Rusija
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Ja sam dosta putovao,vozio dosta automobila i manje vise u svakom se osecam isto posle duze voznje.Dovoljno govori da sam ukocen izasao iz Mazde 6 posle voznje do Beograda,sta onda reci...
A to da se nesrece uglavnom dogadjaju sa luksuznim automobilima je tacno.Bas zato sto su brzi,komforni i vozac ne obraca paznju mnogo na kazaljku brzinomera.
A da tehnologija moze da zakaze dokaz je sto su se muz i zena survali u reku sa svojim bmw-om jer im GPS nije pokazao dobar put...
A to da se nesrece uglavnom dogadjaju sa luksuznim automobilima je tacno.Bas zato sto su brzi,komforni i vozac ne obraca paznju mnogo na kazaljku brzinomera.
A da tehnologija moze da zakaze dokaz je sto su se muz i zena survali u reku sa svojim bmw-om jer im GPS nije pokazao dobar put...
http://suv-freak.forum-2007.com
Ti si na tim putovanjima vozio?Alekre wrote:Sa mojom 2102, dva puta Smederevo - Crna gora, nebrojano puta, Beograd - Smederevo - pozarevac, Smederevo - banja Koviljaca, Smederevo - Ostrog, ma ne pitaj... Ne pise dzabe 330 000 kmPo meni Ladina sedista treba izbaciti bas zbog lose potpore za ledja i vrat.
Ajmo malo comeback na temu...
Rusija na mapi sveta...

Mi ovakvog nismo imali u našoj istoriji... Petar Veliki... jedan od najznačajnijih vladara u istoriji Rusa...

Napoleon krenuo u Rusiju... a nije popio antifriz i stavio wintera gume... proveo se jako loše... k'o i svi drugi kasnije...

Goxxy-ev Sputnik čak i u svemir išao...

Malo tradicionalne Rusije...

Malo savremene Rusije...

Nepregledna blaga...

Ima se, može se...

Rusija na mapi sveta...

Mi ovakvog nismo imali u našoj istoriji... Petar Veliki... jedan od najznačajnijih vladara u istoriji Rusa...

Napoleon krenuo u Rusiju... a nije popio antifriz i stavio wintera gume... proveo se jako loše... k'o i svi drugi kasnije...

Goxxy-ev Sputnik čak i u svemir išao...

Malo tradicionalne Rusije...

Malo savremene Rusije...

Nepregledna blaga...

Ima se, može se...