DELOVI IZ INOSTRANSTVA
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- Ajvanho
- Automobil: Lada 111 1.5 16v
Re: DELOVI IZ INOSTRANSTVA
Jel može meni ključ za skidanje šolje amortizera:
http://retail.voil.ru/Instrymenti_58/Kl ... 2_7559.htm
165 r
0,05 kg.
http://retail.voil.ru/Instrymenti_58/Kl ... 2_7559.htm
165 r
0,05 kg.
Kad ništa ne pomaže - pročitaj uputstvo.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Za mene ponovite ono sto je boki uzeo razne zabice
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Реле регуляторaleko-2141 wrote:Kako se na Ruskom zove regler?
http://niva-lada4x4.ru/product_info.php ... ts_id=1619
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Organizovaću ja za vas posebnu narudžbinu, prviše mi je ovo da se motam sa uzmi ovo, uzmi ono. Kad naručim ovo što sam hteo pravim novu listu sa vašim stvarčicama i čekam da vidim kolika će biti poštarina.
Pošto će poštarine biti i biće najmanje 1500 rublji za ceo paket svi kojima je dupe zinulo za jeftinu stvar a nisu uračunali da treba platiti i poštarinu i PDV, i eventualnu carinu, i imaju nameru da se sablazne kad nešto više ne košta 50 dinara neka u startu odjebu.
Znači, od ponedeljka samo oni koji sigurno hoće da kupe neka stavljaju šta bi da kupe, može ovde a može i na PM.
Pošto će poštarine biti i biće najmanje 1500 rublji za ceo paket svi kojima je dupe zinulo za jeftinu stvar a nisu uračunali da treba platiti i poštarinu i PDV, i eventualnu carinu, i imaju nameru da se sablazne kad nešto više ne košta 50 dinara neka u startu odjebu.
Znači, od ponedeljka samo oni koji sigurno hoće da kupe neka stavljaju šta bi da kupe, može ovde a može i na PM.
-
Boki78
Bolja varijanta, ako nije problem opisi ukratno proces narudzbine i prosledi kontakt rusa, pa lepo svako sebi narucuje sta zeli. Cist racun i tako je najbolje za sve 
- bruyoni
I meni više odgovara
Kontakt mail piše na sajtu: retail@voil.ru
Probajte da ih kontaktirate, Dare reče da je probao ali da mu se nisu javljali. Mene imaju na listi i imam svoju korpu pa tako obavljam kupovinu.
Ako vas ignorišu javite se, poručiću ja samo skupite 6-7 stvari. Na pitanja koliko će da košta mogu samo dati odgovor "ne znam tačno" jer kad naručim onda mi Rus kaže poštarinu i uvek je iznad 1000 rublji po paketu. Da računam i otprilike nemam nameru izračunajte sami, ispred kompijutera ste iskoristite ga.
Kontakt mail piše na sajtu: retail@voil.ru
Probajte da ih kontaktirate, Dare reče da je probao ali da mu se nisu javljali. Mene imaju na listi i imam svoju korpu pa tako obavljam kupovinu.
Ako vas ignorišu javite se, poručiću ja samo skupite 6-7 stvari. Na pitanja koliko će da košta mogu samo dati odgovor "ne znam tačno" jer kad naručim onda mi Rus kaže poštarinu i uvek je iznad 1000 rublji po paketu. Da računam i otprilike nemam nameru izračunajte sami, ispred kompijutera ste iskoristite ga.
Last edited by bruyoni on Sun Jan 24, 2016 1:12 pm, edited 1 time in total.
- bruyoni
Rus da link za plaćanje preko Robokassa
-
Boki78
Prvi put cujem za to
Videcu da se poigram time, ako nista, za par nedelja sam u Madjarskoj pa ce svejedno da se pazari sta treba 
- Dare
Nisu mi se javljali na mail. Izgleda da im je to manir svima. Evo ni ovi sa lada4x4 se ne javljaju, a trgovali smo već i imam profil. Na Voil nemam još ali moraću da napravim.
Jedini koji mi je u kratkom roku odgovarao je max-autohelp.ru ali on nema to što tražim. Ima podziače povoljno.
Jedini koji mi je u kratkom roku odgovarao je max-autohelp.ru ali on nema to što tražim. Ima podziače povoljno.
-
Boki78
Kako ja vidim, probas par puta, ako njima ne trebaju pare ni meni ne trebaju delovi od njih. U svakom slucaju ovi iz Segedina nema da mi pobegnu 
- bruyoni
Siguran sajt, prolazi sve VISA verifikacije rade od 2002. 60% online plaćanja u Rusiji ide preko njih. Kod mene se odlično pokazaoBoki78 wrote:Prvi put cujem za toVidecu da se poigram time, ako nista, za par nedelja sam u Madjarskoj pa ce svejedno da se pazari sta treba
- Dare
Svaka čast, ovo nešto ozbiljno 
Kako je bilo na carini ?
Kako je bilo na carini ?