politika
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
politika
mislim da je ovo prava tema za sve ljubitelje dnevno politickih aktivnosti nase zemlje. Pa ako ima takvih raspolozen sam za diskusiju......
- letnjikovac
Ja mislim da ovo nije pravo mesto za raspravu o politici!
Imas more foruma na kojima mozes raspravljati o politici po ceo boziji dan!
www.beogradcafe.com
www.mycity.co.yu
Imas more foruma na kojima mozes raspravljati o politici po ceo boziji dan!
www.beogradcafe.com
www.mycity.co.yu
Momci..... Ma ok. Evo saljem molbu adm. da zakljuca ovu temu................. Jozo radi i ti nesto........ Ja se izvinjavam sto sam prekrsio pravila foruma............ ali pravila su tu da se krshe....... pozzzzz

Vec tutnji korak,dolazimo mi,
U srecnoj zemlji bicemo tada svi
S vero u Boga za Kralja svog
U divnoj slobodi sto ce dati Bog!
------------------------------------
U srecnoj zemlji bicemo tada svi
S vero u Boga za Kralja svog
U divnoj slobodi sto ce dati Bog!
------------------------------------
Pravila su tu zbog takvih kao ti. Zbog takvih koji ''svojom slobodom'' ugnjetavaju druge.lada boy wrote:Momci..... Ma ok. Evo saljem molbu adm. da zakljuca ovu temu................. Jozo radi i ti nesto........ Ja se izvinjavam sto sam prekrsio pravila foruma............ ali pravila su tu da se krshe....... pozzzzz![]()
![]()
To, ''pravila su tu da se krse'', mislim, ja sam to rekao uciteljici kada sam pocepao bonton.
Pazi shmele ne znam jel ti glumis nekog mangupa....... Lepo sam se izvinuo ljudima sa foruma zbog postavljene teme. Skini mi se...... ne znam u cemu je tvoj problem...Alekre wrote:Pravila su tu zbog takvih kao ti. Zbog takvih koji ''svojom slobodom'' ugnjetavaju druge.lada boy wrote:Momci..... Ma ok. Evo saljem molbu adm. da zakljuca ovu temu................. Jozo radi i ti nesto........ Ja se izvinjavam sto sam prekrsio pravila foruma............ ali pravila su tu da se krshe....... pozzzzz![]()
![]()
To, ''pravila su tu da se krse'', mislim, ja sam to rekao uciteljici kada sam pocepao bonton.
ZAOBIDJI ME.... :arrow:
- josif visarionovic
- Site Admin