LADA CLUB CAFFE

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

skora

Re: LADA CLUB CAFFE

Post by skora »

8)

Image Image Image Image

skora

Post by skora »

:mrgreen: .... dva po 50L

Image

skora

Post by skora »

:shock: :shock: :shock: :shock:

Image

Jeli !!!!!!!!!!!!!! Na koju foru je GAZDA Dejca postao moderator !!!!!!!!!!!!
Jel to Travelman postavlja ko mu je najbolji drug ili se valjda i mi nesto pitamo ???? :evil:

P.s.

Nek mi neko HITNO posalje Markov telefon u inbox :!:

..... sg ce da vidite koice da mesa malter a koice da mrda sas visak :twisted:

Boki78

Post by Boki78 »

Dejca je vrsni i slobodno mogu reci najbolji poznavalac lada kocki na ovom forumu. Svi ostali mogu samo da uce od njega, a ti se slobodno jedi od muke. :!:

skora

Post by skora »

Vazi vazi .....vidimo se uskoro ,samo da stupim u kontakt sa Markom ;)

Pa nece meni GAZDA Dejca (zato sto je Travijev brat),da vedri i oblaci ,a gde god krene od kuce gura auto da upali ...... :evil: ......Ako si moderator onda si za primer valjda ....a ne da kupujes bosna svecice i plasticne kablove .....
Nek moderise lepu katu ,i fikus ......nista me ne zanima .....samo ako sam ja admin onda moze ;)

Boki78

Post by Boki78 »

Ako ti budes admin prvi potez ce ti biti da banujes sve clanove. Ne mozes da zivis bez dominiranja pa to ti je.

Dejca je covek iz naroda, u potpunosti je prokljuvio sve tajne zanata i jedini zna kako vozili ladu kocku najekonimicnije. Ti i kvazieksperti slicni tebi se samo mlatite kajabama, lukasom, sachsom i sl bacanjima para, dok kod dejce fenox, kobest i ruen zavrsavaju posao 100%

skora

Post by skora »

Boki78 wrote:Dejca je covek iz naroda
Prvo on nije vise Dejca ,nego GAZDA Dejca,a drugo covek iz naroda je DOMACIN ,cija su vrata uvek otvorena za svakog putnika namernika ,sto kod GAZDA Dejce NIJE slucaj ,jel nas je odhebao bar 3 puta do sad kad smo najavili dolazak u konvoju za Leskovac ......Trece ,kakav mi je on moderator Lada foruma ,kad nema ni logo-lasere za vrata sa snopom svetlosti Lada

Image

Ovde je svima jasno da je na tu funkciju dosao po prijateljskoj liniji ,svi znaju da ima proizvodnju sanki,i da je poslao jedne Travelmanu za dete da bi ga ovaj unapredio iz obicnog clana u moderatora.

TO TAKO NECE DA MOZE !!!!! :evil: ......ako ja nisam admin :!: ...glavni :!: ...kao sto je bio Altinjanin !!!!

Boki78

Post by Boki78 »

Pa sta sad ako je domacin treba da otvara vrata svakojakoj vucibatini iz Beograda. Ajte molim vas Strumpfe :!: Logo laseri mu ne trebaju jer se bavi Ladinim tradicionalnim vrednostima, a laseri su isuvise moderni.

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Post by dejca »

Abe skoro pa ti li to tek sad vidis, ja sam to negde bio i zvanicno napisao. Mene je Marko kontaktirao privatnim porukama dali zelim da budem moderator u odredjenom delu foruma i ja sam to prihvatio. Evo sad pogledah poruke, to je bilo 9.12.2014g.
Slobodno kontaktiraj Marka ako zelis da budes moderaor nekog dela foruma a mozda i administrator celog foruma, evo ja prvi glasam za tebe.
Logo laser lada i slicne dodatne stvari nevolim, ja sam za ladu kakvu je fabrika napravila. Moze mala izmena ali ne i previse.
Boki hvala na pohvalama.

skora

Post by skora »

dejca wrote: Slobodno kontaktiraj Marka ako zelis da budes moderaor nekog dela foruma a mozda i administrator celog foruma
Celog celog ....nego sta :!: SVEEE AAAAAAA https://youtu.be/xs7le_keT2g
dejca wrote:Boki hvala na pohvalama.
:!: pa on ti se sada uvlaci zato sto si moderator...... :evil:

dejca

Post by dejca »

travelman

Post by travelman »

Jeli !!!!!!!!!!!!!! Na koju foru je GAZDA Dejca postao moderator !!!!!!!!!!!!
Jel to Travelman postavlja ko mu je najbolji drug ili se valjda i mi nesto pitamo ????
Nije on postao GLAVNI BAJA na FORU, nego na ZNANJE i ISKUSTVO ... :!: ...
Tako je odluceno u centrali, na zasedanju upravnog odbora ... i sada ti je valjda jasno zasto je onomad dolazio Lajkom u Beograd, i video se samo samnom ... :lol: ...
Pa nece meni GAZDA Dejca (zato sto je Travijev brat),da vedri i oblaci ,a gde god krene od kuce gura auto da upali ...... :evil: ......Ako si moderator onda si za primer valjda ....a ne da kupujes bosna svecice i plasticne kablove .....
Nek moderise lepu katu ,i fikus ......nista me ne zanima .....samo ako sam ja admin onda moze ;)
E pa vidis, GAZDA Dejca ce da vedri i da oblaci TEBE i druge jer je se pokazao i dokazao ... :!: ...
Svojom dostojanstvenom i principijelnom politikom je uspeo da ga zavole siroke narodne mase, pogledaj samo koliko je novih clanova svojim strucnim savetima privukao na forum i vratio ga iz mrtvih. Svaka mu je pametna ko u Njegosa, udahnuo je novu dusu forumu a ne kao pre da se desava da ima samo par komentara dnevno ...

I zato ce Dejca da moderise i lepu katu i fikus i forum ... :!: ...
Ako ti budes admin prvi potez ce ti biti da banujes sve clanove. Ne mozes da zivis bez dominiranja pa to ti je.
Ma NECE on nikada biti admin, njemu je cilj da pored banovanja i dominiranja uvede i clanarinu od 20e ...
Pa ne sluzi forum da se pojedinci okoriste o njega ... nego da se buduci narastaji i buduca pokolenja obrazuju na iskustvu drugih ... :!: ...
kakav mi je on moderator Lada foruma ,kad nema ni logo-lasere za vrata sa snopom svetlosti Lada
ON je ODLICAN moderator Lada foruma ... :!: ...
Nema lasere ali je zato veliki ljubitelj Lade i sve nas obavestava o eksploataciji iste u njegovoj temi. A najveci protivnici ste upravo Vi koji ni nemate PREDSTAVLJEN auto u vozilima clanova. Ali zato najvise pametujete .... I predstavljate se kao clanovi LADA kluba kada bezecujete neku lajku a na lice mesta se dovozite plavim gLavicem ... ;) ...
svi znaju da ima proizvodnju sanki,i da je poslao jedne Travelmanu za dete da bi ga ovaj unapredio iz obicnog clana u moderatora.

TO TAKO NECE DA MOZE !!!!! :evil: ......ako ja nisam admin :!: ...glavni :!: .. !!!!
E PA VIDIS ... TO CE TAKO DA MOZE, jer se pita neko drugi a ne TI ... :lol: ...
A za sanke si u pravu ... a ko je u pravu .... :kez ...
Samo da znas, Dejca je meni sanke POSLAO a ne PRODAO ... :P ... evo vec drugu godinu me uspesno sluze bez ikakvih problema i ulaganja u njih ... :lol: ...
pa on ti se sada uvlaci zato sto si moderator......
Boki nema razloga da mu se uvlaci jer je deo IT ekipe kojom komanduje ... svojim strucnim znanjem je dogurao dotle ... :prvi ...

A ti ... :? ...

dejca

Post by dejca »

Nemoj nemoj tako, nije los skora, ima on svoje znanje oko papira koje uvek podeli sa nama kada ga neko pita. Ali zato znanje oko mehanike tu je Image dobro rupe u istrument tabli zna da busi to je dokazao.
Ma opet kazem moze on za admina ali se pa pitam kako da buge administrator lada foruma kad on i nema ladu vec pola godine i sta sad. Dok nenadje nekog ladilaka od tog zvanja nema nista, zato Škoriću na pOsAo.

Gago
Automobil: Samara 1.3s

Post by Gago »

A šta tek reći za znanje oko struje :shock:
Pa ja u CG ne odoh kolima jer mi je on prčkao oko struje :-x :evil: :twisted:

Najveći domet mu je kad naidje na problem da kaže- Šmelcuje ti na masu :evil: :kez
Samo Samara Srbina Spasava

skora

Post by skora »

.....i ko je admin na preduzece :)

Image

....dooobro ,aj da vidimo ko ce odmah na klupu jedno 7 dana da malo odmori u kazni :twisted: .....Ajmo Travi i Gago za pocetak :xixi

@Boki ti si sledeci ....cisto da znas .....u najavi ti sleduje 14 dana jel ces sigurno nesto komentarisati :!:

Post Reply