politika

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

Locked
lada boy

politika

Post by lada boy »

mislim da je ovo prava tema za sve ljubitelje dnevno politickih aktivnosti nase zemlje. Pa ako ima takvih raspolozen sam za diskusiju......

lada boy

Post by lada boy »

Zeleo bih na pochetku da pozdravim mog stranachkog kolegu kobac SPO.

letnjikovac

Post by letnjikovac »

Ja mislim da ovo nije pravo mesto za raspravu o politici!

Imas more foruma na kojima mozes raspravljati o politici po ceo boziji dan!

www.beogradcafe.com

www.mycity.co.yu

Alekre

Post by Alekre »

U potpunost se slazem sa kolegom. LOCK :!:

lada boy

Post by lada boy »

Momci..... Ma ok. Evo saljem molbu adm. da zakljuca ovu temu................. Jozo radi i ti nesto........ Ja se izvinjavam sto sam prekrsio pravila foruma............ ali pravila su tu da se krshe....... pozzzzz :twisted: :twisted: 8)
Vec tutnji korak,dolazimo mi,
U srecnoj zemlji bicemo tada svi
S vero u Boga za Kralja svog
U divnoj slobodi sto ce dati Bog!
------------------------------------

Alekre

Post by Alekre »

lada boy wrote:Momci..... Ma ok. Evo saljem molbu adm. da zakljuca ovu temu................. Jozo radi i ti nesto........ Ja se izvinjavam sto sam prekrsio pravila foruma............ ali pravila su tu da se krshe....... pozzzzz :twisted: :twisted: 8)
Pravila su tu zbog takvih kao ti. Zbog takvih koji ''svojom slobodom'' ugnjetavaju druge.
To, ''pravila su tu da se krse'', mislim, ja sam to rekao uciteljici kada sam pocepao bonton.

lada boy

Post by lada boy »

Alekre wrote:
lada boy wrote:Momci..... Ma ok. Evo saljem molbu adm. da zakljuca ovu temu................. Jozo radi i ti nesto........ Ja se izvinjavam sto sam prekrsio pravila foruma............ ali pravila su tu da se krshe....... pozzzzz :twisted: :twisted: 8)
Pravila su tu zbog takvih kao ti. Zbog takvih koji ''svojom slobodom'' ugnjetavaju druge.
To, ''pravila su tu da se krse'', mislim, ja sam to rekao uciteljici kada sam pocepao bonton.
Pazi shmele ne znam jel ti glumis nekog mangupa....... Lepo sam se izvinuo ljudima sa foruma zbog postavljene teme. Skini mi se...... ne znam u cemu je tvoj problem...
ZAOBIDJI ME.... :arrow:

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Lada-boy ova tema ce biti izbrisana, a ako se politika na ovom forumu ponovi i ako se ponove teske reci prema clanovima, bices banovan od strane admina, a posto si iz Rume, banovacu te uzivo, tako da ces neki period provesti na intenzivnoj nezi.
:evil:

Locked