Nisam nikada bio neki ljubitelj Raikkonena, a pogotovo zato što vozi za Ferrari. Meni lično, jako mi je drago za Nico Rosberga što je učvrstio 4. mesto za WilliamsF1, što je u odnosu na prošlu sezonu skok od 4 mesta
Ipak i pored toga što ga ne mirišem preterano, zaslužio je Kimi titulu. Sve čestitke!
Mada, nikada mi neće biti jasno zašto sada odjednom svi mrze Alonsa? Jel' zato što je dečko osvojio dve titule za redom, pa pobedio i Schumachera i Raikkonena u prethodne dve sezone?
Ne nego zato sto je digao nos i tretirao sve oko sebe (druge vozace) kao nizu rasu....
Kad pomislim da sam navijao za njega protiv Sumahera, dodje mi da....
Alonso je primer kako slava moze da promeni (unisti) coveka
Isto se može reći i za Schumachera u njegovo vreme. Svaki od njegovih klupskih kolega je bio u 100x gorem položaju od Alonsovih kolega. Nešto sumnjam da se Fisichella osećao bog-zna-kako ugroženim od Alonsa.
Elem, nije da branim Alonsa, ali izjaviti za nekog koga ne znate da je podigao nos zaista zvuči banalno. Ne mirišem ga ni ja ali daleko od toga da izjavljujem da je buđav, majmum ili nešto treće...
Goxxy wrote:Isto se može reći i za Schumachera u njegovo vreme. Svaki od njegovih klupskih kolega je bio u 100x gorem položaju od Alonsovih kolega. Nešto sumnjam da se Fisichella osećao bog-zna-kako ugroženim od Alonsa.
Elem, nije da branim Alonsa, ali izjaviti za nekog koga ne znate da je podigao nos zaista zvuči banalno. Ne mirišem ga ni ja ali daleko od toga da izjavljujem da je buđav, majmum ili nešto treće...
Goxxy
sam je jaran to izjavio....i spustao ljude zesce....a sad gleda gde ce....dal nazad u Renault...al ja ga sad ne bih uzeo nazad ni u ludilu....al uzece ga...
Uobrazio se....sta znaci ono njegovo namerno stajanje u boxu 20sekundi na onoj trci ispred Hamiltona....bezobrazluk.