Šta ste danas napravili sa svojom ladom ?
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
-
Boki78
Re: Šta ste danas napravili sa svojom ladom ?
Nemoj ga hvalis, sada ce da uzme i zalepi antibakterijski flaster preko baloncica 
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
-Vala jok ja,ne pada mi na pamet da joj sad opruge menjam,pa ponovo da vracam korube..elem,mislim da je problem sto kada smo drugar i ja stavljali korube,tesko je ivica nalegla iz rub,onda je drugar jako prstima pritiskao,a nije se osusilo dobro,pa se vremenom baloncic napravio.Rdje ispod baloncica nema,nista ne cackam.Boki78 wrote:Pa boja sama od sebe obicno nece da nabubri.![]()
Nemoj si lencuga, nego idi i pazi to mezimce. Stavi mu bolje vise/jace opruge i korube dzimrijo poglavicanstveni
a nema ni baloncica da stavim flaster,sto rece Herr Boki,samo mozda prvo kremu onu... ...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
-
Boki78
Cek bre, lajka ti je ranjena, a neces da je previjes? 
Zar ne bese da ti zadnji tockovi kace korube?
Zar ne bese da ti zadnji tockovi kace korube?
- altinjanin
Skinuh korube jos pre par meseci,popucale nacisto,untrasnjost,po sredini.Sad ne kaci nista.Ma sta je ranjena,ja sam ranjen i to finansijski!!!!!!!!!

...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
-
Boki78
Tebe ce skvo da previjealtinjanin wrote:Skinuh korube jos pre par meseci,popucale nacisto,untrasnjost,po sredini.Sad ne kaci nista.Ma sta je ranjena,ja sam ranjen i to finansijski!!!!!!!!!![]()
![]()
Imas onog mog Rusa od prosle godine kod koga su korube bile 1500 set pa vodi Skoru da se cenjakte
- altinjanin
..u planu mi je stakla jos da zatamnim,i od mene ende! ...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
-
travelman
Danas nisam nista napravio sa mojom Ladom ali sam zato nabavio brdo sitnica pa ce tokom iduce nedelje biti zanimacije od jutra do sutra.
Boki, hvala ti ...
...
Boki, hvala ti ...
-
Boki78
Hvala tebi!travelman wrote:Boki, hvala ti ......
Hvala njemu?????

- altinjanin
Danas???Ha!!Danas,eto slucajno zadnji levi prozor nije hteo da se zatvori do kraja..slucajno pozvah Autoladu,dole u Retenziji,sad se drugacije zove,da pitam da nemaju slucajno plasticni zupcanik,kad eto iznenadjena,ima!!!!800 din kosta,ja pravac u radnju,kupio,podmazao,sve sredio i eto malo sex-a danas...
:mrgreen:Inace da dodam ima 2 tipa,stari tip[bele boje] i novi tip[crne boje].Kod mene je..naravno novi tip
ujedno sam i lezaj zamenio,bilo je malo lufta,i rdje..to zadovoljstvo je kostalo 390 din.
-
travelman
Ja ti rekoh da je mnogo prakticnije ostaviti dobar utisak kod domacice nego kod Bokija ...Hvala njemu?????![]()
![]()
![]()
Bolje da si se sladio palačinkama a ne ćokoladom ...
A sad odoh da napravim nesto sa svojom Ladom .... slike veceras .
- altinjanin
Ja bih vas trojicu zakljucao u Samaru[3 vrata],pa da vidim kako biste se druzili...

Danas nismo radili oko lade ......danas smo KUpili jednu ladu

Oteo mi je juce zvucnike GANC nove
Nesto !!!!travelman wrote: A sad odoh da napravim nesto sa svojom Ladom .... slike veceras ..
Oteo mi je juce zvucnike GANC nove
Kam slike i detalji, da vidimo valjali nešto.skora wrote:Danas nismo radili oko lade ......danas smo KUpili jednu ladu![]()
-
travelman
Ja se sa njima druzim samo kada je klopa u pitanju tako da bi iz te trovratne Samare svako izasao na po jedna vrata.Ja bih vas trojicu zakljucao u Samaru[3 vrata],pa da vidim kako biste se druzili...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti ono zoves zvucnicima, ahahaaa.... bas su GANCI ...Oteo mi je juce zvucnike GANC nove
Cekam da padne mrak pa da postavim slike, smejace mi se ljudi ...
Super, jel i ta za rasturanje ...Danas nismo radili oko lade ......danas smo KUpili jednu ladu![]()
... Taman da pokupim ono sto nisam od Bokija ... U pravu je altinjanin, treba se druziti sa vama dvojcom ...