NOVE TABLICE
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
- zlatkodesign
- Automobil: LADA Samara 1.3
Ma ja sam da se vrati Titova PETOKRAKA, tad su ljudi kupovali nova kola a sad registrujemo krseve, i drzava se pravi blesava samo uzimaju pare, izmisljaju nove tablice eko takse... Bas bih voleo da zabrane da se krecu vozila starija od 10 godina pa da vidimo ko ce da registruje kola, taman ih i ja ne vozio. Nego mi srbi mnogo mozemo da trpimo ali kad dodje i TRECI SRPSKI USTANAK... Mislim da je ovo sve zajedno sramota sta rade, gorivo 105 dinara, nove tablice, skuplje osiguranje, pa dokle bre vise. Ja predlazem da mi kao clanovi LADA KLUB SRBIJE uputimo jedno protestno pismo Vladi Republike Srbije da stane sa ovim kulukom na automobile.

Sledeci auto Priora coupe.
e pa kod nas pametnjakovići ih sad lijepe sa vanjske straneatropin wrote:to je pocelo u bosni. lijepi se u gornjem desnom uglu (naravno sa unutrasnje strane). na naljepnici su perforirani brojevi koji oznacavaju godinu i mjesec registracije, odnosno do kada registracija vazi.
kazna ako je nemas 300 kn (cca 40 eur)
stvarno kretenski
sad kad grebeš led sa šajbe lako se ošteti (sreća kod mene nema bas puno leda i snijeg)
a i svaka budala može da ti je i odlijepi
bilo je ovo i u SLO prije nekoliko godina...dejo wrote:e pa kod nas pametnjakovići ih sad lijepe sa vanjske straneatropin wrote:to je pocelo u bosni. lijepi se u gornjem desnom uglu (naravno sa unutrasnje strane). na naljepnici su perforirani brojevi koji oznacavaju godinu i mjesec registracije, odnosno do kada registracija vazi.
kazna ako je nemas 300 kn (cca 40 eur)
stvarno kretenski
sad kad grebeš led sa šajbe lako se ošteti (sreća kod mene nema bas puno leda i snijeg)
a i svaka budala može da ti je i odlijepi
A što se tiče registerskih tablica. Kad su dolazile nove "euro" tablice, kad smo ulazili u EU 2004 g. nije bilo treba starih promjenit sa novimi, a starih se ne može stavit na nov avto, zbog razloga što tablice nisu više vezane na vlastnika.

"Službeno vozilo": Astra - čeka da bude zamjenjena sa Vestom
Ponosan vlastnik:
Lada 1500 SL/2103, g. 1979, certifikat oldtimera
Lada Riva 1600/2107, g. 1985, certifikat oldtimera
- altinjanin
Re: NOVE TABLICE
pocelo je pocelo.... necu da razmisljam o tome,tek mi je u oktobru registracija,a da ce da nas sve to kosta ima da kosta 
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Ma nek i kosta,al bar da su ih napravili kako dolikuje!altinjanin wrote:a da ce da nas sve to kosta ima da kosta
Tablice su tiha jeza...
- altinjanin
Pa...posto mi uvek pravimo,a nikako da napravimo da valja onda ti je jasno,kao sto kaze ''RADOVAN'' ''kopamo,a nikad nista neiskopamo''..ja cu ruske tablice da stavim 
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Ja sam auto registrovao u Oktobru i ne nameravam da menjam tablic sve dok ne bude zvanicno objavljeno da moraju da se promene !!
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
do 2014. god moras da promenis i dokumenta i tablice
Tablice menjas prilikom prve naredne registracije! 
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
Raspitivao sam se danas za cenu registracije moje dieselke jer istice za koji dan 11.01. i zacudio sam se kako racunaju 4k dinara nove tablice i dokumenta. Ukupno za registraciju trebace mi 21k+ dinara. Obratite paznju kako pojedine agencije to ofrlje rade i ugradjuju se u cenu za svasta. Zasto odmah da radim vozacku dozvolu ??? Jos nisam ni LK ni pasos uradio a vec bi hteli da mi uvale novu vozacku
(Zamena LK je obavezna za sve gradjane do Jula ove godine, raspitivao sam se za penzionere sa trajnim LK i rekli su mi da je obavezna za SVE gradjane, i takav sam dopis dobio i od zvanicnih institucija - minist. na upit mailom)
Mislim da su najposteniji u AMS jer imaju odmah salter poste i sve zavrsite na istom mestu, cene usluga skromne i sve nekako izgleda postenije.
(Zamena LK je obavezna za sve gradjane do Jula ove godine, raspitivao sam se za penzionere sa trajnim LK i rekli su mi da je obavezna za SVE gradjane, i takav sam dopis dobio i od zvanicnih institucija - minist. na upit mailom)
Mislim da su najposteniji u AMS jer imaju odmah salter poste i sve zavrsite na istom mestu, cene usluga skromne i sve nekako izgleda postenije.
- stalker92
- Site Admin

- Automobil: '81 Ford Taunus TC3
Ja sam vozacku izvadio pre 2 nedelje, starog obrasca naravno...
Necu vaditi novu do te 2014. godine, nema sile... 
'81 Ford Taunus TC3 1.6 L
'07 Zastava Yugo Koral In 1.1 DMB
'99 Peugeot 306 GTI-6
'02 BMW 330i E46
'04 Suzuki SV650
'07 Zastava Yugo Koral In 1.1 DMB
'99 Peugeot 306 GTI-6
'02 BMW 330i E46
'04 Suzuki SV650