travelman
...
...
Jel i taj tvoj povecava snagu za 5 KS ...
....
Znaci 2x5KS je 10 ks. Bice ono, vozim 1300cm a imam snage kao da je 1500 ...
...
Jel i taj tvoj povecava snagu za 5 KS ...
Znaci 2x5KS je 10 ks. Bice ono, vozim 1300cm a imam snage kao da je 1500 ...
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
ovaj za dvajes ks 
-
Boki78
A sta da oborim zadnjimtravelman wrote:Ok, dogovoreno ......
Placas samo prednji a dobijas i zadnji gratis da ga imas u rezervi ako ti zatreba jednog dana ......
-
travelman
Sa zadnjim jedino da oboris nekog pesaka kada te iznervira ...
...
...
Meni treba kilometar sat na probu, da vidim da li moj radi kako treba 
Samo Samara Srbina Spasava
Pa ne skora vam nevalja, čovek na mestu, za džabe ga iskudiste. A da od lade nema leba nema, pojedinci koje ja vidjam ovde u LE se pitam kako ih mogu voziti. Cajgeri ispucali, sedišta pocepana itd. to samo tera i dok ide. Kad vidim njih moja je ko nova, ali eto oni ni dinar za malo lepši auto neće da daju i zato nema leba od preprodaje delova i samih kola.
A šta je to u ta dva balona?
A šta je to u ta dva balona?
-
travelman
U ta dva balona su sve moguce zabice, sitne plastike, prekidaci, sijalicke i ostale potrebne sitnice ...
...
...
...
Nema sanse, zarazices mi kazaljku od voltmetra pa ce posle i meni da djuska i skace levo desno ...Meni treba kilometar sat na probu
Dajem 3000 za kilometar sattravelman wrote: Nema sanse, zarazices mi kazaljku od voltmetra pa ce posle i meni da djuska i skace levo desno ......
Samo Samara Srbina Spasava