Ладе у огласима
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: Ладе у огласима
Svakom nesto zapadne a ja i oko mene su imali srece, na 607 je nesto bila otisla elektronika, odem ja kod jednog majstora za pezoe i ispricam mu kaze on posto vidim da si to vec cackao necu te lazem nego idi kuci izmu dve zice i zalemi, ja tako uradim i eno vec par godina radi bez problema, za svaki auto treba imati majstora koji ce to da radi kako treba.
-
Boki78
Elem treba imati par sitnica u vidu djape 
Fakat
-da vecina ljudi nema znanje koje ti imas
-nema uslove koje ti imas
-nema delove koje ti imas
-a nema ni vreme da se time bavi jer sasvim normalno imaju druge poslove
Daklem mi pricamo iz ugla nekog prosecnog radnog coveka.
Ako bi on uzeo takav auto kao ti, i zeleo da posteno plati kvalitetnu, a ne jajarsku uslugu cene bi bile posve drugacije
Farba i limarija bi sibnula preko somica
motor preko 500
menjac polovan odlican ti bese cenis ~150e, a na to dodati i predihtovanje istog, kao i kvacilo
Koliko vidim na autu su sirene celicare, to zadovoljstvo je ~40 za polovne 13tice + 150e za uslugu, a na to treba dodati i trosak guma
Ostale sitnice ajd ne racunati
Ako sam negde pogresio ispravi slobodno, pogotovu ako sam omanuo oko tvojih cena.
Daklem nabavna cena + jedno 2000e preko
To sumanjam da bi iko u Srbiji dao, sem ako bas nije pri parama a pritom zaljubljenik u brand
Ako krenemo da jajarimo, farba od 200 ka karajnjem kucpu je obicna bacena pare, evo mene je izasla 500 pa u kombinaciji prevaranta u farbari i dva luda i pijana majstora danas se skida puskiranjem, jbg sledecem limaru mogu da olaksam govoreci, ajd operi je
Menjac koji je u materijalu izasao preko 200e, a usluga 0e posle manje od 2 godine curi jer je vracan masan i upotrebljen dihtung zvona, a originalno zvono menjaca razbijeno zato sto ni jedan od majstora nije znalo da testira menjac pa je jedan zupcanik diferencijala ispao podglavio pod sipku biraca te razneo zvono i sipku. Daklem sada je zvono sa jednog a kuciste sa drugog sto je garantovano do yaya za geometriju vratila
I da ne nabrajam. Uglavnom u odnosu na to kad ti radi neko drugi, jer ti (citaj kao ja prosecni nemehanicar) ipak to ne znas, neko ko stvarno zna potom ima i profesionalni integritet, prihvata reklmacije, resava probleme bez talsanja, e onda remont glave kosta k'o prosecna polovna samara ali radi ko svajcarski sat.
I sad bottom line pitanje je sta je isplativije?
Fakat
-da vecina ljudi nema znanje koje ti imas
-nema uslove koje ti imas
-nema delove koje ti imas
-a nema ni vreme da se time bavi jer sasvim normalno imaju druge poslove
Daklem mi pricamo iz ugla nekog prosecnog radnog coveka.
Ako bi on uzeo takav auto kao ti, i zeleo da posteno plati kvalitetnu, a ne jajarsku uslugu cene bi bile posve drugacije
Farba i limarija bi sibnula preko somica
motor preko 500
menjac polovan odlican ti bese cenis ~150e, a na to dodati i predihtovanje istog, kao i kvacilo
Koliko vidim na autu su sirene celicare, to zadovoljstvo je ~40 za polovne 13tice + 150e za uslugu, a na to treba dodati i trosak guma
Ostale sitnice ajd ne racunati
Ako sam negde pogresio ispravi slobodno, pogotovu ako sam omanuo oko tvojih cena.
Daklem nabavna cena + jedno 2000e preko
To sumanjam da bi iko u Srbiji dao, sem ako bas nije pri parama a pritom zaljubljenik u brand
Ako krenemo da jajarimo, farba od 200 ka karajnjem kucpu je obicna bacena pare, evo mene je izasla 500 pa u kombinaciji prevaranta u farbari i dva luda i pijana majstora danas se skida puskiranjem, jbg sledecem limaru mogu da olaksam govoreci, ajd operi je
I da ne nabrajam. Uglavnom u odnosu na to kad ti radi neko drugi, jer ti (citaj kao ja prosecni nemehanicar) ipak to ne znas, neko ko stvarno zna potom ima i profesionalni integritet, prihvata reklmacije, resava probleme bez talsanja, e onda remont glave kosta k'o prosecna polovna samara ali radi ko svajcarski sat.
I sad bottom line pitanje je sta je isplativije?
- Imre
- Automobil: Honda Civic Tourer
Voziti bajs!Boki78 wrote:I sad bottom line pitanje je sta je isplativije?
-
Boki78
Hehe da vidis kako tek to ume da kosta
Pogledaj cenu zadnjeg menjaca, a ovaj jos i nije bas najskuplji http://planetbike.rs/pbshop/Biciklizam/ ... %8Di/5517/

Pogledaj cenu zadnjeg menjaca, a ovaj jos i nije bas najskuplji http://planetbike.rs/pbshop/Biciklizam/ ... %8Di/5517/
Lada 2107 2003 godiste, plin atestiran 690 evra, mozda moze jos neki evro dole... Realna cena, oni sto cene preko 1000 evra, nece skoro ni da prodaju...
Samo Samara Srbina Spasava
prosecan korisnik lade je subotom u 7 ujutru u svom toplom i udobnom krevetu a ja sam na bubanj potoku cesto. onda me hidraulicni cilindar kvacila kosta 200din a ne 1200 kao u radnji. da zanemarimo element ljubavi prema starim vozilima, tako mozes odrzacati i zastavu iz 2005. nemas para, oces da se vozis, zrtvuj se malo.
menjac je kod mene 150e uradjen. dakle sve sto je potrebno je zamenjeno, ulkljucujuci i garnituru dihtunga i semeringa. ako sam imao srece kad sam kupovao pa nisam morao da menjam lezajeve i zupcanike, moj dobitak. ako nisam imao srece pa se ispostavilo da ce da me kostaju delovi 200e, na gubitku sam.
menjac je kod mene 150e uradjen. dakle sve sto je potrebno je zamenjeno, ulkljucujuci i garnituru dihtunga i semeringa. ako sam imao srece kad sam kupovao pa nisam morao da menjam lezajeve i zupcanike, moj dobitak. ako nisam imao srece pa se ispostavilo da ce da me kostaju delovi 200e, na gubitku sam.
j***** auto bez kardana
A ja da odem i vidim ga za 200 dinara ima da ga gledam do sutra i necu znati dali je dobar, znaci lako je tebi da pronadjes dobar i jeftin polovan deo jer taj posao i radis.djape1977 wrote:prosecan korisnik lade je subotom u 7 ujutru u svom toplom i udobnom krevetu a ja sam na bubanj potoku cesto. onda me hidraulicni cilindar kvacila kosta 200din a ne 1200 kao u radnji.
To mu dodje isto kao kad ja odem na pijac stare robe i pronadjem za 30-40 dinara rashodovan indikator za kupatilo. Uzmem ga u ruke i vidim, aha od sva tri jedan cu da sklopim i sa ugradnjom naplatim 500 dinara. A djape prosao pored istog indikatora i nije ga ni primetio, tako ti je to prijatelju. Lako je onom da prodje jeftinije u kupovini polovne robe kad radi taj posao.
Pa de je link.Gago wrote:Lada 2107 2003 godiste, plin atestiran 690 evra, mozda moze jos neki evro dole... Realna cena, oni sto cene preko 1000 evra, nece skoro ni da prodaju...
Last edited by dejca on Fri Feb 28, 2014 8:19 am, edited 1 time in total.
Zaboravio link
http://www.mojbazar.rs/Automobili-i-opr ... -gas-75233
PS. Sta je indikator za kupatilo?
http://www.mojbazar.rs/Automobili-i-opr ... -gas-75233
PS. Sta je indikator za kupatilo?
Samo Samara Srbina Spasava
Gago wrote:PS. Sta je indikator za kupatilo?
Aha vidjao sam tu ladu, malo izudarana ali nista strasno da se to lako i jeftino srediti.
-
Boki78
Prosecan korisnik lade je tacno tamo gde treba da bude, da bi od ponedeljka mogao da radi.djape1977 wrote:prosecan korisnik lade je subotom u 7 ujutru u svom toplom i udobnom krevetu a ja sam na bubanj potoku cesto. onda me hidraulicni cilindar kvacila kosta 200din a ne 1200 kao u radnji. da zanemarimo element ljubavi prema starim vozilima, tako mozes odrzacati i zastavu iz 2005. nemas para, oces da se vozis, zrtvuj se malo.
Elem to sto neko ne moze ili ne zeli da kupi noviji auto ne znaci da nuzno da ne moze ili ne zeli da ladu ili zastavu odrzava kako treba. Sem toga sto se mene licno tice vec se dovoljno zrtvujem radeci u proseku preko 12h dnevno da mi Bubanj Potok subotom izjutra nije potreban. Dok sam se zrtvovao za ladu em je lada bila u qrtzu nakon skoro pa svakog zrtvovanja, em ni ja nisam bio u boljem stanju od nje.
Tu pricu sa Bubnjem trebas gledati iz drugog ugla, tebi je to dobra rilika za zaradu, kupis taj cilindar za 200 prodaj ga za 1000 naplati ugradnju koliko procenis da vredi , a onda stanes iza tog posla
Ova je mozda i bolja od one crvene.
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... lada_1500/
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... lada_1500/
- Imre
- Automobil: Honda Civic Tourer
Lada Priora Luxus
Jos da taj znak nije stavio na haubu...
Jos da taj znak nije stavio na haubu...
-
travelman
Meni je crvena lepsa, verovatno zbog boje.
Greh bi bio kupiti ove Lade i voziti ih svakodnevno jer one vape za nekim ko ce ih cuvati, maziti i paziti kao prethodni vlasnici. Njihova namena je iskljucivo da budu vikend auto, mozda po neki izlet kada nema padavina i eventualno odlazak na more. Ova kola se voze zbog meraka.
Greh bi bio kupiti ove Lade i voziti ih svakodnevno jer one vape za nekim ko ce ih cuvati, maziti i paziti kao prethodni vlasnici. Njihova namena je iskljucivo da budu vikend auto, mozda po neki izlet kada nema padavina i eventualno odlazak na more. Ova kola se voze zbog meraka.
Riva 2104, 2003 godiste sa motorom na kais, e ovo prvi puta vidim. A mozda je i menjan motor. Vidise da je i lada bas dosta umorna.
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... lada_1300/
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... lada_1300/