Evo automobila, od mog dobrog prijatelja i mehaničara koji mi sređuje Sputnika. Što mu ja stalno kažem - ala smo se našli, ti sređuješ tvoj a ja svoj automobil Najbolja stvar kod Nebojše jeste u tome što je prvo hteo da kupi Samaru pa nju tako da sređuje, ali se ipak kasnije zbog većeg izbora za delove odlučio za 128-cu
Evo i slika, pa vi odlučite kakav je automobil i da li vredi
Zastava, kao Zastava... No, treba respektovati svaki auto i trud koji je covek ulozio. Drago mi je da vidim nekoga ko je sredio Zastavu sa stilom. Pedantno, nikakav kic, kao da je drzi pod staklenim zvonom. Vidi se da je radio profesionalac. Svaka cast!
Alekre, bas te felne su u pitanju. Ja ih imam na 2105 sa hromiranim prstenovima i poliranim soljama u sredini. Felne su jake neverovatno i iz 1279. godine, a ravne su kao nove.
Na dubok branik bas i ne leze zavesice. Mada stvar ukusa.
Josife, imas felne iz srednjeg veka Okay su te felne samo sto ima mnogo krseva sa tim felnama. I wonna be original
Trud svakako treba ceniti, ali moram da kazem da mi se nikako ne svidja ova
crno - crvena kombinacija, moje misljenje naravno, ja bi mozda prefarbao u boju kola i obavezno izbacio one "zastite od udarca" sa vrata. Pretpostavljam da je auto tek u nekoj fazi sredjivanja, cestitke na ulozenom radu i "get to work"
Iz srednjeg veka, ali su bolje od sve do jedne nove felne koja se ugradjuje na modele 110-112. To ne pricam napamet, nego je provereno, a vulkanizeri na masini za balansiranje nisu mogli da veruju da su perfektne.
Sta znaci to da ima mnogo krseva sa tim felnama? Zar mislis da bih ja stavio makar kakve felne na moju ladu?
Sto se tice 128-ce stvarno je extra. Stil sredjivanja je pitanje licnih afiniteta i ukusa vlasnika. Ovde je ulozeno dosta truda, ne znam da li je auto farban, ali je cakum-pakum.
Vidjam i u Nisu cesto te felne od E21 i uopste mi se ne svidjaju. Najvise ih stavljaju na Zastave i Lade zato sto su 4x98 to je valjda poslednji BMW-ov model sa tim rasponom rupa.