Pa ti ga napravi da ima dusujer nema dušu osećaj ko da sam u autobusu.
https://www.facebook.com/Necukucinecuni ... =2&theater
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Pa ti ga napravi da ima dusujer nema dušu osećaj ko da sam u autobusu.
palamudi slobodno... razlika je sto mene niko nije sisao... komplet sve radove na njoj sam radio sam, a ponavljam za dosta stvari me i svrbeo dzep, i pusti merak... ali je zato bilatravelman wrote:Imao si solidnih ulaganja na njoj... mada mrzi me da palamudim, citiracu tebe ...
dok ima ovaca, bice i vune..( nista licno ) ...
Polovni ladini delovi vazda su poznati po trazenosti i dobrim cenamabortlonger wrote:a vecina tih menjanih delova je i pronasla svoje kupce, tako da... vredelo je..
aha.. bas tako.. kad bi se kvalitet cenio samo po debljini lima...Boki78 wrote: 2. Novi karoserijski elementi su krsina, imam i novo krilo i polovno u rezervi za samaru. Novo mozes da obmotas oko stapa sa dva prsta o silnog kvaliteta..
A kog to auta, jel ovog sto stoji bez anlasera?bortlonger wrote:20 km-1,5l - 2l benzina, i parking jos toliko, a neka si sat vremena izgubio dok odes do te dve radnje.. ipak je jeftinje nego da si kupio novi alternator
A tek sta biva kada prelepi parce lima preko korozije, ili jos bolje ovlas presmirgla i zabetonira jeftinim gitom, sto su sve specijaliteti limarske profesije ...bortlonger wrote:a i to tanko krilo, kad se ugradi, i odradi zastita i farbanje kako treba, trajace duze, od onog starog - od debljeg lima, kad ti majstor ubaci parce na mestu gde je trulo, i to istacka CO2 aparatom, malterise gitom i ofarba...
Ma to je potpuno normalno plus je dizel pa je neminovno da malo produvava i tera ulje u isparavanje. Nije normalno ko VW pola litra litru na 1000km a i nije baš ni normalno da uopšte ne troši. Ako nivo ostaje isti onda verovatno nešto ulazi u karter, il benzin il antifriz.
https://www.youtube.com/watch?v=p_VHH44ZbCgJa se nekad cudio kad su kumu rekli da je po VW standardima 400g ulja na 1000km prihvatljiva potrosnja za 1.2 HTP, posle toga me od vagena vise nista ne cudi ... Mada i dalje mi je interesantno da im ni malo nije cudno da motor ima znacajno manju potrosnju prvih 50-70kkm, pa onda nakon jednog puta na more potrosnja skoci u nebesa i to sve bude i ok i kako treba ....
Ovaj troši samo 10lit plina na otvorenom i 0,00 ml ulja. Antifriz uvek na istom nivou. Ipak je ovo stara skola a ne danasnji turbo folk.Ako nivo ostaje isti onda verovatno nešto ulazi u karter, il benzin il antifriz.
image host
upload pics