Šta ste danas napravili sa svojom ladom ?
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Šta ste danas napravili sa svojom ladom ?
vama nikad nije dosadno 
-
travelman
Kako da mi bude dosadno kad mi skocio za vrat ...vama nikad nije dosadno
Boki ga odkacio skroz a ti mu nedas da se zakaci za tebe pa mu ja osta jedina zrtva ...
Danas Lada oprana, usisana, provereno ulje, dopumpane gume, proveren antifriz do -26, .....
P.S. Napravio bi jos nesto ali se kolega sladio ruskim subaricama pa nisam bio u prilici za dalje ...
- aleko-2141
a sta cu kad znam sa ljudima 
ja nisam jos dobio auto tako da nisam nista radio al sam tamnio stakla na vw polu
ja nisam jos dobio auto tako da nisam nista radio al sam tamnio stakla na vw polu
Jel ovo onaj sto ide na kuku??choksi wrote:Danas probao nosač bicikli.
E !!! Kako da skinem tu foliju sa soferke....imam slajfnu onu sto su kao stavili da stiti od sunca......medjutim posto je odlepljen nosac kabinskog retrovizora,u toj zoni su ostale fleke od super lepka ,i ja sam to danas sa razredjivacem i onom struskom za nalepnicu skinuo.U tom struganju....a i od ranije....u toj nekoj srednjoj zoni je taj suncobran od folije ostecen,pa je ruzno do 00.aleko-2141 wrote: al sam tamnio stakla na vw polu
Dakle kako da je skroz skinem????
- aleko-2141
kad bude vlazno vreme, foliju skines a lepak obrises razredjivacem a onim boljim iz konzerve :p
Ma taj razredjivac i koristim .....nego da ga malo feniram iz nutra po foliji....oce da odpusti tako???
Kad pocne kisa i vlazno vreme onda nema igranja oko nje
Kad pocne kisa i vlazno vreme onda nema igranja oko nje
Ja kad sam skidao foliju koristio sam industrijski fen i prilicno se odlepila,a lepak sam uklonio obicnim nitro razredjivacem
Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
E to to ....na to sam mislio .....Alexa wrote:Ja kad sam skidao foliju koristio sam industrijski fen
-
travelman
Danas sam svasta napravio sa svojom Ladom, prao sam sedista, tapacirunge .... i sve to susio industrijskim fenom koji mi je u toku igrarije pregoreo ...
....
Zakljucak .... nemam ga vise ...
...
Zakljucak .... nemam ga vise ...
-
Boki78
Spasio se na vremetravelman wrote:Zakljucak .... nemam ga vise ......
travelman wrote:Zakljucak .... nemam ga vise ......
Elem .....i ja sam vredan danas ,pa sam resio da zavrsim onaj torpedo ,ali smrdi mi da nece biti danas gotov
U tom igranju sa njim,kako sam sedeo kod coska auta,aj reko da ispravim krive drine od proslog vlasnika,pa tako navukoh cement na taj cosak,i kad je zasusio ja ga malo trljnuo sa 60icom .Za danas mu je to dosta......a kad dodju fini fileri na torpedo,i cosak ce dobiti glazuru ....

P.S.
Bilo mi je lako da se izborim sa tom problematikom jel me je Gago obucio za takve intervencije
Boki78 wrote:Spasio se na vreme

http://www.tubechop.com/watch/3727488

Da na kuku, uzo na b. potoku za 30e.