Pomoc potrebni delovi!!!

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

Post Reply
letnjikovac

Pomoc potrebni delovi!!!

Post by letnjikovac »

Drugar je slupao Nissan Micru 2003-2004 uglavnom ovaj noviji model pa posto je taj auto egzotika ne moze nigde da nadje zadnja leva vrata i zadnje levo krilo!
Ako neko zna gde mogu da se nadju ovi delovi po nekoj razumnoj ceni a vi pomazite auto stoji vec tri meseca polupan!
Nije problem da dodjemo i do Hrvatske, Slovenije, Bosne ako mozete i hocete a vi pomozite!
Nalazacu sledi nagrada (doduse simbolicna al je nagrada)!!!
Unapred hvala!

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

ej,mislim da znam i da mogu da pomognem,ima u Bgd,iza banjice/put ka jajincima/ sa leve strane servis,otpad ustvari to je firma samo za japanska vozila znam da imaju sta neces posto je moj prijatelj motor u toyotu ugradjivao,tako da znam da imaju sve moguce i nemoguce za japance, jedino da vidim za broj tel,pa kucnem
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

altinjanin

Post by altinjanin »

nasao sam,pozovi,pa vidi,ako sam pomogao drago mi je :) firma se zove OVER DRIVE,Bulevar JNA 51 Jajinci,tel. 011/309-78-42,ili 011/309-78-43.imas i na sajtu OVER DRIVE Beogred,pozdrav

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

postoji u Nisu firma koja se zove Japan Centar. Verujem da nije problem naci telefon. Imaju i polovne delove...

Beagle

Post by Beagle »

Ajmo sad i meni pomoc :)

Prijatelj je imao nesrecu da mu se hauba otvori u toku voznje, prelomi, razbije soferku i osteti krov. Problem je naci haubu za njegov auto.

Ako neko zna gde moze da se nadje polovna hauba za Citroen Saxo, 2001 godiste, neka mi javi. Bio bih mu puno zahvalan.
Lada 111 1.5GTE 16v + BRC Sequent

altinjanin

Post by altinjanin »

na petlovom brdu znam da ima citroen otpad,tj.bilo je i to dosta modela,jedino da se ode tamo pa da vidite na licu mesta. nalazi se iza pumpe omv,znaci prodje se,pumpa ostaje sa desne strane,i jos mozda kilometar,dva sa desne strane se skrece,vidi se ne moze se omasiti. jedini to znam,e sad da li ima ne bih znao reci. mislim da se taj otpad zove PEVAC

Gile_NBGD

Post by Gile_NBGD »

Imas na Novom beogradu dva otpada za Citroene.Jedan je u Vinograckoj,a jedan na ledinama(Citroen servis,otpad "Bursac")Od njih ja kupujem delove za moj Citrojen.....

Beagle

Post by Beagle »

Eh kad bi tako lako bilo :). Prijatelj je zvao dosta otpada sa teritorije Beograda i nijedan nije imao. Reci cu mu za ta dva, mada cisto sumnjam da te haube ima u Beogradu.
Lada 111 1.5GTE 16v + BRC Sequent

djape1977

Post by djape1977 »

nema. radio je moj drugar limar skoro jednog saxa i nije nigde bilo haube pa je na kraju ipak peglao.
j***** auto bez kardana

Milan 2107
Automobil: 2107 e39 525D

Post by Milan 2107 »

Beagle wrote:Eh kad bi tako lako bilo :). Prijatelj je zvao dosta otpada sa teritorije Beograda i nijedan nije imao. Reci cu mu za ta dva, mada cisto sumnjam da te haube ima u Beogradu.
ako nesto nema u bg gdje onda ima :lol:
Zašo voziti nivu sa 1.7i koja troši 10L benzina kad možete voziti nivu sa 240D MB motorom koja troši 12L dizela

dris

Post by dris »

Nema delova za Saxo :shock: , pa to nije tako redak auto.

Kad malo bolje razmislim, vozicu ja ladu jos neko vreme :D
Obzirom na cene servisa ovih "modernih" automobila...

:roll:

laki-91

Post by laki-91 »

Za tu Micru jako je tesko naci delove, mi smo pre par meseci radili jednu 2002 god i vrata su placena 180eur, a juce sam uzeo za Astru G zadnja za 60eur

Nemoguce da nema hauba za Saxa u Velasu?

Za te novije automobile nije problem naci krila, haube, farove, branike toga ima koliko hoces kopija, najveci problem su ako ti trebaju vrata ili da se odsece neki deo karoserije.

svabazr
Automobil: lada 2106

Re: Pomoc potrebni delovi!!!

Post by svabazr »

za to postoje auto otpadi ides seces sa stranaca ili slupanih sta ti treba i ide sve na kilo xD

Post Reply