BG Car Show 2014
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
BG Car Show 2014
Danas sam bio na sajmu, Lade nigde nema. Da covek ne veruje da su uvoznici i servisna mreza potpuno zamrli...
Elem, Dacia Logan ne ostavlja bas neki impresivan utisak... Moj drug nije mogao da zatvori vrata, stalno se desava kao meni na Samari kada hocu lakse da kada zatvorim, ona se malo otvore ali uhvate... Jeste to verovatno samo kod tog primerka, ali razocaravajuce...
Elem, Dacia Logan ne ostavlja bas neki impresivan utisak... Moj drug nije mogao da zatvori vrata, stalno se desava kao meni na Samari kada hocu lakse da kada zatvorim, ona se malo otvore ali uhvate... Jeste to verovatno samo kod tog primerka, ali razocaravajuce...
Samo Samara Srbina Spasava
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Re: BG Car Show 2014
Kome treba lada on ce je naci, ja sam od daciej odustao, ja sma trebao da uzmem sandera step way al kad se sve sabere ne isplati se tako da sam odustao od kupovine novog auta i bacio se u projekat 
Ma znam, ali tako niko ozbiljan ne postupa, nego izlaze svoj auto, bori se sa konkurentima ili cenom ili kvalitetom ili i cenom i kvalitetom... A Lada se ne bori uopste... Malo kasnije cu okaciti i neke slike, cim mi drugar posalje..
Kakva crna dacija,uhvatio sam i povukao kvaku imao sam osecaj da ce u ruci da mi ostane,ona plastika (uopsteno plastika enterijera) je na nivou decije igracke !
Uslo nas 5-oro u nekog forda dvoje pozadi u gepek (neka manja sedista) dvoje normalno pozadi i jedan napred (gde je vozac),zatvorimo ti mi vrata kad ono nemogu vise da se otvore
I vuci-vuci nece i na kraju sreca sto je mogao da izadje ovaj na vozacevom mestu pa nas je otvorio
Uslo nas 5-oro u nekog forda dvoje pozadi u gepek (neka manja sedista) dvoje normalno pozadi i jedan napred (gde je vozac),zatvorimo ti mi vrata kad ono nemogu vise da se otvore
I vuci-vuci nece i na kraju sreca sto je mogao da izadje ovaj na vozacevom mestu pa nas je otvorio
Stay cool
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
Drive old school...[img=http://img23.imageshack.us/img23/4916/2012062420.th.jpg]
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Koji je uslov bio da se provoza Auris? Da li si morao da imas DDOR osiguranje ili je neka druga fora?
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Odeš na štand DDOR-a i pokažeš dozvolu i ličnu kartu. Potpišeš da ćeš platiti sve što oštetiš. Inače imam njihovu polisu i imam pravo na "Dozvolu Plus" ali nikako da odem u NAVAK. Predaleko mi je.
- aleko-2141
Daj mi pistu na tri dana i ja sam sumaher 
Ljudi napravili pistu za obuku a ogranicili brzinu na 60-80 na sat, to vozim i kroz svoju ulicu.
Ljudi napravili pistu za obuku a ogranicili brzinu na 60-80 na sat, to vozim i kroz svoju ulicu.
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Elementarno neznanje s vaše strane. To što nisi mogao da otvoriš zadnja vrata iznutra je zaštita za decu, a i dobar fazon na sajmovimaAlexa wrote:Kakva crna dacija,uhvatio sam i povukao kvaku imao sam osecaj da ce u ruci da mi ostane,ona plastika (uopsteno plastika enterijera) je na nivou decije igracke !
Uslo nas 5-oro u nekog forda dvoje pozadi u gepek (neka manja sedista) dvoje normalno pozadi i jedan napred (gde je vozac),zatvorimo ti mi vrata kad ono nemogu vise da se otvore![]()
![]()
Ja sam zbog Dozvole Plus i hteo da uzmem sada DDOR osiguranje, ali ono nije moglo cekovima da se plati, pa uzeh Triglav... U sustini svejedno je...Dare wrote:Odeš na štand DDOR-a i pokažeš dozvolu i ličnu kartu. Potpišeš da ćeš platiti sve što oštetiš. Inače imam njihovu polisu i imam pravo na "Dozvolu Plus" ali nikako da odem u NAVAK. Predaleko mi je.
Ok pametni druze,reci mi sta ce takva zastita na zadnjim vratima kad se sedista za decu nalaze u gepeku a tu jelte nema vrata,predpostavljam da onda mora neko dugme u kabini da se stisne tj da se odobri otvaranje,ali kkako sam ja to mogao da znam kad sam zatvorio vrata s obzirom da se prvi put u zivotu srecem sa takvom gluposcu
Stay cool
- aleko-2141
Blokadu za decu ima skoro svako auto sa 4 vrata, imam i ja na aleku 
- nemanya
- Automobil: NIVA 4x4
Što se tiče Lade...Bio moj matori da gleda Nivu novu. I nigde je nema. Pita on - što nema?
Rekli mu: Imaju dobru prodaju,njima sajam ne treba.
Rekli mu: Imaju dobru prodaju,njima sajam ne treba.
Cuo sam i ja za tu blokadu ali uopste mi se ne svidja resenje poput tog na fordu,pogotovu sto su u pitanju klizna vrata i prilicno su daleko da bi dete dohvatilo
Stay cool
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Zato što u gepeku, genije, nisu sedišta za decu i tamo dete ne bih stavio ni da mi plate, već je to dodatni red sedišta koji dolazi kao dodatna oprema u tom C-maxu što ste našli da njakate. Buster sedišta za decu idu na zadnju klupu, a kolevkice na zadnju ili ako baš mora na suvozačevo. A taj sistem na kolima sa 4+ vrata postoji više od 30 godina i čisto je fizički a uključuje se malom polugum kod reze zadnjih vrata. To što ti tvoji drugari mislite da je taj sistem glupost i što to do sada niste uspeli da ga vidite dovoljno govori o vašim godinama.Alexa wrote:Ok pametni druze,reci mi sta ce takva zastita na zadnjim vratima kad se sedista za decu nalaze u gepeku a tu jelte nema vrata,predpostavljam da onda mora neko dugme u kabini da se stisne tj da se odobri otvaranje,ali kkako sam ja to mogao da znam kad sam zatvorio vrata s obzirom da se prvi put u zivotu srecem sa takvom gluposcu