Atest za TNG 2013
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Re: Atest za TNG 2013
jeronimo, takvih komentara ima koliko hoces ali niko jos nije pokrenuo neku akciju da se narod digne na protest.
Danas su opet u emisiji sat pricali o problemu oko atesta na TNG. Ko nije gledao moze i na sajtu rts-a da je pogleda. http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/% ... l#comments
Voditelj im je postavio prava pitanja i alal mu vera.
I ova emisija je dokazala da je Beograd drzava u drzavi, u BG-u guzvi nema dok u bednom jugu srbije se ceka i 90 dana. Vise nego zalosno i bedno.
Voditelj im je postavio prava pitanja i alal mu vera.
I ova emisija je dokazala da je Beograd drzava u drzavi, u BG-u guzvi nema dok u bednom jugu srbije se ceka i 90 dana. Vise nego zalosno i bedno.
-
Boki78
Zivot je vazda pun zabave i razonode u nasim krajevima
http://vesti.mojauto.rs/Istrazujemo/384 ... e-obavezan
http://vesti.mojauto.rs/Istrazujemo/384 ... e-obavezan
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Mene je Alvirović juče prijatno iznenadio svojim oštrim pitanjima. Obično se bavi nekim skupocenim kolima koja mi ni za 20 godina ne možemo da kupimo, a sad se stavio na stranu običnih ljudi. Alal vera.
nije dobio kintu, inace bi bilo kako je atest za nase dobro i treba tri puta dnevno posle jela... 
najbolje su one curke koje kazu kako "jeste skupo ali je to za nase dobro"...treba dvaput godisnje i petar pan da ga sprovodi u delo ili jos bolje kapetan kuka...
isto ko za farove preko dana cela evropa videla da se za...a i ukinula a nasi naravno UVELI...
najbolje su one curke koje kazu kako "jeste skupo ali je to za nase dobro"...treba dvaput godisnje i petar pan da ga sprovodi u delo ili jos bolje kapetan kuka...
isto ko za farove preko dana cela evropa videla da se za...a i ukinula a nasi naravno UVELI...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Citava evropa koristi dnevna svetla u maglenkama a nasi policajci i dalje pisu kazne i ne znaju da su to dnevna svetla a ne maglenkejeronimo wrote: isto ko za farove preko dana cela evropa videla da se za...a i ukinula a nasi naravno UVELI...
.
I sta sad, dali da se radi atest ili ne http://vesti.mojauto.rs/Aktuelne-vesti/ ... g-uredjaja
Samo da napomenem da ovde u LE idalje nece doci da rade ateste, kad ce niko nezna. U zadnjih mesec dana i vise bili su samo jedan dan.
Samo da napomenem da ovde u LE idalje nece doci da rade ateste, kad ce niko nezna. U zadnjih mesec dana i vise bili su samo jedan dan.
moze ali i ne mora, mor bit bidne, a i ne bidne. ne zna se.... 
I tako... Dzabe se dize prasina oko atesta da ce biti povucena uredba. Sad sam zvao ams i covek kaze da je to pisano samo u medijima a da banda koja donosi te zakone nije ni razmisljala o tome. Tako da reateste cemo morati ipak raditi.
I ja kazem, pa ko je lud da prekine nesto sto mu zaradjuje leba bez motike.
I ja kazem, pa ko je lud da prekine nesto sto mu zaradjuje leba bez motike.
Ja sam pisao Blicu pre neki dan na onoj vesti da ce se reatest odloziti, da su oni delom odgovorni za ovu pat poziciju jer su jedini oni pisali da ce biti odlozen i oni naravno komentar nisu objavili. Tako da verovatno 99% nema nista od odlaganja...
Samo Samara Srbina Spasava
-
Boki78
Reatest je vadjenje love, ali Atest je veoma bitan, a pod utiskom sam nakon sto sam danas skidao isparivac na jednoj samari. Zadnjih sat vremena sam spominjao familiju geniju koji je isti ugradjivao, a i ostatak instalacije je uradjen u stilu malog majstorskog Djokice 
to je normalno, ali atest je izmisljen u doba kada si mogao sam da ugradis gas(i samo zbog toga). u normalnim drzavama sam ne radis nista a servis ti odmah garantuje(jer imaju licencu) i gas upisujes u saobracajnu(znaci samo taksa i gotovo). kod nas je sve to potrebno rastegnuti da sto vise njih predje na dizela. a posle se zna ,taksa na njih ili povecanje cene goriva kroz akcize...
Ja uradio reatest u petak sada, ne znam sta naplacuju 6000 din, pregledaju da li se oznake na isparivacu i boci poklapaju sa oznakama na papirima i podizu auto i gledaju kako su vodjena creva za plin i tjt. Sad evo spominju da ce danas u SATu objaviti neko resenje za reatest plina koje ima i dobre i lose strane. Ne bi me cudilo da dobra strana bude da se otkazuje reatest, a losa da oni koji su uradili mogu da ga is*use ... Nista me vise ne cudi ovde nas....
Samo Samara Srbina Spasava
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Evo upravo sam odgledao emisiju. Sve ostaje po starom, sem sto ce tehnicki pregled biti besplatan (mada mislim da je do sad kostao 1 dinar uz polisu). E, da, i agencija ce se odreci svojih 300din ali ko zna kad.
To bi bilo to.
To bi bilo to.
I bese emisija i nista olaksavajuce nisu rekli. Rekose samo koliko sam ih ja razumeo da ce kontrola da se uvede na dve godine i da kontrolu mogu vrsiti svaki tehnicki pregled a koliko ce to kostati ko zna. Znaci na reatest se mora i odlaganja nema, ja sam tako i pisao da od prekidanja reatesta nema nista.
Imaju oni dovoljan stepen iq da zakljuce da lakseg otimanja para nema zato ce i da nastave po starom.
Imaju oni dovoljan stepen iq da zakljuce da lakseg otimanja para nema zato ce i da nastave po starom.