Uzimajuci u obzir da sam neiskusan, mlad, pomalo napaljen, pitacu za savet o mojoj ideji. Ovako, blizi mi se 18. rodjendan (21. i ne planiram nikakvu zurku itd. Bacanje para i mucenje roditelja, pa sam odlucio da im trazim auto Hiljadu eura je maximum Dakle u obzir dolazi samo LADA! Zapeo sam Nivu 1.6. Mislim da nadjem neku za oko 500 eura i vaskrsnem je. Svestan sam cinjenice da se ne isplati i da ce cena sredjivanja biti cetvorocifrena, ali planiram da auto bude u mom vlasnistvu dosta dugo. Sto se tice sredjivanja, radicu sam. Od generalne do menjanja sijalica.
Sta mislite?
Nema sanse da nadjes Nivu za te pare jer su polovne Nive neverovatno skupe. Drugar je uzeo Nivu '85. god za 1800 eura, pristojno izgleda, ali nije neka bas super ocuvana.
Ako i nadjes za 500, veruj mi, trebace ti jos 2000 da je sredis, jer ces morati da menjas vrata i da pravis novi pod, nosac reduktora i sve ostalo. Ruke nisam racunao. Mene je moja izasla 3700 eura, za par godina ulaganja, a ruke nisam racunao.
Onda da batalim. Ako nadjem neku solidnu do hiljadu evra, penjacu se ocu na glavu da mi kupi. Hocu neki 4x4, izgleda da ce biti stednje do nekih 3,500 eura za SJ413.
Jbg, hteo bih neki 4x4. Kad sam siroma...
@Marko
Verovatno ce tako i da bude, ovih dana razgovaram sa ocem da mi uplati neke casove za voznju pa nadam se da cu do septembra imati vozacku i neku Ladu. I onda, u celoj trecoj godini idem Ladom u skolu ko co'ek. Nema autobusa, smrdjivih staraca
Ja ne znam samo gde vi to ljudi uzimate te automobile... da uzmem i ja kada se nude
Za 1000e nemaš kvalitetnu Samaru da je u dobrom stanju, nema šanse. Eventualno da te baš ukenja, a i onda bi morao da ulažeš još kinte da je središ kako valja.
Samaru ne uzimaj ako nemaš još 1000e pride, za ne-daj-Bože.