pazi ovu reklamu

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

finaldesign

pazi ovu reklamu

Post by finaldesign »

nisam mogao odoljeti da ne stavim ovu reklamu:

Image

:D :D :D

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

To je negde sa pocetka osamdesetih, cim nema lajsne i ratkapne. Nisam dobar poznavalac Zastave, ispravite me ako gresim.

Stvarno je cica po mom ukusu, onako vitka i crna. Mora da je sada bakutaner. :lol:

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

A ja mislio da je ljosnuo zato sto je izasao napolje pa ga spicila vrucina, znate kao kada iz klimatizovanog auta izadjete na + 40, jer stojadin tako dobro greje da je napolju sigurno bilo toplije.

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Dobro, necemo vredjati i nipodastavati druge marke, ali da lada ima vrhunsko grejanje, ima. Vozio sam dosta automobila u zivotu i bilo je onih koji su stvarno dobro grejali, ali kada je na ladi ispravna slavina grejanja, onda se ni jedan ne moze porediti.

Bax-Lada 2107

Post by Bax-Lada 2107 »

:twisted:
Last edited by Bax-Lada 2107 on Tue Feb 20, 2007 1:39 am, edited 1 time in total.

Bax-Lada 2107

Post by Bax-Lada 2107 »

Slazem se u potpunosti :D

Alekre

Post by Alekre »

Au, slazem se, crnka je tataratira :P
Evo vam reklame kada tovljenik padne cim izadje iz ''keca''.
http://rapidshare.de/files/23989867/zastava.wmv.html

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Marko wrote:Koliko mi se cini, i na mercedesu je grejanje bilo skoro do daske, kad si me vozio? Koliko je bilo napolju stepeni? :D
Cini ti se decko :wink: greje jednako dobro, samo sto mozes preciznije da usmeris topao vazduh i da podesis temperaturu za levu i desnu stranu posebno, a ima i posebne izvode da greje noge putnika na zadnjim sedistima. Jos jedna prednost, grejanje odmah krece sa radom, jer ima elekticne grejace na prednjem hladnjaku, tako da se motor veoma brzo zagreje.

hura

Post by hura »

HM da veoma mi je poznata reklama... cak mislim da imam negde ovaj poster, ili je cak to bila jedna od naslovnih strana nekog caopisa... moracu da potrazim.. :)
To Sam Ja Mare

Goxxy

Post by Goxxy »

Evo još jedne reklame za Zastavu - potpuno umetnička.
http://www.youtube.com/watch?v=n70y9Dio-qU

Tip se "kliza" kada izađe iz kola.
http://www.youtube.com/watch?v=l8fkkje_pkQ

A ovo što je finaldesign okačio, imao sam odštampano svojevremeno na A4 papiru i držao sam u firmi ispred sebe kao "odličan primer retro dizajna" :D
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Ccc, nemj se vise brukati, ne okrece se nikakva poluga, nego neka vrsta potenciometra, koji regulise elektricni senzor za grejanje. Nije ga moguce drzati na max, jer onda vazduh koji ulazi u kabinu bukvalno pece. Moj MB je zadnja serija te vrste, pa ima dosta opreme kao C klasa.

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Jap.

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Post by Miljan »

Ocigledno da niste videli kako greje Zastava kad je sve kako treba. Kod mene bukvalno ne mozes da sedis unutra koliko je vrucina kad je ukljuceno grejanje na max i ventilator na max. Isto i kod drugara na novom Yugu.
Naravno, znam mnoge kojima grejanje jedva radi, jer se raz*ebu one sajle pa ne moze da se ukljuci kako treba, tj. ne otvara lepo slavinu i klapnu za prolaz vazduha.

Onaj model na prvoj slici je S (Super) ili SC (Super Confort), na pocetku proizvodnje je bio S (Super), a kasnije SC (Super Confort), proizvodio se od '79-83. god. Za razliku od modela Confort, nije imao bocne lajsne na vratima i krilima, imao je izmenjena sedista, nasloni su izjedno sa naslonom za glavu, imao je dvogrli karburator Weber 30/32 DMTR 90/250 i 4-2-1 izduvnu granu sto daje 64KS.

Pozdrav

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

To majstore, cekao sam da se ti javis povodom ove price. Zna se ko zna znanje kada je zastava u pitanju.
Povrh svega, u ladi ne mora da ti radi ventilator da bi grejala k'o luda. Samo polugu za vruce i hladno pomerimo do kraja i to je to. Specificnost je da grejanje ne radi, tj. topao vazduh ne ulazi u kabinu dok se ne ukljuci hladno na max.

Skoro sam bio sa dva moja prijatelja policajca, koji patroliraju u nivi i psuju kako su se smrzli kao p...e. Rekoh im da povuku i polugicu za hladno i sutradan psuju kako ne mogu da disu, kako ne moze da prestane da greje....

lazza

Post by lazza »

:)
ako samo zbog neceg zavoleo u pocetku samaru, osim prostranog zadnjeg sedista . . . to je zbo ggrejanja . . .

Post Reply