Pamet u glavu
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
I ovo sa Ikodinovicem je prica koja se ponavlja iz dana u dan, samo sto oni "nepoznati" nikad ne dodju na naslovne stranice....cemu brzina jurnjava preticanje
smanjite brzinu....em nemamo nikakve puteve, em nemamo nikakva vozila, ako nemamo ni glave, dzaba ga bilo
steta za mlade ljude....
ali cinjenica je da sami sebi kroje sudbinu
negde sam procitao i zapamtio, bolje stici 30 minuta kasnije, nego otici 30 godina ranije
smanjite brzinu....em nemamo nikakve puteve, em nemamo nikakva vozila, ako nemamo ni glave, dzaba ga bilo
steta za mlade ljude....
ali cinjenica je da sami sebi kroje sudbinu
negde sam procitao i zapamtio, bolje stici 30 minuta kasnije, nego otici 30 godina ranije
Jedno je zaliti nekoga jer ga svi cenimo, ali mora se priznati istina da je preterao na pedali...
ovako smrskati juga motorom, to nije sa 50km/h
http://www.rts.co.yu/page/stories/ci.ht ... tionId=134
ovako smrskati juga motorom, to nije sa 50km/h
http://www.rts.co.yu/page/stories/ci.ht ... tionId=134
Ja najbolje znam sta znaci "bliski" susret sa motorom.Iskusio sam to pre 2,5 godine na Avali i verujte mi da nije ni malo naivno.Oni su tako mali i neprimetni u retrovizoru i pojavljuju se kao grom iz vedra neba.Sada kada ih vidim bezim od njih kao djavo od krsta.
Sto se tice ovih manijaka na Ibarskoj magistrali to je posebna prica.Ljudi se ponasaju i voze kao da imaju 9 zivota.Strasno

Sto se tice ovih manijaka na Ibarskoj magistrali to je posebna prica.Ljudi se ponasaju i voze kao da imaju 9 zivota.Strasno
po meni, ovo sto hoce da uvedu za polaganje (kao u americi) da dobijes probnu dozvolu, pa ako napravis bilo kakav prekrsaj ne mozes polagati vozacki neko odredjeno vreme, je super stvar.
e sad na to jos dodas i paprene kazne, to je onda prava stvar.
i jos koga uhvate da vozi pod dejstvom alkohola treba da mu trajno oduzmu dozvolu.
jesam li previse stroga?
nas narod priznaje samo udaranje po dzepu i nista vise.
zalosno.
e sad na to jos dodas i paprene kazne, to je onda prava stvar.
i jos koga uhvate da vozi pod dejstvom alkohola treba da mu trajno oduzmu dozvolu.
jesam li previse stroga?
nas narod priznaje samo udaranje po dzepu i nista vise.
zalosno.
Daj ne pričajte gluposti! Postoji zilion nelogičnih ograničenja po Srbiji, i sad kao nikad niste prekoračili 20% takva ograničenja.
Onaj put do Batajnice pored Galenike sa dve trake gde je ograničenje 60, i sad ko tuda vozi 72 - treba mu oduzeti dozvolu... budalaština! Ili jedan deo puta od Novog Sada do Beočina pored mesta Rakovac (da naglasim pored a ne kroz) stoji ograničenje 40 i zaustavi me radarska sa 80 na sat (skroz opuštene vožnje sa konstantnim održavanjem te brzine i bez ikakvog forsiranja jer je jednostavno deonica puta takva) i kaže mi sam policajac "znamo mi da nema smisla ići ovuda 40 ali pošto su ovi postavili znak mi moramo kontrolisati". Svi nešto pametuju kako se drže ograničenja i poštuju sve moguće propise a kad sednu za volan i krenu sasvim normalno da voze prekrše gomilu pravila a da toga nisu ni svesni.
Onaj put do Batajnice pored Galenike sa dve trake gde je ograničenje 60, i sad ko tuda vozi 72 - treba mu oduzeti dozvolu... budalaština! Ili jedan deo puta od Novog Sada do Beočina pored mesta Rakovac (da naglasim pored a ne kroz) stoji ograničenje 40 i zaustavi me radarska sa 80 na sat (skroz opuštene vožnje sa konstantnim održavanjem te brzine i bez ikakvog forsiranja jer je jednostavno deonica puta takva) i kaže mi sam policajac "znamo mi da nema smisla ići ovuda 40 ali pošto su ovi postavili znak mi moramo kontrolisati". Svi nešto pametuju kako se drže ograničenja i poštuju sve moguće propise a kad sednu za volan i krenu sasvim normalno da voze prekrše gomilu pravila a da toga nisu ni svesni.
[img]http://i220.photobucket.com/albums/dd85/BKStmo/CopyofA002.jpg[/img]
Ne pricam da ne treba krsiti pravila - tj. da ih ja nikad ne krsim - ali npr. voziti ibarskom na pravcu 100 kao shto vidish dovododi DO TROJE MRTVIH! A to je samo 20 iznad ogranicenja, ravnica - ma milina prosto!
Novosadski put? Kreator udovica - koliko je ljudi izgunilu na tom putu pa to nije normalno - a svi su mislili da su ta ogranicenja retardirana.
Novosadski put? Kreator udovica - koliko je ljudi izgunilu na tom putu pa to nije normalno - a svi su mislili da su ta ogranicenja retardirana.
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
Pre par dana sam bio u Bosni i da vidite kako se u federaciji poštuje ograničenje od 50 u gradu ali nema kod pandura babe dede i ostala rodbina. Naš novi zakon se donosi već 5 godina a nije problem u njemu već u sprovođenju i poštovanju.Ko žuri neka krene na vreme, jer ko što se iz istorije zna Marko kraljević nije kasno stigao nego je kasno krenuo.