LADA CLUB CAFFE
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
-
travelman
Re: LADA CLUB CAFFE
u tom audiju ima manje mesta nego u Aleku ... a na slikama isuvise pristojno izgleda da bi to sve bilo istinito obzirom da se vozio po LE i okolini .... ///ovo ti je za ono sto si rekao da je plava samara bolja od moje///
kako to da taj motor od 2000 cm3 ima 66kw ...
kako to da taj motor od 2000 cm3 ima 66kw ...
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
mislim da bi trebalo da je 115ks jer je moj 1.8 90ks monopoint, pogledacu kad sednem za komp, dobar je to auto za razliku od vw 
- aleko-2141
sve sam dobro rekao, motor je 2.0 E 113-115ks
Dejco - Ovo jaje se segmentno pojavljuje u oglasima poslednje dve godine .....Ja to pratim pa znam jer primerak zavrednjuje paznje .
Ono sto ti treba da znas ,da je na uvozu radjena REHABILITACIJA kilovata ,te tako on sad u saobracnoj nosi 90ks a u stvari ima vise .....Dalje ....K glava i plin nije najsretnije resenje u praksi .....a detonacije se desavaju zbog lose struje a ne zbog K glave .Audiji su po tome poznati .......Inace audi imas sa pogonom na sva 4 tocka sto ovde nije slucaj
Aleko - Koja ptica pliva pod vodom ???? Nije Ronac nego Gnju .....Gnju ....?????
Ono sto ti treba da znas ,da je na uvozu radjena REHABILITACIJA kilovata ,te tako on sad u saobracnoj nosi 90ks a u stvari ima vise .....Dalje ....K glava i plin nije najsretnije resenje u praksi .....a detonacije se desavaju zbog lose struje a ne zbog K glave .Audiji su po tome poznati .......Inace audi imas sa pogonom na sva 4 tocka sto ovde nije slucaj
Aleko - Koja ptica pliva pod vodom ???? Nije Ronac nego Gnju .....Gnju ....?????
- aleko-2141
sram da te bude 
- aleko-2141
ludaci
Meni su ti automobili nepoznati, nikad se nisajednim nisam druzio. Dok sam radio u firmi je imao jedan u koji sam se vozio nekoliko puta ali nista posebno, sve te to isto preveze od jednog do drugog mesta. Ovom mom rodjaku se nemesam, ako je voljan neka kupuje. Ima problem da registruje zastavu, motor je menjan, a taj motor je ranije vožen na benzim a u zastavi je plin koji je atestiran još godinu dana. Najbolja mu je varijanta da ako može da se progura još jednu godinu sa zastavom i da čeka povoljnu priliku.
Travelmane prijatelju stari, nemo se ljutiš ali samara našeg novog kolege je stvarno odlična.
Travelmane prijatelju stari, nemo se ljutiš ali samara našeg novog kolege je stvarno odlična.
- aleko-2141
Travi, izdao te tvoj prijatelj 
Ma nisam ga izdao ali ona samara je stvarno očuvana to mora i on priznati. Aleko ne pali vatru, Skora te samo čeka što mu hobiraš za žmigavce.
- aleko-2141
xaxaxaxax, lako se ja dogovorim sa njim 
Sta ima da se ljuti ....njegova samara sa trulim sajtnama ,premazana crnim kobitom,a samara od ovog decka NOVA !!!!!......Nisu stvari za poredjenje ......A i nije najgori ,ja na mom sokocalu ni nemam sajtnedejca wrote: Travelmane prijatelju stari, nemo se ljutiš ali samara našeg novog kolege je stvarno odlična.
Sta ovo znaci?skora wrote:.iste kao na Gaginoj lajku
Samo Samara Srbina Spasava
-
travelman
Vraca se Ciga kuci iz kladionice, onako besan, i vice zeni sa vrata ...
- iZHEBO ME INTER ZA 50e ...
...
a ona mu odgovara ...
- IZHEBO I MENE MILAN ... al za dzabe ...
...
...
...
- iZHEBO ME INTER ZA 50e ...
a ona mu odgovara ...
- IZHEBO I MENE MILAN ... al za dzabe ...
...
Kad je mogao Skora, moze i Dejca ... a najteze mi pada sto su me obojca odhebali za dzabe ...Travi, izdao te tvoj prijatelj
travi
dejca = 
Skora je jos gori, taj je izdao sve nas, druzi se sa nama a vec pola godine nema nikakvog ladilaka.
Sad prodaje i delove ispod cene samo da ih se ratosilja, a hteo da bidne admin eeeeeeeee i da komanduje 
dejca = Skora je jos gori, taj je izdao sve nas, druzi se sa nama a vec pola godine nema nikakvog ladilaka.