Zastava 128 tuning

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

Post Reply
Goxxy

Zastava 128 tuning

Post by Goxxy »

Evo automobila, od mog dobrog prijatelja i mehaničara koji mi sređuje Sputnika. Što mu ja stalno kažem - ala smo se našli, ti sređuješ tvoj a ja svoj automobil :) Najbolja stvar kod Nebojše jeste u tome što je prvo hteo da kupi Samaru pa nju tako da sređuje, ali se ipak kasnije zbog većeg izbora za delove odlučio za 128-cu :)

Evo i slika, pa vi odlučite kakav je automobil i da li vredi ;)
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

Alekre

Post by Alekre »

Zastava, kao Zastava... No, treba respektovati svaki auto i trud koji je covek ulozio. Drago mi je da vidim nekoga ko je sredio Zastavu sa stilom. Pedantno, nikakav kic, kao da je drzi pod staklenim zvonom. Vidi se da je radio profesionalac. Svaka cast!

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Kada nabavim slike okacicu, od mog prijatelja Zumbula, koji ima zastavu 101 sa BMW felnama i fiat motorom 1.6.

Alekre

Post by Alekre »

Da li su te felne od serije tri, E21? Ta ''trojka'' se proizvodila, ako se ne varam, do 1983. godine?

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Post by Miljan »

Lepo izgleda, samo mi je pozadi nekako visok, dobro. bih mu dosle caure od 2-3 cm na zadnjoj viljusci.
Jel motor 1,1 nije diran, osim dvogrlog ?

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Alekre, bas te felne su u pitanju. Ja ih imam na 2105 sa hromiranim prstenovima i poliranim soljama u sredini. Felne su jake neverovatno i iz 1279. godine, a ravne su kao nove.

hura

Post by hura »

sa stilom nema sta... Jedino moja neka zamerka mozda je moglo bez zavesica iza tockova :wink:
To Sam Ja Mare

Alekre

Post by Alekre »

Na dubok branik bas i ne leze zavesice. Mada stvar ukusa.
Josife, imas felne iz srednjeg veka :wink: Okay su te felne samo sto ima mnogo krseva sa tim felnama. I wonna be original :wink:

Rus

Post by Rus »

Trud svakako treba ceniti, ali moram da kazem da mi se nikako ne svidja ova
crno - crvena kombinacija, moje misljenje naravno, ja bi mozda prefarbao u boju kola i obavezno izbacio one "zastite od udarca" sa vrata. Pretpostavljam da je auto tek u nekoj fazi sredjivanja, cestitke na ulozenom radu i "get to work" :lol:

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Iz srednjeg veka, ali su bolje od sve do jedne nove felne koja se ugradjuje na modele 110-112. To ne pricam napamet, nego je provereno, a vulkanizeri na masini za balansiranje nisu mogli da veruju da su perfektne.

Sta znaci to da ima mnogo krseva sa tim felnama? Zar mislis da bih ja stavio makar kakve felne na moju ladu?

Sto se tice 128-ce stvarno je extra. Stil sredjivanja je pitanje licnih afiniteta i ukusa vlasnika. Ovde je ulozeno dosta truda, ne znam da li je auto farban, ali je cakum-pakum.

Alekre

Post by Alekre »

U Smederevu skoro svi koji ''budze'' Zastave (Nalepnice, plave prskalice itd) stavljaju felne od E21 ili starog Kadetta.

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Post by Miljan »

Vidjam i u Nisu cesto te felne od E21 i uopste mi se ne svidjaju. Najvise ih stavljaju na Zastave i Lade zato sto su 4x98 to je valjda poslednji BMW-ov model sa tim rasponom rupa.

Post Reply