Sudbina mnogih Lada

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

vigmir

Post by vigmir »

Jesi li malo rascistio dvoriste? Znam da je bila velika guzva kad smo bili na radnoj akciji.

djape1977

Post by djape1977 »

velika guzva
to je samo uctiv naziv za HAOS :D

pa za pocetak, bela karavanka je otisla, crvena samara je uradjena i ofarbana, u medjuvremenu je stigla jos jedna samara da se odradi ali manji zahvat i nece dugo ostati. uskoro ide skoljka od samare koju smo rastavljali, pitaj onog tvog drugara/rodjaka ako je zainteresovan dajem je za 50e, ako ne, ide u gvozdje sledece nedelje. jos kad bi se otarasio bube i ona dva citroena bx...

ma fora je u tome sto mi vlasnik placa pomera dupe, svaka dva tri meseca mi najavljuje iseljenje jer je smislio sta ce drugo sa placem a onda mesec dana kasnije odustane i sve dalje po starom... kad bi mi rekao da sam miran 2 godine lepo bi pokrio i drugu garazu i napravio magacin za delove. ovako mi se ne ulaze nista.
j***** auto bez kardana

na benzinskoj me vole

Post by na benzinskoj me vole »

A šta kad ti prijatelj malograđanin kupi jaguara S-type iz Italije sa 180 000 km pa se učlani u Jaguar klub.

Ili kad drugi kupi lagunu 1 za 3000 E koja pije litru ilja na 1000km i ima mlohavi mjenjač pa ti sere po Nivi tu i tamo.

Ili koji ima Acenta koji na 100 000 km pije 1 ulja na 2500 km , pa ti isto sere po ladi koja Ne troši ulje. Pa ga frajer udari sa pasatom 3 u prednji blatobran na parkiralištu i skoro mu izbaci karoseriju iz centra

Ili koji se podsmjehuje Nivi pa potrga novog Citroena C3 za 30 000 km ( ovjes+mjenjač+motor)

Odgovor ne čine čovjeka auti već kompleksi..
Ruska mashinerija by Srky the only way to fly !

BKS_tmo

Post by BKS_tmo »

na benzinskoj me vole wrote: Odgovor ne čine čovjeka auti već kompleksi..
Amin!
[img]http://i220.photobucket.com/albums/dd85/BKStmo/CopyofA002.jpg[/img]

aleksa

Post by aleksa »

Pusti te ljude,nek uziva svako u svom autu! :cool

Post Reply