Ладе у огласима
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
-
Boki78
Re: Ладе у огласима
A jel ti kapiras koji auto i na kom trzistu prodajes? Ne prodajes mecku svabama, doduse to servo nije plus podrazumeva se, vec ladu srpskim sirotanima. A u toj konstelaciji imas pozicija podloznih kvarenju koliko hoces, a nemas plin. Jbg stavi se u kozu svog trzista, onog sto te tera na konpoce kad ga vidis. 
I dalje ne znamo cenu koju je Imre planirao.....da bih dao svoje misljenje naglas
- Imre
- Automobil: Honda Civic Tourer
Pa jel ti znas koliko trazim?Boki78 wrote:A jel ti kapiras koji auto i na kom trzistu prodajes? Ne prodajes mecku svabama, doduse to servo nije plus podrazumeva se, vec ladu srpskim sirotanima. A u toj konstelaciji imas pozicija podloznih kvarenju koliko hoces, a nemas plin. Jbg stavi se u kozu svog trzista, onog sto te tera na konpoce kad ga vidis.
1300 kod kuce ili 900 preuzimanje u nemackoj sa burencetom piva i punim rezervoarem.
-
Boki78
Eto Skori se ispunio san da sazna cenu.Imre wrote:1300 kod kuce ili 900 preuzimanje u nemackoj sa burencetom piva i punim rezervoarem.
Aj sad gledaj ovako, 1300 na prag, papirici +50, a za par meseci +200 sem ako kupac nije iz Subotice, pa +600 plin da nista drugo ni takao nisi
doduse vec mi se javlja da se bar neko premislja da proda sve njive ili digne kredu pa da bude baja na selo
- Imre
A sad bi Altinjanin rekao: Raus!Boki78 wrote:Eto Skori se ispunio san da sazna cenu.Imre wrote:1300 kod kuce ili 900 preuzimanje u nemackoj sa burencetom piva i punim rezervoarem.![]()
Aj sad gledaj ovako, 1300 na prag, papirici +50, a za par meseci +200 sem ako kupac nije iz Subotice, pa +600 plin da nista drugo ni takao nisiNaravno moze se voziti i na benzin ali za razliku od tebe gde je to uglavnom bio madjarski koji valja, ovde ce uglavnom biti srpski krsteni, sto znaci i veca potrosnja, i veselje sa diznama i svasta nesto u najavi. To izadje 2150 kao dobar dan a to je vec cifra.
doduse vec mi se javlja da se bar neko premislja da proda sve njive ili digne kredu pa da bude baja na selo![]()
-
Boki78
Jest i onda svi zavrse na pivcugi 
Mada da budemo posteni, za 1300 ce se neko sigurno zalteti, kad proleti skontace, ali zalet je bitan
Mada da budemo posteni, za 1300 ce se neko sigurno zalteti, kad proleti skontace, ali zalet je bitan
- Imre
E pa ondak,900+50 za avion+140 za gorivo i putarinu-65 gorivo koje je u njemu+350 polovan plin+50 papirici,znaci sve ukupno 1425 (registraciju ne racunaj,to bi platio i kad bi kola dobio na poklon).I to je 725 manje nego sto si ti racunao!Boki78 wrote:Eto Skori se ispunio san da sazna cenu.Imre wrote:1300 kod kuce ili 900 preuzimanje u nemackoj sa burencetom piva i punim rezervoarem.![]()
Aj sad gledaj ovako, 1300 na prag, papirici +50, a za par meseci +200 sem ako kupac nije iz Subotice, pa +600 plin da nista drugo ni takao nisiNaravno moze se voziti i na benzin ali za razliku od tebe gde je to uglavnom bio madjarski koji valja, ovde ce uglavnom biti srpski krsteni, sto znaci i veca potrosnja, i veselje sa diznama i svasta nesto u najavi. To izadje 2150 kao dobar dan a to je vec cifra.
doduse vec mi se javlja da se bar neko premislja da proda sve njive ili digne kredu pa da bude baja na selo![]()
Skora je rekao cenu kad je Imre pitao ozbiljno sta mislimo koliko ce ga cenitiBoki78 wrote: Eto Skori se ispunio san da sazna cenu.![]()
Meni je interesantno preuzimanje u D......naravno voleo bih neku sliku trenutnog stanja jer je kupovina na slepo....Imre wrote:1300 kod kuce ili 900 preuzimanje u nemackoj sa burencetom piva i punim rezervoarem.
Imali mesta price oko cene??
-
Boki78
Taksa na BG aerodromu ti je simpaticnih ~60e a da kartu ni omrsio nisi, jbg usluga mora da je vrhunska al za malo. Naravno moze i bus do budimpeste pa da se stedi na taksi
Polovan plin je 350, ali papirici su bogme 100 jer auto nije imao plin, a to mu je prva ugradja sem ako saobracajna ne tvrdi drugacije, a ne tvrdi.
Naravno tu su i rucice majstora, a i rezervica koja se sprema ako nesto krene po zlu jer garancije kao kod novog nema
mada me cui kako si od brembo diskova, lucas plocica i castrol ulja cas posla promenio filozofiju pa presao na polovnu plincugu
Inacxe racunao sam normalno, jesi ti siguran da ti kupac moze doci u DE, tj da ima i vremena i mogucnosti?
Polovan plin je 350, ali papirici su bogme 100 jer auto nije imao plin, a to mu je prva ugradja sem ako saobracajna ne tvrdi drugacije, a ne tvrdi.
Naravno tu su i rucice majstora, a i rezervica koja se sprema ako nesto krene po zlu jer garancije kao kod novog nema
Inacxe racunao sam normalno, jesi ti siguran da ti kupac moze doci u DE, tj da ima i vremena i mogucnosti?
-
Boki78
Ako nista nije sjebao u medjuvremenu, auto ti je san snova, daklem jedina lajka na forumu u takvom stanju i sa takvom opremomskora wrote: Meni je interesantno preuzimanje u D......naravno voleo bih neku sliku trenutnog stanja jer je kupovina na slepo....
Ti znas da je kod mene prevashodan finansiski faktor i ta vrsta inicijative..... 
-
Boki78
U tom slucaju, ne nece ti je dati za 300e iako mu budes ponudio da izvedes trbusni ples na haubi 
- Imre
Meni je skroz jasna situacija u Srbiji.Mnogi misle da ne znam,ali sam svestan toga,i ja sam imao trenutke kad sam vratio bananicu od 7 dinara na policu,jer nisam bio siguran da li cu imati do kraja meseca,a sad kako vidim situaciju,ne vidim da bi bilo bolje nego tad.Boki78 wrote:Jest i onda svi zavrse na pivcugi
Mislim da je 1300 vise nego jako dobra ponuda za kola kao sto su moja,to naravno znaju ljudi iz mog okruzenja,ne i prolaznici koji citaju oglase,zato sam i dobio prosle godine ponudu od 2000 za dva dana.Pitao me koliko trazim,rekao sam 2000 i pristao.Sad,gledajuci opste finansijske uslove u Srbiji i moju realnu situaciju sa kolima,mislim da je 1300 vise nego korektna cena.Jeste da nema plin,ali ako se pogleda sa druge strane,voznja na plin moze dati negativne posledice na motor ako se lose odrzava,a posebno na karoseriju ako se stavlja druga boca itd,pa se busi na sve strane...A i potrosnja je manja nego na samari 1.3.A 1300 moze biti i jeftinije,ako neko dodje po kola,ali to bi moglo tek u septembru zbog punomoca,a slike i video snimak bih mogao uraditi o kolima sa zeljenim detaljima.Ovo naravno nije oglas,ali smo se nekako zaleteli u ovu temu,a vec se ni sam ne secam kako...A ni cenu nisam hteo reci,ali ste i to izvukli...

Last edited by Imre on Sun Jul 13, 2014 3:58 pm, edited 1 time in total.
- Imre
Pa isto ti dodje da sam ja ugradio plin pre par godina ili ti sad ugradio polovnjaka.Isto godiste.To ti je nelogicno kalkulisanje koji sam maznuo od tebe.Boki78 wrote:Taksa na BG aerodromu ti je simpaticnih ~60e a da kartu ni omrsio nisi, jbg usluga mora da je vrhunska al za malo. Naravno moze i bus do budimpeste pa da se stedi na taksi![]()
Naravno tu su i rucice majstora, a i rezervica koja se sprema ako nesto krene po zlu jer garancije kao kod novog nemamada me cui kako si od brembo diskova, lucas plocica i castrol ulja cas posla promenio filozofiju pa presao na polovnu plincugu
![]()
Ne znam o kakvoj taksi pricas.Avionska karta se ne rezervise sa jednog dana na drugi,pa lepo sa taksom zajedno platis 49 od Beograda do Diseldorfa,a tamo te ja cekam.
U svakom slucaj,daleko smo od sume koju si prvi put napisao
-
Boki78
Ma jasno je da je ona fenomenalna i da je 1300 super cena to ti niko ne spori, cak je toliko super da za tebe nije. Pre koju godinu su ovde kupovani totalni krsevi sa slicne pare. Sa druge strane koliko god ona bila odlicna, kupac tu nema neki racun ni na krace ni na srednje staze. Jbg lada+srbija=vencanica i muka ... No da se ne lazemo mislim da ces za 1300 sigurno brzo naci kupca 
Sto se plina tice, bez njega ona u svakodnevnoj upotrebi nema naroci tracun. Inace meni samra 1.3 vuce ispod 6 na 80km/h, a u gradu moze da padne ispod 9 ako vozim ko prosecna travelmanova tiha patnja (bakuta)
Sa mojom nogom to znaci 7 na putu, 10 u gradu i brojanje sekundi do plincuge 
Sto se plina tice, bez njega ona u svakodnevnoj upotrebi nema naroci tracun. Inace meni samra 1.3 vuce ispod 6 na 80km/h, a u gradu moze da padne ispod 9 ako vozim ko prosecna travelmanova tiha patnja (bakuta)