https://www.kupujemprodajem.com/Lada-Ri ... _id=188826
Opis pobedio :
Imam punih 28 godina, mada se po mom stanju to ne bi zaključilo. Rođena u Rusiji, a po rođenju sam odmah nastanjena u Novom Sadu, gde i dalje preživljavam. Imam još nešto živih braća i sestara, a ono malo rodbine je nastanjeno dosta daleko, južnije. ..
Bila sam par puta na moru, a sada mi ne daju više da idem, spominju neke E4E5Eove. .. ne razumem. ..
Moj dobri gazda (iako imam i gazdaricu, koja više neće da se druži sa mnom, kaže da sam u ovim godinama postala teška i zahtevna. .. ) me je dobro održavao, mada, moram reći, obično je čekao da se razbolim, pa da me odveze kod doktora. U poslednje vreme kaže da ga samo koštam, iako moji doktori i lekovi uopšte nisu skupi, brzo zaboravi sve one nerazdvojne i lepe godine našeg druženja. E da, vozili su me za mene bednih 120.000 km, ali svaki kilometar je bio potpuno ispunjen u mom životu.
Od opreme imam svašta, kao Sport Billy torbica:
- GAS, naravno. .. ko još danas u Srbiji vozi Ladu na benzin?
- Atest za gas važi do 2018 god. .. ako ja potrajem toliko. ..
- Nova TNG boca, multiventil, creva.
- Prva farba, tj. ono što je ostalo od nje
- Klima: ima - može da se otvori prozor
- Dvosturka ventilacija: zimska i letnja(povećanje prosečne goblane temperature utiče na rad letnje ventilacije)
- Elektro podizači stakla: mogu da se ugrade
- Retrovizor: samo levi
- Brisači sa senzorom za kišu, radi druga brzina, ako pada kiša, na suvo neće. ..
- Maglenke nema, ne razvijam velike brzine ni po suvom
- Zimske gume, ne trebaju mi, valjda sam rusko vozilo
- Zadnja vuča, zajebana zbog gornjeg
- Lanci za sneg – ima